Αρχική HomePageSlider Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Η Αθηνά Βαγενά μας παρουσιάζει τις μηνιαίες της προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2018! δες τώρα τι λέει για το δικό σου ζώδιο

Ένας δυναμικός, απολαυστικός, ερωτικός αλλά και αρκετά αισιόδοξος μήνας ξεκινά, όπου μαζί με τις Απόκριες θα έχουμε την άνεση και την ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε διασκεδαστικές στιγμές.

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που πραγματοποιούνται οι πρώτες εκλείψεις του 2018 .Η πρώτη είναι Έκλειψη Σελήνης στην 11ο μοίρα του Λέοντα (στις 31/1) και η δεύτερη είναι Ηλιακή Έκλειψη στην 27ο μοίρα του Υδροχόου! Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου και του 3ου δεκαημέρου έχουν να ζήσουν σημαντικές εξελίξεις αυτό το μήνα.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ξεκίνημα του μήνα κινούνται στο ζώδιο του υδροχόου, χαρίζοντας έναν αέρα φιλελεύθερο, προοδευτικό και κοινωνικό στις επικοινωνίες, στις επαφές και στον έρωτα. Η Αφροδίτη ωστόσο θα κάνει την είσοδό της στους Ιχθύες στις 10/2 δίνοντας περισσότερα περιθώρια για συναίσθημα, ρομαντισμό και ζεστασιά στις σχέσεις. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον Τοξότη και ενεργοποιούμαστε για την επίτευξη στόχων και σχεδίων …. Λίγη προσοχή πρέπει να δείξουμε ωστόσο στις 17/2 που ο Άρης θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας συγχύσεις και μπερδέματα.

Δες αναλυτικά όλες τις μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2018 και μάθε χρήσιμα στοιχεία και προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου!

Κριός Φεβρουάριος 2018

Ταύρος Φεβρουάριος 2018

Πηγή: .oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο