Αρχική ΖΩΔΙΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Πώς θα εξελιχθεί το 2018 για τα αισθηματικά σου; Ποιες θα είναι οι τυχερές σου στιγμές και τι ακριβώς θα συμβεί το νέο έτος; Δες τις ετήσιες προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενά!

Το 2018 ξεκινά με την συντροφιά του Κρόνου, όπου έχει ξεκινήσει ήδη το τριετές ταξίδι του, βάζοντας στενά όρια τα οποία και σου επιβάλλουν να κινηθείς με ωριμότητα και υπευθυνότητα σε κάθε τομέα, ακόμα και στις σχέσεις σου! Ωστόσο, κατά την διάρκεια του νέου έτους , έχεις τις ευκαιρίες σου για να μπορέσεις να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των προσωπικών σου προσδοκιών, ενώ και οι νέες γνωριμίες θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στις αισθηματικές εξελίξεις αυτού του μήνα!

Για σένα που είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου, η επιρροή του Κρόνου θα είναι αισθητή σε όλη την διάρκεια αυτής της χρονιάς. Αυτό ωστόσο δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σε τρομοκρατεί, στην ουσία αυτό που θα κληθείς αυτή την χρονιά να κάνεις, είναι ένα καλό ξεκαθάρισμα στις ανάγκες σου , στα θέλω σου, στις σχέσεις σου, λειτουργώντας με περισσότερη ωριμότητα για το μέλλον των σχέσεων σου! Βρίσκεσαι σε μία σχέση που δεν είναι λειτουργική αλλά δεν έπαιρνες την απόφαση για χωρισμό; Αυτή τη χρονιά σφίγγεις τα δόντια και πας παρακάτω … Είσαι σε μία σχέση που δεν ξέρεις ποιο θα είναι το μέλλον της; Τότε το 2018 θα σου δοθούν οι απαντήσεις και αν πραγματικά η σχέση που διατηρείς αξίζει και είναι αρκετά δυνατή, θα «δέσει» ακόμα περισσότερο! Σημαντικό νέο της χρονιάς για σένα, είναι και η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου (τον Μάιο 2018)…! Ο έρωτας παίρνει μία απρόβλεπτη μορφή και ναι έρχονται ξαφνικά νέα ερωτικά ειδύλλια ενώ μέσα στα γεγονότα της χρονιάς για αρκετούς Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου (ίσως και για σένα) θα είναι και ο ξαφνικός ερχομός ενός απογόνου που θα φέρει και την πιο ουσιαστική δέσμευση!

Είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου; Το 2018 σίγουρα είναι αρκετά πιο ευχάριστο, δημιουργικό, κοινωνικό και με περισσότερες ευκαιρίες για την ανάπτυξη αλλά και εκπλήρωση των προσωπικών σου προσδοκιών! Με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού ως και τις 8 Νοεμβρίου 2018, οι φίλοι, οι γνωριμίες και οι επαφές σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που επιζητάς… Σε αυτό το έτος είναι πολύ πιθανό μία φιλία να εξελιχθεί σε μία σχέση, ή ακόμα υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μία νέα γνωριμία σε φιλικό επίπεδο, όπου στην συνέχεια θα έχει την εξέλιξη σχέσης! Σε αυτό το έτος βρίσκεις πολύ περισσότερο την εκφραστικότητά σου, την ζεστασιά, τον συναισθηματισμό, ενώ δημιουργούνται και οι προοπτικές να νιώσεις πιο ουσιαστικό και ολοκληρωτικό συναισθηματικό δέσιμο με ένα πρόσωπο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου!

Για σένα που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, τα αισθηματικά σου τη μία θα κλαίνε την άλλη θα γελάνε… Στο ξεκίνημα του 2018 μέχρι και την Άνοιξη, ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 15-20 Ιανουαρίου … Εκεί που μπορεί να λες ότι έχει «στρώσει» μία σχέση και έχει μία πιο «οικεία» μορφή, ξαφνικά κάτι θα συμβαίνει που θα σου ανατρέπει αυτό που ένιωθες ότι είχε μία σταθερότητα! … Το θετικό νέο αυτής της χρονιάς είναι ότι ο Δίας από τον Σκορπιό θα κινείται στο δικό σου δεκαήμερο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δηλαδή τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Οκτώβριο ως και τις 8 Νοεμβρίου 2018…Τι σημαίνει αυτό; Το 2018 αν και πολλές φορές θα σε αιφνιδιάσει με την ροή των εξελίξεών του, δεν θα σου στερήσει την ευκαιρία να ικανοποιήσεις επιθυμίες καρδιάς, να βρεθείς κοντά σε νέους ανθρώπους, να περάσεις έντονες στιγμές … Ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 13-14 Ιανουαρίου, ο Πλούτωνας φέτος θα σε επηρεάζει άμεσα . Τι σημαίνει αυτό; Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια Απριλίου και Σεπτεμβρίου, το εξάγωνο ανάμεσα στον Δία και στον Πλούτωνα θα σου προσφέρει την επιτυχία και την θετική αλλαγή που χρειάζεσαι για να νιώσεις περισσότερη δύναμη (αλλά και πάθος)!

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

1-18 Ιανουαρίου 2018 : Το 2018 ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σου ζώδιο και ναι υποδέχεσαι το νέο έτος με λάμψη, γοητεία, ερωτισμό αλλά και … κατακτήσεις! Οι ευκαιρίες για απόλαυση, διασκέδαση και έρωτα είναι αρκετές και σε ανανεώνουν!

31 Μαρτίου-24 Απριλίου 2018: Ταύρος Οι Ανοιξιάτικοι έρωτες φουντώνουν σε αυτή την χρονική περίοδο, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και να λειτουργεί άκρως γενναιόδωρα για τα αισθηματικά σου!

19 Μαΐου -13 Ιουνίου 2018: Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, η υπόθεση «σχέση» και «συντροφικότητα» γίνεται η προτεραιότητά σου για αυτό το χρονικό διάστημα! Ώριμες αποφάσεις για την εξέλιξη ενός δεσμού αφορούν εσένα που έχεςι γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο!

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο