Αρχική BEAUTY Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν εφαρμόσετε την θεραπεία με κερατίνη στα μαλλιά

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν εφαρμόσετε την θεραπεία με κερατίνη στα μαλλιά

από lady times

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το φριζάρισμα των μαλλιών και επιθυμείτε να έχετε ίσια και απαλά μαλλιά, οι θεραπείες που έχουν ως βάση την κερατίνη είναι σίγουρα η καλύτερη λύση.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με κερατίνη είναι εντυπωσιακά για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και τα μαλλιά σας είναι ίσια και πιο λαμπερά από ποτέ. Εάν σκέφτεστε λοιπόν να δοκιμάσετε την κερατίνη, θα πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε τα εξής:

Τι είναι η κερατίνη: Είναι μια πρωτεΐνη που υπάρχει στα μαλλιά.

Πώς λειτουργεί: Ο κομμωτής σας βάζει το προϊόν στα μαλλιά σας και με τη βοήθεια της πρέσας «κλειδώνει» την κερατίνη στην τρίχα. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 90 λεπτά ή και περισσότερο, αναλόγως του μήκους των μαλλιών.

Εξοικονόμηση χρόνου: Εάν ισιώνετε συχνά τα μαλλιά σας, η θεραπεία με κερατίνη σας βοηθά να εξοικονομήσετε έως και 60% του χρόνου ισιώματος.

Φριζάρισμα: Ξεχάστε το ενοχλητικό φριζάρισμα μετά τη θεραπεία με κερατίνη. Μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα ανεξαρτήτως της υγρασίας που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και τα μαλλιά σας θα παραμείνουν ίσια.

Λούσιμο: Όταν κάνετε τη θεραπεία δεν πρέπει να λουστείτε για 3-4 ημέρες κι αυτό επειδή το προϊόν χρειάζεται χρόνο για να δράσει.

 Συντήρηση: Θα πρέπει μετά τη θεραπεία να χρησιμοποιείτε σαμπουάν χωρίς θειικό νάτριο, ώστε να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Διάρκεια: Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν 2 – 6 περίπου μήνες αναλόγως ποσό εφαρμόζετε και τα αντίστοιχα προιόντα

Η κερατίνη βοηθά ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας, χρειάζεται όμως προσοχή κατά τη χρήση της πρέσας. Η υπερβολική θερμότητα καίει την τρίχα και οδηγεί στο σπάσιμο. Η κερατίνη βοηθά επίσης στην αποκατάσταση της τρίχας αλλά ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι υγιή μπορεί να τα δυναμώσει και να τα κάνει πιο ανθεκτικά.

Εάν πάσχετε από κάποια δερματική πάθηση, όπως ψωρίαση ή σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας πριν κάνετε τη θεραπεία



Φορμαλδεΰδες

Ίσως έχετε ακούσει ότι τα προϊόντα κερατίνης περιέχουν φορμαλδεΰδες.

Οι φορμαλδεΰδες έχουν συσχετιστεί με αρκετές παθήσεις, ειδικότερα στα άτομα που τη χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Οι κίνδυνοι για την υγεία αφορούν σε κομμωτές και συναφείς ειδικότητες και όχι στα άτομα που λαμβάνουν τη θεραπεία με κερατίνη.

 

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο