Αρχική ΖΩΔΙΑ ΔΙΔΥΜΟΙ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

ΔΙΔΥΜΟΙ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Πώς θα εξελιχθεί το 2018 για τα αισθηματικά σου; Ποιες θα είναι οι τυχερές σου στιγμές και τι ακριβώς θα συμβεί το νέο έτος; Δες τις ετήσιες προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενά!

Η πορεία του 2018 σε βοηθά να απεγκλωβιστείς από τα προβλήματα του χτες και να ανακτήσεις την αρμονία, την αυτοπεποίθηση αλλά και την ισορροπία, τόσο στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου, όσο και στην αισθηματική σου ζωή!

Χωρίς την συντροφιά του Κρόνου, σταδιακά θα αρχίσεις να ξεπερνάς τόσο τα συναισθήματα και τις σκέψεις απαισιοδοξίας, όσο και την μοναχικότητα! Είναι βέβαιο ότι πολλές από τις πικρές στιγμές του παρελθόντος θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται κατά την διάρκεια αυτού του έτους και σε αυτό θα συντελέσει καταλυτικά, η επαφή και η γνωριμία σου με νέα άτομα, τα οποία και θα μπουν στη ζωή σου με τον πιο περίεργο τρόπο!

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο των Διδύμων, τότε το 2018 αναζητάς περισσότερη «ποιότητα» από την ερωτική σου ζωή και λειτουργείς πιο επιλεκτικά, επιζητώντας τόσο την σαρκική όσο και την ψυχική επαφή που θα σε ολοκληρώσει με το άτομο που θα είναι δίπλα σου! Το πέρασμα του Δίας το ζώδιο του Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου, θα συντελέσει ως και το τέλος της χρονιάς ευεργετικά στην ανάπτυξη σταθερών σχέσεων ή ακόμα και στην προοπτική ενός γάμου.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο των Διδύμων, το ενδιαφέρον σου θα είναι πολύ παραπάνω δοσμένο αυτή τη χρονιά στον τομέα των επαγγελματικών σου, πάρα ταύτα η χρονιά δίνει ευκαιρίες νέων γνωριμιών που θα σε συναρπάσουν (κάποιες από αυτές μπορεί να προκύψουν και σε χώρο εργασιακό)! Μπερδέματα, συγχύσεις και διλήμματα δεν θα λείψουν ούτε και από αυτή τη χρονιά ανά διαστήματα. Σκόπιμο είναι λοιπόν πριν κάθε επιλογή σου, να έχεις προσπαθήσει πολύ ξεκάθαρα να κατανοήσεις τόσο τους στόχους και τις προθέσεις τις δικές σου όσο και του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Για εσένα που είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου, το 2018 ξεκινά με εσένα να προσπαθείς να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου ! Ως τον Μάιο του 2018, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, οι ευχάριστες αλλαγές, οι ξαφνικές γνωριμίες που πραγματικά θα σε εξιτάρουν αλλά και θα σε κάνουν να βρεις και πάλι τον εαυτό σου! Γνωριμίες μέσα από κοινωνικά περιβάλλοντα ευνοούνται για τους ελεύθερους, ενώ περισσότερη χαρά, διασκέδαση, απόλαυση και ανεμελιά θα είναι στοιχεία που δεν θα λείψουν από την αισθηματική ζωή των δεσμευμένων!


Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

24 Απριλίου -19 Μαΐου 2018: Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου, οι ανοιξιάτικες αυτές μέρες έχουν ερωτισμό, διάθεση για νέες γνωριμίες, αρκετές κατακτήσεις αλλά και απολαυστικές στιγμές!

7 Αυγούστου -9 Σεπτεμβρίου : Η Αφροδίτη σε αυτό το διάστημα θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, προσφέροντας απλόχερα όλες τις ευκαιρίες για έρωτα, φλερτ, γνωριμίες, καλοκαιρινή ανεμελιά αλλά και αισθηματική πληρότητα! Μία νέα γνωριμία θα έχει μοιραίο και έντονο χαρακτήρα ιδιαίτερα για αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου!

16 Νοεμβρίου -2 Δεκεμβρίου : Μετά την ανάδρομη πορεία της, η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή φορά στο 3ο δεκαήμερο του Ζυγού, δίνοντας την δυνατότητα σε εσένα να αποκαταστήσεις το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής και να αφεθείς περισσότερο στα παιχνίδια του έρωτα1


Επανασυνδέσεις Σχέσεων 2018

31 Οκτωβρίου – 16 Νοεμβρίου 2018: Η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού , συγκεκριμένα στο 3ο δεκαήμερο, δίνοντας την ευκαιρία αναθεώρησης, ίσως και δεύτερης ευκαιρίας σε μία ερωτική γνωριμία ή σχέση από το παρελθόν!

Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 17 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2018 στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του Τοξότη. Μία επικοινωνία / συζήτηση με άτομο του παρελθόντος ευνοείται για σένα που έχεις γεννηθεί σε αυτά τα δεκαήμερα!

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο