Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6/3

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6/3

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ο Ερμής από σήμερα στον Κριό! Ώρα για ειλικρίνεια, επιθετικότητα, καθαρότητα, σταράτα λόγια και δυναμικές επαφές αλλά και μετακινήσεις! Οι ευνοημένοι; Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι!


Κριός

Σήμερα, Κριέ μου, θα σε καταλάβει μια απραξία, μια διάθεση ότι αυτά με τα οποία ασχολείσαι δε σε ικανοποιούν. Πρέπει, λοιπόν, να κάνεις κάτι, πριν παγιδευτείς στη ρουτίνα και δε βρίσκεις κουράγιο να την αλλάξεις. Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, κάνε βήματα μπροστά, ψάξε για καινούργιες δραστηριότητες, δοκίμασε πρωτόγνωρα πράγματα, τόλμα ταξίδια σε καινούργια μέρη, άσε πίσω σου τα τετριμμένα και θα δεις τη διάθεσή σου να αλλάζει. Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να κάνεις κάποια βήματα και να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σε ευνοήσει, για να γίνει η σχέση σου ιδανική. Στη δουλειά σου, Κριέ μου, και σήμερα θα δείξεις υπευθυνότητα, επιδιώκοντας όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε αυτή τη μέρα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή!

Δες το Αστρολογικό Δελτίο Εβδομαδιαίων Προβλέψεων 5-11 Μαρτίου 2018

Ταύρος

Οι άνθρωποι στο οικείο περιβάλλον σου, Ταύρε μου, μπορούν να λένε την άποψη και τη συμβουλή τους, δεν επιτρέπεται όμως να ρυθμίζουν τη ζωή και τα «θέλω» σου. Εσύ, λοιπόν, θα σφάλεις, αν τους το επιτρέπεις. Κάθε ενήλικο άτομο πρέπει να παίρνει τη ζωή του και τις υποχρεώσεις της στα χέρια του, για να μάθει να τις διαχειρίζεται. Αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ, ώστε να διδαχθείς πως να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες και να πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Βλέπεις, Ταύρε μου, ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις μαζί του. Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα, παρασυρόμενος σε αγορές που θα σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.

Άστρα: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο! Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις και για τα 12 Ζώδια!

Δίδυμος

Ημέρα με την ημέρα, Δίδυμε μου, καταλαβαίνεις όλο και περισσότερο, πως τα περιθώρια στενεύουν. Πρέπει, λοιπόν, να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που άφησες άλυτα πάρα πολύ καιρό, δίνοντας προτεραιότητα σε άλλα θέματα. Δε χρειάζεται να σε πιάνει άγχος, αφού έχεις ακόμη περιθώριο. Υπάρχουν φιλικά πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο να μη δημιουργήσεις με τη συμπεριφορά σου σύγχυση και ανασφάλειες στο ταίρι σου. Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις αρκετά.

Καρκίνος

Είσαι ευαίσθητος άνθρωπος, Καρκίνε μου, και αυτό κάνει κάποιους να σε θεωρούν αδύναμο. Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, θα θεωρείς ηθική σου υποχρέωση να προσφέρεις τη βοήθειά σου στους άλλους. Πρέπει όμως να είσαι σίγουρος, ότι ο άλλος θέλει πραγματικά την αρωγή σου, διότι αν δεν τη χρειάζεται, το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό για σένα και θα πληγωθείς. Όποιος πραγματικά θέλει τη βοήθειά σου, θα τη ζητήσει. Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Καρκίνε μου, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, θα ανατρέψουν πλήρως τις προβληματικές καταστάσεις. Στη δουλειά σου, Καρκίνε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά – σιγά τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε συμφωνίες και υπογραφές.


Το μεγάλο αστρολογικό αφιέρωμα στον Έρωτα για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Λέων

Τα όμορφα συναισθήματα που τρέφεις για τους ανθρώπους, Λέων μου, σε κάνουν κάποιες φορές να τους εμπιστεύεσαι πολύ εύκολα. Σε αυτήν την έντονη καλοπιστία σου, οφείλεται η κακή ψυχολογία που έχεις αυτό το διάστημα. Πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και δεν είναι όλοι καλοί. Βάλε κριτήρια, ξεκαθάρισε μέσα σου, ποιοι είναι αυτοί που σου ταιριάζουν και δείξε εμπιστοσύνη μόνο σε όσους την αξίζουν. Στη σχέση σου, Λέων, πολλά πράγματα που δε σου άρεσαν, θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Λέων, και θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς πάντως, αφού από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι βελτιωμένα και θα έχεις πιο πολλά έσοδα.


Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις την ικανότητα για ευελιξία και σωστές αποφάσεις. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θα σε χαρακτηρίζουν. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν τις δικές σου ικανότητες, εσύ όμως δείχνεις να μην τις εμπιστεύεσαι. Δείξε μεγαλύτερη σιγουριά, έχε πίστη στις ιδέες σου και κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι για σένα. Σήμερα στη σχέση σου, Παρθένε, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν εσένα και το ταίρι σου. Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα κινηθείς πολύ καλά. Σταμάτα, λοιπόν, να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές! Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Ζυγός

Σήμερα, Ζυγέ, που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, η ισχυρή πλευρά του χαρακτήρα σου θα ρυθμίζει τις επιλογές σου. Κινείσαι συνεχώς στα όρια του απόλυτου και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου μια στιγμή χαλάρωσης. Αυτοπεριορίζεσαι, απορρίπτοντας καταστάσεις και επαφές που περιέχουν χαλαρότητα και ελευθερία κινήσεων. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου και ζήσε πιο ελεύθερα. Η σχέση σου, Ζυγέ, θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις πολύ όμορφα. Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι θετικές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις, αλλά καθυστερούν. Πρέπει επίσης να ξέρεις, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

O Ποσειδώνας στους Ιχθύς για τα επόμενα 7 χρόνια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Σκορπιός

Τα δύσκολα πέρασαν, Σκορπιέ, και όλα γύρω σου το φωνάζουν! Από σήμερα, λοιπόν, το πρόγραμμα έχει χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση. Ήρθε επιτέλους η ώρα να ενδιαφερθείς για σένα. Κοίτα στον καθρέφτη, δώσε υπόσχεση στον εαυτό σου, ότι θα αλλάξεις πορεία στη ζωή σου και πραγματοποίησέ το. Κάνε όνειρα και κατάστρωσε σχέδια για μια μεγάλη αλλαγή. Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι μερικά πράγματα που του λες είναι για το καλό της σχέσης σας. Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θέλεις να πετύχεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

Τοξότης

Είσαι ακούραστο άτομο, Τοξότη, και δουλεύεις συνεχώς πάνω σε σχέδια που θα βελτιώσουν τη ζωή, τόσο τη δική σου, όσο και αυτών, για τους οποίους νοιάζεσαι. Αφαιρείς όμως πολύ χρόνο από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου και δημιουργείς μεγάλα κενά στις προσωπικές και φιλικές σου σχέσεις. Ρύθμισε με καλύτερο τρόπο το χρόνο που καταναλώνεις για να πετύχεις τα σχέδιά σου και να θυμάσαι, ότι δεν πειράζει αν το αποτέλεσμα έρθει λίγο πιο αργά. Να ξέρεις, Τοξότη, ότι εσύ θα έχεις στα χέρια σου τη σχέση σου και την πορεία της. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις τις καταστάσεις ιδανικές! Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν, ενώ θα δέχεσαι πολλές προτάσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερε, που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, καλλιέργησε τους σπόρους των οραμάτων σου, δούλεψε πιστεύοντας σε αυτά και θα τα δεις σύντομα να αποδίδουν! Δεν είναι δύσκολο, απλά βασίσου στις ικανότητές σου και στη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Γυρίζοντας σελίδα, θα απολαύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερε. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που ίσως υπάρχουν στη σχέση σας. Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο δε θα είναι άσχημα, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Υδροχόος

Σήμερα Υδροχόε, η μέρα σου θα κυλήσει ήρεμα, χωρίς ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις. Έχεις φροντίσει να μην αφήνεις άλυτα προβλήματα. Είσαι οργανωτικό άτομο και θέλεις να είναι όλα ρυθμισμένα στη ζωή σου. Η νηφαλιότητα και η ηρεμία σου κάνει το φιλικό σου περιβάλλον να επιζητά τη συντροφιά σου και κάποιους από τους κοντινούς σου ανθρώπους να προσπαθούν να αντιγράψουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Βοήθησέ τους να το πετύχουν. Η διάθεσή σου δε θα είναι πολύ καλή, Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου γι’ αυτά που σε προβληματίζουν και σε βεβαιώνω, ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μη σε πιάνει χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, ώστε να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που αυτή την περίοδο έχεις.

Ιχθύς

Από τη θεωρία στην πράξη, Ιχθύ μου, ο δρόμος μπορεί να είναι μακρύς και κουραστικός, αλλά δεν είναι αδιάβατος. Κάνε, λοιπόν, σήμερα την προσπάθειά σου και δείξε ότι μπορείς να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα. Πίστεψε στον εαυτό σου και απόδειξε πρώτα σε σένα, ότι έχεις ικανότητες και ταλέντα, που μέχρι σήμερα αφήνεις ανεκμετάλλευτα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις στη σχέση σου, Ιχθύ μου, για να εξελιχθούν μερικές καταστάσεις καλύτερα, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμα. Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, σήμερα τα πράγματα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε πάντως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

https: Oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο