Αρχική ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Κριέ του 3ου δεν καταλαβαίνεις από νηστείες και Σαρακοστές εσύ… Έφαγες και τα θαλασσινά σου και είσαι τούρμπο στη κρεβατοκάμαρα λέμε! Συνέχισε έτσι σεξ μασίν μου εσύ!
Τα «ΜΗ»: Κριέ του 1ου, μην γκρινιάζεις και κάνε κάτι επιτέλους! Αν θες κάτι σταθερό και όμορφο στη ζωή σου, κουνήσου και εσύ λίγο!Μην τα περιμένεις όλα από τον άλλο! Εσύ πάλι, του 2ου κόψε τις απιστίες, τα απαγορευμένα και τα ψέματα όσο…γλυκά κι αν είναι και όσο είναι καιρός… Δεν το βλέπω το φινάλε καλό για σένα…

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19-25 Φεβρουαρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ταυράκι του 1ου, η Εβδομάδα σταθμός για τα ερωτικά σου μόλις ήρθε! Όχι, μην περιμένεις φαντασμαγορικά πράγματα, αλλά ουσιαστικά-από αυτά που σου αρέσουν-. Ναι, ετοιμάσου να σοβαρευτείς και μαζί με εσένα να σιγουρευτεί και να ηρεμήσει-επιτέλους-η ερωτική σου ζωή! Όλα τώρα ξεκινούν! Εσύ πάλι του 2ου είσαι στη νεραϊδοχώρα του έρωτα και μπράβο σου! Ετοιμάσου για ρομαντισμ, συναίσθημα και τρυφερότητα! Φτου φτου μανάρι μου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ Ταύρε του 3ου, είσαι ο φαντασμαγορικός της παρέας! Ναι, οκ, η τύχη σου σε πάει φουλαριστά για επιτυχίες στην συντροφική ζωή και εσύ στη κοσμάρα σου.. Για ξύπνα λίγο και άρπαζε ευκαιρίες και κυρίως, κόψε τις υπερβολικές απαιτήσεις!

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Διδυμάκι του 3ου δεκαημέρου, ομορφαίνεις! Και ομορφαίνεις επικίνδυνα! Γιατί όχι μόνο η εμφάνιση σου είναι στα καλύτερα της, αλλά και η γοητεία σου φέρνει στο δρόμο σου αξιόλογους ανθρώπους ή αξιόλογες ερωτικές καταστάσεις και αποφάσεις! Μπράβο το παιδί μου!
Τα «ΜΗ»: Διδυμάκι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, τι να πω τώρα… Όχι γλυκούλι μου, ούτε ο Κώστας ο πρώην, σε γουστάρει και απλά δεν σου στέλνει επειδή σκέφτεται υπερβολικά τι να στείλει, ούτε το Μαράκι πάει στην καινούργια φίλη της για καφέ και δεν πιάνει σήμα το κινητό… Φαντασιώσεις επικίνδυνες έχεις και… ξύπνα όσο είναι καιρός…


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καρκίνε του 3ου δεκαημέρου, εσυ είπαμε! Τα γνωστά! Ένας χαμούλης-και τόσο ωραίος χαμούλης-στην ερωτική σου ζωή που δεν παίρνεις ανάσα! Άλλη μια εβδομάδα με την ερωτική τύχη στο πλευρό σου! Και τώρα που είπα τύχη…, εσύ του 2ου κουνήσου! Είσαι φουλ τυχερός και ναι αυτήν την εβδομάδα μπορείς να πετύχεις αυτόν τον ερωτικό στόχο που προσπαθείς καιρό τώρα! Α, και μία συμβουλή… Μην κάτσεις λεπτό στο σπίτι!
Τα «ΜΗ»: Καρκίνε του 1ου why so serious? Αυτή η εβδομάδα θα στρώσει την ερωτική σου ζωή και θα σου δώσει συντροφικότητα! Οπότε, δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια και ερωτικό φόβο…Όχι στην καχυποψία, ναι στη λογική!

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

ΛΕΩΝ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νιάου, νιάου βρε γατούλα του 3ου… Τι ναζιά, τι συναίσθημα και τι “θέλω να κλειστώ στο σπίτι με το μωρό μου” είναι αυτά; Μαζί σου! Γουργούριζε!Λέοντα του 1ου, let’s talk about sex! Και χρήμα! Σέξυ και πλούσια εβδομάδα με ευκαιρίες για πολλές περισσότερες αποχρώσεις του γκρι από τις 50…
Τα «ΜΗ»: Εσύ πάλι του 2ου σε τέτοια φάση είσαι, σεξουαλική, αλλά αντί να διαλέξεις τον Christian Grey που τώρα πέφτει στα πόδια σου και σε παρακαλάει, διαλέγεις τον Σάκη τον Υδραυλικό και περιμένεις να γυυρίσεις και ταινία! Ε, οχι…

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παρθένε του 1ου και του 3ου μια χαρά σας βρίσκω! Επικοινωνιακά τουλάχιστον! Βλέπεις, και μυνήματα έρχονται, και συναντήσεις, και ραντεβουδάκια και ρομαντικοκαυτές συμφωνίες που αλλάζουν τα δεδομένα σου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ Παρθένε του 2ου, ότι να ‘ναι πάλι… Οκ, καλός ο ρομαντισμός του μυαλύ σου, αλλά αν δεν προσθέσεις και άμεσα ρεαλισμό, σε βλέπω και πάλι να τρως τα μούτρα σου και να κλαις… Δες την αλήθεια λοιπόν και άμεσα…

Μηνιαίες Προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

ΖΥΓΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ζυγέ του 3ου, ναι ναι! Η ερωτική ζωή και αυτή τηνν εβδομάδα σου δίνει σιγουριά, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση! Αγκαζέ με αισθησιασμό όλα αυτά, δεν έχω να σου πω και κάτι άσχημο, οπότε βουρ στον “πατσά(?)”!
Τα «ΜΗ»: Ζυγέ του 1ου…., ακόμα τον ή την πρώην; Τι να σου πω πια! Έχεις γίνει ένα κουκλί τελευταία και εσύ μένεις κολλημένος στα παλι; Ε τι να σου πω τώρα! Ζυγέ του 2ου, οκ… Καλά ο έρωτας, το φλερτ, η καλαισθησία και η ομορφιά, αλλά μήπως να κοιτάξεις λίγο και την δουλειά ή γενικά τις υποχρεώσεις σου, γιατί ξεχνιέσαι μου φαίνεται;

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Σκορπιέ του 1ου και του 2ου, το παρτυ τώρα ξεκινά! Ερωτική τύχη, σχέδια, στόχοι που πραγματοποιούνται, γνωριμίες, διασκέδαση, ταξιδάκια ή ραντεβουδάκια, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Όλα σούπερ, αρκεί να μην το παρακάνεις με την υπεραισιοδοξία!
Τα «ΜΗ»: Σκορπιέ του 3ου γιατί γκρινιάζεις; Όλα είναι οκ και η τύυχη με το μέρος σου; Εσύ γιατί ζητάς όλο και περισσότερη;

ΤΟΞΟΤΗΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Knock, knock! Who is it? Ο πρώην Τοξοτάκι του 1ου και του 3ου…Βέβαια, ο μεν του 1ου πάει ντουγρού για επανασύνδεση, ο δε του 3ου, την έχει δει λίγο “ας πάρω το αίμα μου πίσω κάνοντας ένα ακόμα αποχαιρετηστήριο σεξάκι και να μην το πούμε σε κανένα!”
Τα «ΜΗ»: Τοξότη του 2ου, ότι τι; Ναι οκ είπαμε, αυτήν την περίοδο είσαι ερωτικός, γοητευτικός και ικανός για τα πάντα! Όμως μήπως υπερεκτιμάς τον εαυτό σου ή την ερωτική σου ζωή; Αν ναι ετοιμάσου για απότομη προσγείωση, baby!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο ρομαντισμός και ξερό ψωμί,ε; Βρε καλά κάνεις! Αντάλλαξε τώρα που το έχεις, μηνυματάκια και λόγια αγάπης και απόλαυσε το στο έπακρο! Ειδικά αυτό το καλό νέο που έρχεται αυτές τις μέρες! 3ο δεκαήμερο ανανεώνεσαι, υπερβάλλεις, αλλάζεις και ναι, ένα όνειρο ερωτικό επιτυγχάνεται! Well done όμορφε/η!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μωρέ… Κρίμα δεν είναι τώρα που χτυπάει το κινητό σου και οι προτάσεις οι ερωτικές πέφτουν βροχή, εσύ να είσαι μέσα στα μούτρα και την μουρμούρα; Μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά! Υπάρχουν και-πολλά-θετικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Υδροχόε του 1ου και του 2ου wow! Επιτέλους, ερωτική ηρεμία, σιγουριά, ερωτισμός και… χρήμα! Μια χαρούλα σε βρίσκω, κι αν αποφύγεις και τάσεις κτητικότητας και νεύρων, σε βρίσκω ακόμα καλύτερο!
Τα «ΜΗ»: Υδροχόε του 3ου οκ, τα κατάφερες! Σε βαρέθηκα! Σουτ! Μην νευριάζεις! Έχω δίκιο! Οκ είπαμε να σοβαρευτείς και να αποκτήσεις κύρος, αλλά εσύ το παρακάνεις! Έλα κάνε καμιά τρέλα! Αλλιώς σε ήξερα εγώ!

ΙΧΘΥΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο δεν έχω να πω τίποτα, παρά μόνο ότι ζηλεύωωωω! Ευχάριστα νέα, μηνύματα ερωτικά και χαρμόσυνα, συναντήσεις, γνωριμίες και πλήρη ανανέωση ερωτική! Περνάς ΤΕ-ΛΕΙ-Α!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο λάθη, λάθη και μετά τα λάθη, πάλι λάθη! Τα κλασσικά λάθη, αν ρωτάς… Εξιδανικεύσεις, παρεξηγήσεις, ψευδαισθήσεις, εξαπάτες και ψέματα… Το αποτέλεσμα; Απογοήτευση…
Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

1 comment

Μαρια Μουταφιδου 19 Φεβρουαρίου, 2018 - 18:40

Δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν, κάτι γ…..οικονομικά προσπαθώ να κατακτήσω, πάει καιρός, που ένας πρωιν έγινε στάχτη και μπουρμπερη, μια σκιά που δεν αξίζει ούτε την καλημέρααα μου!

Reply

Αφήστε ένα σχόλιο