Αρχική FASHION Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει την καμπάνια Tommy Jeans για την Άνοιξη 2018

Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει την καμπάνια Tommy Jeans για την Άνοιξη 2018

από lady times

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ (15 Φεβρουαρίου 2018)– ΤοTommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp, ανακοινώνει την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια TOMMYJEANS για την Άνοιξη 2018, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά από millennialinfluencers, όπως ο ράπερ Christian “King” Combs, τα μοντέλα και μουσικούς PyperAmericaSmith και Gabriel-KaneDay-Lewis, και τα μοντέλα Diana Silvers, Lina Hoss και Sup Park. Η καμπάνια αποτυπώνει τη νέα στάση ζωής απέναντι στους κανόνες και αναδεικνύει νέους τρόπους έκφρασης της διαφορετικότητας και της ατομικότητας.

Η καμπάνια που φωτογραφήθηκε από τον Devyn Galindo στη Καλιφόρνια, πηγαίνει την παγκόσμια TOMMYJEANS ψηφιακή κοινότητα, ένα περιπετειώδες ταξίδι για να γιορτάσει τη νεότητα, την ελευθερία και τη φιλία,μαζί με τον Christian “King” Combs,την Pyper America Smith, τον Gabriel-KaneDay-Lewis, την Diana Silvers, την Lina Hoss και τον Sup Park οι οποίοι φορούν street-inspired looks.Η mobile καμπάνια περιλαμβάνει αποκλειστικά βίντεο αλλά και συνεντεύξεις με ambassadors που δίνουν τη δική τους οπτική για τη ζωή, το στιλ και τον τρόπο έκφρασης.

Η συλλογή TOMMYJEANS για την Άνοιξη 2018, περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, παπούτσια και αξεσουάρ, γιορτάζοντας την ταχύτητα και την αμεσότητα με μία vintage νοσταλγία. Η συλλογή δίνει μια νεανική και «ασεβής» έμφαση στα αγωνιστικά πληρώματα της Formula 1 με τα κλασσικά workwear, χαλαρά outwear, oversizedsilhouettes και με μία ιδιαίτερη έμφαση στις denim λεπτομέρειες. Το look είναι εμπνευσμένο από τα iconic σχήματα, τα έντονα χρώματα και τα αεροδυναμικά γραφικά των οδηγών ταχύτητας για μία συλλογή που επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά all-Americanclassics.

Η συλλογή TOMMYJEANSγια την Άνοιξη 2018 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TommyHilfiger, στο ομώνυμο κατάστημα TommyJeansστο TheMallAthensκαι σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο