Αρχική ΖΩΔΙΑ Δίδυμοι Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Δίδυμοι Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Διδύμου ! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Ο Φεβρουάριος είναι ένας ανανεωτικός μήνας για εσάς που ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων. Στην πορεία του αλλάζετε ιδέες, παραστάσεις, ανθρώπους, σκέψεις και σταδιακά αποκτάτε και πάλι την έμπνευση, την δημιουργικότητα και την εξωστρέφεια που επιθυμείτε. Οι Εκλείψεις του μήνα, θα φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις για τους Διδύμους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, ενώ δεν θα λείψουν οι προτάσεις, οι γνωριμίες.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής, κινείται ως τις 18 Φεβρουαρίου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, έτσι λοιπόν όλοι οι Δίδυμοι αυτό το μήνα έχετε την άνεση να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψετε, να βρεθείτε κοντά σε νέους ανθρώπους! Από τις 18 Φεβρουαρίου και έπειτα η σκέψη σας δίνεται πολύ παραπάνω για θέματα καριέρας και καταξίωσης και μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί αλλά και εμπνευσμένοι, για σχέδια που αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών σας.

Ο έρωτας θα παίξει και αυτός το δικό του ρόλο για την δική σας ανανέωση, ιδιαίτερα όμως ως τις 10 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Πιο ευχάριστα είναι τα νέα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας όπου μπορείτε να αναμένετε επικοινωνίες, γνωριμίες και ανανέωση μίας σχέσης σας. Το 1ο και το 2ο δεκαήμερο των Διδύμων, από τις 10 Φεβρουαρίου, αξιοποιείται πολύ παραπάνω τα επαγγελματικά σας ταλέντα και είστε αρκετά δημιουργικοί, θέτοντας στόχους που σας ικανοποιούν και σας γεμίζουν.

Το σημείο που πρέπει να δείξετε προσοχή κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, είναι στα νεύρα που θα έχετε με τους ανθρώπους που σχετίζεστε. Ο Άρης από τον Τοξότη, θα σας προκαλεί συχνά την ένταση και τον εκνευρισμό ενώ πολλές φορές θα νιώσετε ότι οι άνθρωποι απέναντί σας τροχίζουν τα νύχια τους για καβγά, γεγονός που θα σας εξωθεί. Οι Δίδυμοι μάλιστα του 2ουδεκαημέρου, καλό είναι να δείξτε προσοχή στους εκνευρισμούς και στις συγχύσεις στα επαγγελματικά, κοντά στις 21 Φεβρουαρίου που ο Άρης θα βρεθείτε σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Ανανέωση στην εργασία και βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας αναμένεται για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα μπορέσετε να έχετε και ένα οικονομικό κέρδος.

Το 1ο δεκαήμερο των Διδύμων, μπορείτε να τακτοποιήσετε αυτό το μήνα οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που αφορούν καταστάσεις του παρελθόντος.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο