Αρχική FOOD LOVER Ένα εγγυημένο tip για να κάνεις την μπριζόλα σου απίστευτα μαλακή!

Ένα εγγυημένο tip για να κάνεις την μπριζόλα σου απίστευτα μαλακή!

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ένα πολύ απλό κόλπο για να κάνεις τη μπριζόλα σου απίστευτα μαλακή!

Συνήθως οι μοσχαρίσιες μπριζόλες είναι λίγο σκληρές από μόνες τους.

Για να τις κάνεις πιο μαλακές και να τις απολαύσεις το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ακτινίδιο.

Κόψε το ακτινίδιο στη μέση και με το μισό πέρνα τη μπριζόλα σου από τη μία και από την άλλη μεριά.

Μία φορά είναι αρκετή για να γίνει απίστευτα μαλακή. Έπειτα ψησ’την κανονικά όπως συνήθως.

Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο