Αρχική ΖΩΔΙΑ Λέων Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Λέων Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Λέοντα! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Ο Φεβρουάριος είναι ένας δραστήριος μήνας για εσάς τους Λέοντες, γεμάτος ερωτισμό, αλλά και μεγάλες ανακατατάξεις στον τομέα των σχέσεων. Οι δύο πρώτες Εκλείψεις της χρονιάς από τον Άξονά σας, θα σημάνουν την ουσιαστική ανανέωση τόσο των ερωτικών όσο και των επαγγελματικών σας σχέσεων, ενώ εσείς καλείστε τώρα να κρατήσετε κοντά σας, οτιδήποτε σας γεμίζει και σας ολοκληρώνει.

Ο Ερμής ως τις 18/2 από το ζώδιο του Υδροχόου σας κάνει αρκετά πιο εξωστρεφείς με τους ανθρώπους απέναντί σας και είσαστε έτοιμοι να συζητήσετε, να ακούσετε, να πάρετε αποφάσεις ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα και οι διαπραγματεύσεις νέων συνεργασιών. Με την Αφροδίτη να κινείται και αυτή στο ζώδιο του Υδροχόο ως τις 10 Φεβρουαρίου, οι Λέοντες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου θα έχετε τονισμένη την επιθυμία για συντροφικότητα, ενώ η αισθηματική σας ζωή θα μπορέσει να έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα τροπή.

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σε όλη την διάρκεια του μήνα, είναι γεγονός ότι ο έρωτας, η δημιουργικότητα, η ανάγκη για διασκέδαση, είναι στοιχεία αρκετά τονισμένα στη ζωή σας αυτό το μήνα και βρίσκεστε σε μία συνεχή εγρήγορση, προκειμένου να κάνετε αυτό που πραγματικά ποθείτε – επιρροή δέχεστε αυτό το μήνα εσείς που έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2οδεκαήμερο του Λέοντα-. Έντονη ερωτική κινητικότητα, πρωτοβουλίες για θέματα αισθηματικά, δημιουργικές δραστηριότητες, αλλά και δημιουργικές επιχειρηματικές δράσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Ο τομέας των οικονομικών σας, μπαίνει σε στάδιο εύνοιας, σταδιακά από τις 10/2 όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ στην συνέχεια και το πέρασμα του Ερμή στο ίδιο ζώδιο , θα σας βοηθήσει σε επιτυχής οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, αναμένεται αυτό το μήνα ότι θα έχετε τις ευκαιρίες σας για να βελτιώσετε σημαντικά την προσωπική σας ζωή, πολλοί από εσάς θα κάνετε αλλαγές στο σπίτι, ή θα εκπληρωθεί ακόμα και ένα προσωπικό σας σχέδιο, το οποίο και θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τις εμπειρίες σας αλλά και να αποκτήσετε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας.

Πηγή: .oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο