Αρχική FASHION Όταν οι Dolce & Gabbana λανσάρουν ζυμαρικά

Όταν οι Dolce & Gabbana λανσάρουν ζυμαρικά

από lady times

Τα εστιατόρια είναι τα νέα clubs και οι chefs οι καινούριοι rock stars, και βέβαια κατά μια έννοια δικαιωνόμαστε και όλοι εμείς που επιμέναμε να μαγειρεύουμε χρόνια τώρα από άποψη και όχι επειδή ξαφνικά είναι trendy.

Έτσι, ήταν σχεδόν αναμενόμενο να έρθει και η πρώτη κάπως πιο ανατρεπτική ιδέα επί του θέματος από εκεί που θα το περιμέναμε λιγότερο, και την έκπληξη την έκαναν οι Ιταλοί σχεδιαστές Dolce & Gabanna που μετά από την σειρά από οικιακές συσκευές που σχεδίασαν πέρσι για την Smeg, φέτος αποφάσισαν να κολυμπήσουν ακόμα πιο βαθιά στα νερά της οικιακής γαστρονομίας.

Σε συνεργασία με την Ιταλική εταιρία Pastificio Di Martino λάνσαραν μόλις μια σειρά από συσκευασίες ζυμαρικών που πραγματικά, είναι πανέμορφες. Εμπνευσμένες από vintage postcards, σκοπεύουν να ταξιδέψουν την Ιταλία στα πέρατα του κόσμου και να σκορπίσουν το άρωμα της σε τραπέζια σε όλη την γη.

Η σειρά  Pastificio Di Martino by Dolce Gabanna περιλαμβάνει πέντε είδη ζυμαρικών – spaghetti, penne mezanni rigate, mista corta, paccheri και avvolti a mano- πωλούνται σε κάποια μαγαζιά στην Ιταλία που θα βρείτε εδώ, όπως και σε ένα υπέροχο συλλεκτικό tin box που περιέχει 2X Spaghetti 500g, 2X Penne Mezzani Rigate 500g, 1X Paccheri 500g και μια ποδιά έπος που κάθε οικιακός αλλά ταυτόχρονα και chic μάγειρας θα πέθαινε να αποκτήσει.

Το κουτί κοστίζει 120 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ. (και να μου το στείλετε παρακαλώ, πεθαίνω λέμε!!!)

fnl-guide.com

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο