Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζυγός Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Ζυγός Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Ζυγού ! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Ο μήνας προβλέπεται φλογερός σε ερωτικές εξελίξεις για εσάς τους Ζυγούς, όπου είναι φανερό ότι αυτό το Φεβρουάριο είστε αρκετά πιο αποφασιστικοί, διεκδικητικοί και έτοιμοι να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε, να απολαύσετε τις μικρές και τις μεγάλες χαρές της ζωής, κάνοντας και κάποιες στιγμές τις υπερβολές σας, χωρίς να υπολογίζεται το κόστος ή το αντίτιμο. Από την μία πλευρά οι Εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και από την άλλη πλευρά ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σας δίνουν όλα τα φόντα για να ζήσετε αυτό το μήνα εξελίξεις και αλλαγές που θα αναζωπυρώσουν τις επιθυμίες σας.

Μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου ο Ερμής από τον Υδροχόο επηρεάζει θετικά όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας, δίνοντας τον αέρα για ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, γνωριμίες, φλερτ ενώ δεν θα λείψουν και οι δημιουργικές ιδέες. Ως τις 10 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου αναγεννά την ερωτική ζωή των Ζυγών που έχετε γεννηθεί στο 2ο και το 3οδεκαήμερο του ζωδίου σας.

Με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη σε όλη την διάρκεια του μήνα, είσαστε έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες, βρίσκεστε διαρκώς σε πνευματική εγρήγορση, έχετε αρκετές μετακινήσεις και δεν λείπουν και νέες γνωριμίες με ανθρώπους που σας παρακινούν σε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων. Μέσα σε όλα αυτό το κύμα δυναμισμού, θα χρειαστεί να συγκρατήσετε το πάθος του λόγου σας και να αποφύγετε τα καβγαδάκια και τα μπερδέματα ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί το 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Η εργασία, θα αρχίσει να έχει μία πιο εποικοδομητική και δημιουργική πορεία από τις 10 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Τότε είναι που θα φροντίσετε περισσότερο και την εξωτερική σας εμφάνιση, την διατροφή ή θα βελτιώσετε γενικότερα και την ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Από τις 18/2 θα μπείτε και σε ένα νέο κύκλο συζητήσεων για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

Η οικονομική εύνοια αφορά αυτό το μήνα εσάς που έχετε γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου σταδιακά θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει ενώ οι ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων σας θα είναι περισσότερες. Ωστόσο η επιρροή του Πλούτωνα στο δικό σας δεκαήμερο θα αρχίσει να γίνεται εμφανής από αυτό το μήνα, γεγονός που θα αρχίσει σταδιακά να σας επιβαρύνει με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

Οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου που δέχεστε την επιρροή του Κρόνου, να αναμένεται ότι αυτό το μήνα θα σας είναι αρκετά πιο εύκολο να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας που είναι πολλές και σημαντικές , ενώ οι προβληματισμοί σας για τις οικείες σας υποθέσεις θα είναι πιο ελεγχόμενες.

Λίγο προσοχή στην φυσική σας κατάσταση οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα κοντά στις 17/2 με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα.

Πηγή: .oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο