Αρχική LIVINGDAILYINFO Μητέρα γέννησε έμβρυο που καταψύχθηκε πριν από 24 χρόνια -Όταν εκείνη ήταν ενός έτους (Bίντεο)

Μητέρα γέννησε έμβρυο που καταψύχθηκε πριν από 24 χρόνια -Όταν εκείνη ήταν ενός έτους (Bίντεο)

από lady times

Ένα μωρό που ήταν σε κρυοσυντήρηση ως έμβρυο από το 1992 ήρθε στον κόσμο πριν περίπου ένα μήνα.

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr, η 26χρονη Τίνα έφερε στον κόσμο την Έμα πριν ένα μήνα στο Τενεσί των ΗΠΑ, το έμβρυο της οποία καταψύχτηκε όταν η μητέρα της ήταν μόλις ενός έτους, πράγμα που σημαίνει πως αν το έμβρυο δεν είχε συντηρηθεί στο κρύο θα ήταν σήμερα μόλις ένα χρόνο μικρότερο από την μητέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα το Πανεπιστήμιο του Τενέσι, το μωρό είναι το πρώτο που γεννιέται έχοντας παραμείνει σε κατάσταση ψύξης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Είναι εκπληκτικό που ένα έμβρυο μπορεί να διατηρηθεί παγωμένο και να να έχει μία ευκαιρία στην ζωή μετά από τόσο πολύ καιρό κι αυτό επειδή οι τεχνικές κρυοσυντήρησης έχουν προχωρήσει από τότε» ανέφερε ο μαιευτήρας- γυναικολόγος Κάρολ Σόμερφελτ.

Η Τίνα και ο άνδρας της πήραν το έμβρυο μέσω του αμερικανικού εθνικού κέντρου δωρεάς εμβρύων (NEDC), ενός προγράμματος υιοθεσίας εμβρύων στο οποίο τα ζευγάρια που ελπίζουν να συλλάβουν.

Μάλιστα σύμφωνα με το usatoday.com, η  δωρεά εμβρύων είναι πολύ δημοφιλής στην Αμερική καθώς το εθνικό κέντρο έχει λάβει δωρεές και από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και από ξένες χώρες.

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο