Αρχική ΖΩΔΙΑ Αιγόκερως Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Αιγόκερως Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Αιγόκερου! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που σε ένα γενικό πλαίσιο θα μπορούσα να πω ότι καλείστε να διαχειριστείτε και να ελέγξετε τα πάθη, τις αδυναμίες και τους φόβους σας, ανακαλύπτοντας νέες διεξόδους που θα ας βοηθήσουν σταδιακά να νιώσετε τόσο ψυχολογική όσο και οικονομική πληρότητα. Αυτό ακριβώς είναι για εσάς το μήνυμα που σας δίνουν οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Κρόνος, διανύει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο και οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου νιώθετε ήδη τη επιρροή του. Ωστόσο κατά την διάρκεια αυτό του μήνα θα μπορέσετε να έχετε τις ιδέες, τις προτάσεις, τις ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε πιο δημιουργικά και εποικοδομητικά τις Κρόνιες πιέσεις , αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα βρεθούν σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Πολλοί από εσάς θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, προτάσεις, ή και συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε και να νιώσετε πιο σίγουροι και σταθεροί.

Ο οικονομικός τομέας βρίσκεται σε μία καλή πορεία ως τις 10/2 για εσάς που έχετε γεννηθεί το 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σας ανεφοδιάζει οικονομικά, ενώ δεν θα λείψουν και οι προτάσεις και οι συμφωνίες οικονομικής φύσεως ως και τις 18/2 για όλους τους Αιγόκερους αφού και ο Ερμής θα κινείται το ίδιο ζώδιο.

Μετακινήσεις, προτάσεις, εξόδους, φλερτ και ευχάριστες επικοινωνίες θα δώσουν ένα νέο νόημα στις μέρες του Φεβρουαρίου καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/2 και στην συνέχεια θα περάσει και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο στις 18/2.

Το δύσκολο για εσάς σημείο του μήνα είναι η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα επηρεάσει πολύ παραπάνω εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά, είτε από την πολύωρη εργασία, είτε και από τις προκλήσεις που θα υπάρχουν στην καθημερινότητά σας.

Νέες γνωριμίες, κοινωνική δικτύωση και επαφές είναι κάτι που αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Πηγή: .oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο