Αρχική HomePageSlider Ποιες συμβουλές δίνουν οι Γάλλοι για καλύτερο σεξ;

Ποιες συμβουλές δίνουν οι Γάλλοι για καλύτερο σεξ;

από lady times

Τα σεξουαλικά μυστικά των Γάλλων έφερε στο φως νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε.

Η ψυχίατρος σεξολόγος Philippe Brenot επικεφαλής της έρευνας δήλωσε ότι οι Γαλλίδες απολαμβάνουν το φλερτ και το σεξ ενώ η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο. Σύμφωνα με την έρευνα το 90 τοις εκατό των γυναικών άνω των 50 ετών απολαμβάνουν το σεξ.

Το φλερτ είναι τρόπος ζωής

Το παιγνίδι της αποπλάνησης αποτελεί ένα βασικό στοιχείο της γαλλικής κουλτούρας.

Ο γάμος δεν είναι το παν

Ο γάμος δεν είναι ο μόνος τρόπος για να δηλώσεις πίστη και αφοσίωση στο σύντροφό σου: Οι Γάλλοι πιστεύουν πως ο γάμος δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μία σχέση. Όταν βρουν το άλλο τους μισό επιλέγουν να τα δώσουν όλα και να μείνουν αφοσιωμένοι σ΄αυτό αλλά χωρίς να τους δεσμεύει κάτι. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή, δεν καθορίζεται από όρκους αιώνιας πίστης και «τελετές με μάρτυρες» για να επιβεβαιώσουν την αγάπη τους.

Ντυμένες από την κορφή ως τα νύχια

Μπορεί οι Γαλλίδες να φημίζονται για το στιλ και την κομψότητα τους αλλά από ότι φαίνεται τελικά δεν προβαίνουν σε αποκαλύψεις. Φροντίζουν και ακολουθούν την συμβουλή «ποτέ μην περπατήσεις γυμνή μπροστά στον σύντροφο σας. Όταν βρίσκεται κανείς σε μία σχέση, η οικειότητα και η άνεση που νιώθει με τον άλλον μετά από καιρό σαμποτάρει τον έρωτα και την μαγεία των πρώτων ημερών.

Πρώτες στο παιχνίδι

Σύμφωνα με την μελέτη για την σεξουαλικότητα στην Γαλλία οι γυναίκες γίνονται «ολοένα και πιο δυναμικές στις σεξουαλικές τους συνήθειες . »

Το παλιό στερεότυπο τα αρσενικά αρπακτικά, και τα θηλυκά υπομονετικά περιμένουν την επιστροφή του πολεμιστή στην Γαλλία δεν ισχύει .’Όταν ενδιαφέρεται δεν διστάζει να μπει πρώτη στο παιχνίδι

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο