Αρχική ΖΩΔΙΑ Καρκίνος Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Καρκίνος Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Καρκίνου! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Οι Εκλείψεις πάντα σας δημιουργούν συναισθηματικές αναμοχλεύσεις, ανασφάλειες, ή και ευαισθησίες και είναι φυσιολογικό, αφού ο Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι η Σελήνη. Αυτό το μήνα λοιπόν δεν θα λείψουν οι στιγμές που αισθάνεστε αστάθεια, αβεβαιότητα, ανισορροπία, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν τα οικονομικά αλλά και τα συναισθηματικά σας. Οι Εκλείψεις όμως που πραγματοποιούνται αυτό το μήνα, σας παρακινούν να βρείτε νέους δημιουργικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ανεφοδιαστείτε τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά.

Ο Ερμής (ως τις 18/2) κι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου (ως τις 10/2) σας προσφέρουν αυτό το μήνα την σκέψη, την ιδέα και την ευκολία να μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά τα οικονομικά σας, αλλά και να επιλύσετε τα ψυχολογικά ή συναισθηματικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζατε. Το πάθος δεν θα λείψει, ιδιαίτερα για εσάς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Στην συνέχεια το πέρασμα του Ερμή (18/2) και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων (11/2) οι Καρκίνοι γίνεστε πιο αυθόρμητοι, επικοινωνιακοί, κάνετε νέα σχέδια, έχετε περισσότερες αισθηματικές ευκαιρίες για γνωριμίες και οι μέρες του μήνα παίρνουν μία αρκετά πιο αισιόδοξη μορφή. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσουν ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον Κρόνο, δηλώνουν ότι και οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου μπορείτε να αναμένετε μετά τις 16 Φεβρουαρίου σταθεροποίηση σε θέματα σχέσεων.

Το δύσκολο για εσάς σημείο του μήνα, είναι ότι το πρόγραμμά σας θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σας προκαλούν υπερένταση και στρες. Το 1ο και το 2ο δεκαήμερο του Καρκίνου καλό είναι αυτό το μήνα να προσπαθήσετε να βάλετε έναν καλύτερο προγραμματισμό στους χρόνους σας, γιατί συχνά θα νιώσετε εξαντλημένοι.

Τυχεροί στον έρωτα αυτό το μήνα θα είστε οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου όπου θα έχετε σπουδαίες εξελίξεις που θα σας αναζωογονήσουν αλλά θα σας γεμίσουν και με πάθος. Το μόνο ευάλωτο σημείο για εσάς είναι το επαγγελματικό, όπου φαίνεται ότι οι αλλαγές που προκύπτουν ή έχουν προκύψει στη ζωή σας, δεν σας επιτρέπουν για την ώρα να νιώσετε ακόμα ασφάλεια και σιγουριά για την πορεία σας.

Πηγή: .oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο