Αρχική BE A MAMA Αδιανόητο! Οργάνωσε τον βιασμό της κόρης της – Η συγκλονιστική μαρτυρία

Αδιανόητο! Οργάνωσε τον βιασμό της κόρης της – Η συγκλονιστική μαρτυρία

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Συγκλονίζει η ιστορία της Peta Butler που βίωσε τη μεγαλύτερη προδοσία από τη μητέρα της. Ενώ τη βίαζε ένας ξένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου, η μητέρα της κάπνιζε.

Ήταν μόλις 16 ετών όταν τη βίασε 3 φορές ένας φαλακρός, χοντρός άντρας που είχε τρεις φορές την ηλικία της. Η μητέρα της, που οργάνωσε τον βιασμό της, καθόταν έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και κάπνιζε.

Αφού πέρασαν τα χρόνια η Peta Butler βρήκε τη δύναμη να κάνει τη μητέρα της να το παραδεχτεί και να τιμωρηθεί. Ενώ η μητέρα της Therese Butler εκτίει την ποινή της στη φυλακή, η Peta μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε.

Η πρώτη φορά που είχε μιλήσει ήταν τον Φεβρουάριο όταν και η μητέρα της κρίθηκε ένοχη το 2006 για τον βιασμό της. Την είχε πάρει μαζί της στην Toowoomba και της είχε δώσει αλκοόλ πριν τη στείλει στο δωμάτιο αναγκάζοντάς την να κάνει σεξ.

Η συγκλονιστική μαρτυρία

«Λίγο αργότερα μπήκε εκείνος στο δωμάτιο. Δεν είπε τίποτα. Απλά έβγαλε τα ρούχα του και μου έβγαλε τα εσώρουχα. Είχα παγώσει. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Σκέφτομαι πώς μπόρεσε να κάνει μια μητέρα κάτι τέτοιο. Πώς θα μπορούσε μια μητέρα να κάθεται έξω γνωρίζοντας ότι τη βιάζει ο πιθανός φίλος της. Ήλπιζα να μπει μέσα και να τον σταματήσει. Ήξερε τι γινόταν. Δεν ήμουν αρκετά δυνατή τότε για να το καταγγείλω. Δεν πίστευα ότι θα με πίστευαν».

Μόνο όταν απέκτησε τις κόρες της βρήκε το κουράγιο να μιλήσει. Σε ανατριχιαστική εξομολόγηση της μητέρας της από τη φυλακή, η Therese είπε ότι δεν θα το έκανε αν δεν ήταν 16 ετών. «Δεν θα άφηνα να σε αγγίξει αν ήσυν κάτω από 16 ετών».

Η Therese Butler καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή και οι αρχές πλέον αναζητούν τον βιαστή της. Έναν άντρα που είναι γνωστός ως «Thommo». Προσπαθούσε για δύο χρόνια να πείσει τη μητέρα της να του επιτρέψει να βιάσει την κόρη της.

Πηγή: newsit.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο