Αρχική ΖΩΔΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 12/12/2017

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 12/12/2017

από Ανδρέας Σταματόπουλος

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/12/2017

Τι λένε τα άστρα

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να ξέρεις, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα είναι αρκετά θετική και θα κάνεις πολλά εποικοδομητικά πράγματα. Για να νιώσεις καλύτερα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους για όλα αυτά που σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Κριέ μου, να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες θα ευνοήσουν αρκετά, ώστε να βρεις το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, δεν θα πάει καθόλου άσχημα, έχεις όμως αβεβαιότητα για την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Ταύρος

Γενικά

Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά από τα λάθη του παρελθόντος. Για αυτό επείγει να ξεκαθαρίσεις άμεσα κάποια θέματα, που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, ενώ διαθέτεις την εύνοια του Άρη από το Σκορπιό, για να δεις τα σχέδιά σου να ευοδώνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα στη σχέση σου, Ταύρε, πηγαίνουν καλά και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις και τον ισχυρό ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει όμως να προσέχεις αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Δίδυμος

Γενικά

Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, Δίδυμε, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Βέβαια, μετά από όλα αυτά πρέπει να ξανασυγκεντρώσεις το μυαλό σου και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Δίδυμε, να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου, αν χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που έχεις για θέματα της καθημερινότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα και θα βρεις όλες τις ευκαιρίες, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.



Καρκίνος

Γενικά

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου, Καρκίνε, γίνονται αιτία να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα επικίνδυνα. Ξεκαθάρισε και την παραμικρή αμφιβολία, που μπορεί να έχεις μέσα σου, και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Η περίοδος που έρχεται θα σου φέρει μεγάλη επιτυχία στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Καρκίνε. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα στη μέρα και θα χαροποιούσε το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά σχέδια που έχεις από το παρελθόν στη δουλειά σου, Καρκίνε, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έρθουν ξαφνικά έξοδα, οπότε πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (11-17/12) από την Άντα Λεούση!

 

Λέων

Γενικά

Με τον Άρη που είναι στο Σκορπιό και σε ευνοεί, σήμερα θα επιδείξεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα, Λέων. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε όμως να κάνεις σωστό προγραμματισμό γι’ αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις. Προσπάθησε να διώξεις το άγχος σου για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, διαφορετικά θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης στον Σκορπιό σε ευνοεί για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων μου, προβληματίζεσαι για κάποια θέματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Μην αγχώνεσαι, όλα θα τα καταφέρεις επαρκώς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

Παρθένος

Γενικά

Θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα, Παρθένε, που έμοιαζαν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, καθώς μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να οργανωθείς και να ζητήσεις τη γνώμη δικών σου ατόμων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού σε περιμένει μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου προσεκτικά, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ μου, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχολογικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα φέρνει αυτά. Ξεκινάει μια περίοδος που οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ζυγέ μου, μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ζυγέ, θα έχει σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις «άλματα» και να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αλλά να αποφύγεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Γενικά

Με τον Άρη που είναι στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, θα έρθουν κάποιες ευκαιρίες που σηματοδοτούν για σένα μια εποχή ανανέωσης. Νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω να διασκεδάσεις με φίλους και, γενικότερα, να αποτινάξεις από πάνω σου τις παλιές καταστάσεις. Οι πλανήτες βοηθούν σήμερα στην κοινωνικότητά σου και θα σε μεταμορφώσουν σε πόλο έλξης για εκείνους που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα, Σκορπιέ, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν ιδανικές μερικές καταστάσεις. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε ο καιρός για να κάνεις τη γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που θα δεχτείς στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε (αδι)έξοδα.

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου (ε, εντάξει, ίσως να αφήσεις το bungee jumping για μια μέρα με καλύτερο καιρό). Μην κάνεις πίσω σε ό,τι και αν σου πούνε και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Θα δεις ότι έρχονται τόσο πολλές ευκαιρίες στον δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα, Τοξότη, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα βρεις μεγάλη ικανοποίηση. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ευνοούν οι πλανήτες για να κινηθείς ανάλογα και να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στη δουλειά σου, Τοξότη, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά

Ξεκινάει μια περίοδος, Αιγόκερε, που θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα δεχτείς προτάσεις αρκετά συμφέρουσες, ενώ κι η διάθεσή σου θα είναι τόσο καλή, που θα έχεις έντονο το αίσθημα της δημιουργίας. Κινήσου ανάλογα και στην κορυφή όλων βάλε τον εαυτό σου, διότι πολύ τον έχεις παραμελήσει τελευταία λόγω των υπολοίπων υποχρεώσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα, Αιγόκερε, στη σχέση σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, αλλά προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά, Αιγόκερε. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό ξεφεύγουν.

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να τελειώνεις με τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Και αν θέλεις πραγματικά να τελειώνεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ στις λεπτομέρειες. Άλλωστε μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ θετική και οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στην σχέση σου, Υδροχόε. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά, ακριβώς όπως θα ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στη δουλειά σου, Υδροχόε. Πρέπει να προσέχεις πως κινείσαι, για να μη γίνουν λάθη. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Με κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Γενικά

Θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σήμερα, Ιχθύ μου, σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες. Είναι αυτές που περίμενες και θα αποδειχθούν πολύ συμφέρουσες. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια ζητήματα που αφορούν την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ιχθύ μου, δε θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την καλή συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που ακόμη εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε, με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.
Πηγή:   oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο