Αρχική LIVINGDESIGN Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2018

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2018

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο έξυπνες ιδέες διακόσμησης με τις τάσεις του 2018.

Όπως φροντίζετε την εξωτερική σας εμφάνιση για να νιώθετε αυτοπεποίθηση, έτσι πρέπει να προσέχετε και την εμφάνιση του σπιτιού σας. Καθώς, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά και φροντίδα της ψυχολογίας. Δεν έχει σημασία αν μένετε σε μονοκατοικία με κήπο ή σε ένα απλό δυάρι στο κέντρο της πόλης. Αυτό που έχει σημασία είναι τις ώρες που θα βρίσκεστε στο σπίτι να αισθάνεστε άνετα.

Ακόμα κι αν δεν έχετε το ανάλογο budget να φτιάξετε ένα σαλόνι  βγαλμένο από περιοδικά διακόσμησης, δώστε χαρακτήρα στο χώρο σας επενδύοντας σε πινελιές διακόσμησης.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις επόμενες κυρίαρχες τάσεις στη διακόσμηση για το 2018, που τις αποκάλυψε η η βραβευμένη Βρετανή διακοσμητής, Katharine Pooley.


1. Διαφορετικές υφές και στρώσεις στα λευκά είδη
«Νομίζω πως τα υφάσματα με ανάγλυφες επιφάνειες και τρισδιάστατα φινιρίσματα θα γίνουν ανάρπαστα το 2018», αναφέρει η Katherine Pooley.

Ένας υπέροχος συνδυασμός σε γήινες αποχρώσεις.

Ένας υπέροχος συνδυασμός σε γήινες αποχρώσεις.

2. Επιστροφή σε πιο φυσικές αποχρώσεις

«Γκρι ή ξυλώδεις αποχρώσεις, σβησμένα μπλε και πράσινα θα είναι από τις πιο hot τάσεις στη διακόσμηση», επισημαίνει η διακοσμήτρια εξωτερικών χώρων Jo Hamilton. Προσθέτοντας μάλιστα ότι τα γεωμετρικά σχέδια θα παίξουν κι αυτά καθοριστικό ρόλο.

Οι γκρι αποχρώσεις θα είναι από τις πιο hot τάσεις στη διακόσμηση.
3. Καθαρές γραμμές και αυστηρά σχήματα

«Νομίζω ότι το σύγχρονο κοινωνικοπολιτικό κλίμα έχει απομακρύνει τον κόσμο από την τάση επιδειξιομανίας που είχε πριν μερικά χρόνια», έχει δηλώσει στο βρετανικό site «The Independent» ο κορυφαίος σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Charles Rutherfoord.

4. Και, φυσικά, το μάρμαρο 

Σύμφωνα με την Hamilton, το μαρμάρινο εφέ που το είδαμε σε ένα σωρό εκδοχές διακοσμητικών και αξεσουάρ, θα συνεχίσει να είναι trend και την επόμενη.Όπως υποστηρίζει, θα δούμε και νέες χρωματικές εκδοχές με γραμμές σε καφέ και πράσινους τόνους.

Το μαρμάρινο εφέ θα συνεχίσει να είναι trend και την επόμενη χρονιά.

Το άρθρο επιμελήθηκε η ομάδα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών της recons

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο