Αρχική ΖΩΔΙΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τον Αιγόκερω από τη Μπέλλα Κυδωνάκη


Ξεκινάτε τη χρονιά με τη διάθεση να ισορροπήσετε και να επεκταθείτε
Σε αυτό βοηθάει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κι αποτελεί δώρο για σας. Από την άλλη, σας συνοδεύει ο Κρόνος, γεγονός πολύ θετικό, αφού σας βοηθά να διορθώσετε θέματα σχετικά με την κοινωνική σας θέση αλλά και την οικογένεια. Η αρχή έχει ήδη γίνει, οπότε προχωράτε να φτιάξετε το παρόν, προσθέτοντας την ανάλογη ποιότητα για να συνεχίσετε στο μέλλον.

Από τις 12 Ιανουαρίου ο Ερμής που θα είναι, επίσης, στο δικό σας ζώδιο,ζητά να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, καθώς και να ξεκαθαρίσετε πρακτικά ζητήματα που σας επηρεάζουν άμεσα. Το ζητούμενο είναι μην αφήσετε τις πιεστικές σκέψεις να ορίζουν τη ζωή σας και να εμπιστεύεστε περισσότερο την καρδιά σας. Μόνο έτσι θα καθοδηγηθείτε σωστά.

Η μεγάλη συγκέντρωση των πλανητών στον Αιγόκερω και κυρίως στη Νέα Σελήνη στις 17 Ιανουαρίου, θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να νιώσετε ότι όλες οι υποχρεώσεις πέφτουν πάνω σας, αλλά μια ξαφνική κι απρόβλεπτη εξέλιξη, που θα φέρει καινούργια δεδομένα, θα σας απελευθερώσει.

Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα βιώσετε σιγά-σιγά τις επιδράσεις του Κρόνου αλλά και τα δώρα του. Θα μπορείτε να διακρίνετε πιο εύκολα, τι σας κάνει καλό και τι όχι. Από τις 18 Μαρτίου θα περάσει κι ο Άρης στο ζώδιό σας, οπότε το κύρος σας, η προσωπική κι η κοινωνική σας δύναμη σε συνδυασμό με τις φιλοδοξίες σας, θα αλλάξουν τελείως το status σας. Ο στόχος είναι να κάνετε το παν για να καταξιωθείτε επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Από τις 18 Μαρτίου και μετά, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αν όμως δε γίνουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει, θα γεμίζετε ενοχές κι αγχώνεστε. Θα πρέπει να το διαχειριστείτε σωστά, κρατώντας τις ισορροπίες. Το Μάιο και τον Ιούνιο τα πράγματα θα σοβαρέψουν, καθώς ενδέχεται να σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνετε οικογένεια.

Γενικά, η χρονιά θα κυλήσει πολύ δυναμικά κι όλα θα γίνουν κατά κάποιο τρόπο πολύ γρήγορα. Θα έχετε μπείτε πλέον σε διαφορετική τροχιά για να τα προλάβετε όλα. Η διάθεσή σας να ανέλθετε και να επιτύχετε είναι το στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτόν σας.

Οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου και μετέπειτα, θα βιώσετε διάφορες αλλαγές, με στόχο να ξαναβρείτε την χαμένη σας δύναμη, αλλά και τον αυθορμητισμό σας. Μέχρι και τον Μάιο θα δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για να δείτε αν μπορείτε να παραμείνετε αυθεντικοί, χωρίς να θίγεστε ή να βλάπτονται τα συμφέροντά σας.

Από τα μέσα Μαΐου, θα ασχοληθείτε επισταμένως με τα οικονομικά σας και θα κερδίσετε χρήματα με έναν πολύ πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο.

Ερωτικά θα αναζητήσετε την εκκεντρικότητα και θα βγείτε τελείως έξω από καλούπια. Μην ξεχνάτε όμως ότι πρέπει να τη συνδυάσετε με την παράδοση, γιατί αυτό σας κάνει νιώθετε καλύτερα. Όλη σχεδόν η χρονιά θα είναι καλή, γιατί επεκτείνετε τον κύκλο σας και σίγουρα θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία.

Στον οικονομικό τομέα, αναβαθμίζεστε υιοθετώντας νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων, πιστεύετε περισσότερο στις συνεργασίες κι αναπτύσσετε καινοτόμα project. Ιδανικό διάστημα είναι από το Μάιο ως τα μέσα Αυγούστου και από το Σεπτέμβριο ως τις 14 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 2018

Πηγή: astrology.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο