Αρχική ΖΩΔΙΑ Ανάδρομος Ερμής στον Κριό έως τις 15/4 : Προβλέψεις Ζωδίων

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό έως τις 15/4 : Προβλέψεις Ζωδίων

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Μέχρι τις 15 Απριλίου η φαινομενικά ανάδρομη κίνησή του από το ζώδιο του Κριού, θα μας «χορέψει» κυριολεκτικά στο ταψί ποια ζώδια επηρεάζονται;

Στο ξεκίνημα της Άνοιξης λοιπόν, μαζί με τα μυαλά μας που παίρνουν αέρα και έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από την ρουτίνα, από την κλεισούρα του σπιτιού και την μονοτονία του χειμώνα, ξεκινά και ο Ερμής να είναι ανάδρομος στις 23 Μαρτίου σαν να θέλει να μας πει: «Νομίζατε ότι θα σας αφήσω σε ησυχία»;;; Μέχρι τις 15 Απριλίου η φαινομενικά ανάδρομη κίνησή του από το ζώδιο του Κριού, θα μας «χορέψει» κυριολεκτικά στο ταψί με τις πρώτες μέρες της Άνοιξης να θυμίζουν ταινία δράσης, περιπέτειας με ισχυρή δόση εγωισμού, πάθους, έντασης αλλά και … καβγά….

Τι να περιμένεις με τον Ανάδρομο Ερμή στον Κριό

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της σκέψης, της έκφρασης, των μετακινήσεων και των επικοινωνιών. Όταν κινείται ανάδρομος στον Κριό κυριαρχεί η επικοινωνιακή αταξία και η αντιδραστικότητα, η πεποίθηση ότι είμαστε οι γνώστες των πάντων, η ανάγκη να αψηφίσουμε τα εμπόδια, τον κίνδυνο και τις προκλήσεις και να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση… Αυτές ακριβώς οι τάσεις θα πρέπει να συγκρατηθούν σε αυτή την ανοιξιάτικη περίοδο όπου οι γύρω μας (και μαζί με αυτούς και εμείς) συχνά θα τροχίζουν τα νύχια τους για καβγά. Διαφωνίες, εντασούλες, καθυστερήσεις στα προγράμματα, προβλήματα με το μεταφορικό μέσο, συχνοί πονοκέφαλοι εξαιτίας τις έντασης που θα επικρατεί είναι μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου. Δεν θα λείψουν όμως και οι επανασυνδέσεις. Ποιοι θα είναι οι τυχεροί; Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου είσαστε οι πρώτοι στη λίστα επανασυνδέσεων για αυτή την περίοδο. Αξίζει όμως να δώσεις ευκαιρία σε έναν έρωτα του παρελθόντος;;;; Μόνο αν η απόφασής ου δεν είναι βιαστική και επιπόλαιη, αλλά το έχεις σκεφτεί πολύ καλά πρώτα.Τα ζώδια και οι προβλέψεις τους

ΚριόςDo: Ανασυγκρότησε τη σκέψη σου, επικοινώνησε με άτομα που είχες καιρό να δεις , αναγνώρισε τα λάθη σου!

Don’t: Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις, πρόσεξε περισσότερο στις μετακινήσεις και στις επαφές σου!

Ταύρος

Do: Απομακρύνσου για λίγο από καταστάσεις και ανθρώπους που σε έχουν κουράσει και ξεπέρασε ότι σε πλήγωσε. Αφοσιώσου στα επαγγελματικά βάζοντας ένα καλύτερο πλάνο!

Don’t: Μην φθείρεις τον εαυτό σου με σκέψεις και ανθρώπους που ανήκουν στο παρελθόν σου! Προσπάθησε να ηρεμήσεις τις στιγμές που οι καταστάσεις γύρω σου θα είναι αρκετά προκλητικές.

Δίδυμος

Do: Δες φίλους από τα παλιά, κάνε μία επανένωση με συμμαθητές (έτσι για να δεις πώς γέρασαν όλοι και πόσο πιπίνι έχεις παραμείνει). Τόλμησε να διεκδικήσεις επιθυμίες που είχες αφήσει στη μέση.

Don’t: Δεν έχεις σε όλα πάντα δίκιο, αυτό να το θυμάσαι κάθε φορά που θα τεντώνεις το σκοινί στις φιλικές σου επικοινωνίες… Επιπλέον δεν χρειάζεται να ανοίγεις τα «χαρτιά» σου με το πρώτο στο κάθε νέο άνθρωπο που γνωρίζεις.

Τα ζώδια και οι ευκαιρίες αλλά και οι προκλήσεις ως το τέλος Μαρτίου 2018

Καρκίνος

Do: Κυνήγησε στόχους του παρελθόντος και κλείσε επαγγελματικές εκκρεμότητες…

Don’t: Ο Προϊστάμενος στη δουλειά και οι συνεργάτες σε εκνευρίζουν το ξέρω…Ρίξε όμως τους τόνους και δείξε υπομονή γιατί δεν θα γλιτώσεις τον καβγά σου!

Λέων

Do: Πάρε το πολυπόθητο πτυχίο που το πάλευες τόσο καιρό, μίλησε με ξαδέρφια, θείους και θείες που ήσουν σε απόσταση, αναθεώρησε κάποια σχέδιά σου!

Don’t: Πρόσεξε πολύ τον προγραμματισμό των ταξιδιών, γιατί όλο και κάτι θα ξεχάσεις, όλο και κάτι στραβό θα σου πάει.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας 19-25 Μαρτίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Παρθένος

Do: Ξυπνούν οι πονηρές σεξουαλικές σου σχέσεις για άτομο του παρελθόντος …. χμμμ σε βλέπω να μην κρατιέσαι και να κάνεις το τηλεφώνημα

Don’t: Μην αφήνεις απλήρωτους λογαριασμούς στο ντουλάπι, θα τους ξεχάσεις και θα συσσωρευτούν χρέη τα οποία δεν θα μπορείς να συμμαζέψεις.

Ζυγός

Do: Πες αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι αρκεί … να είσαι σίγουρος για τις συνέπειες! Δώσε μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που έπαιξε σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου στο παρελθόν.

Don’t: Μην επιρρίπτεις ευθύνες στους ανθρώπους που αγαπάς! Συμβιβάσου…

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

Σκορπιός

Do: Μήπως να ξεκινήσεις το γυμναστήριο που κάποτε μου έλεγες αλλά όλο το άφηνες στη μέση;;; Ή την δίαιτα που πήγαινε από Δευτέρα σε Δευτέρα…

Don’t: Μην φορτώνεις το πρόγραμμά σου από όσο μπορείς να αντέξεις… Μερίμνησε ότι θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις στα πλάνα σου!

Τοξότης

Do: Ενέδωσε σε ερωτικές απολαύσεις που σου είχαν λείψει και είχες καιρό να ζήσεις… Μην ξαφνιαστείς αν σου σκάσει μήνυμα ή τηλεφώνημα από το πρόσωπο του παρελθόντος ζητώντας σου μία ακόμα ευκαιρία …

Don’t: Μην σε πιάνουν οι υπερβολές σου και κάνεις τίποτα επιπόλαιες επιλογές στα αισθηματικά ή στα οικονομικά σε έφαγα!

Διαβάστε επίσης: Πες όχι στα μίζερα συναισθήματα, στις μίζερες σχέσεις, στα μίζερα όνειρα που σε φθείρουν.

Αιγόκερως

Do: Βάλε νερό στο κρασί σου στις οικογενειακές σου σχέσεις… Μήπως να κάνεις αυτό το οικογενειακό τραπέζι με αυτή την Θεία που θα σου γράψει το Οικόπεδο στο χωριό;

Don’t: Μην αφήνεις το θερμοσίφωνο ανοιχτό όταν φεύγεις ενώ μερίμνησε για την ασφάλεια των ηλεκτρικών συσκευών για να μην φωνάζεις σαν την Σαπφω Νοταρά «Μπουρλότο»!

Υδροχόος

Do: Συνάντησε φίλους από τα παλιά, σήκωσε το τηλέφωνο και πάρε και εσύ αυτό το φίλο που πράγματι σου έχει λείψει αλλά όλο και κάτι γινόταν και δεν βρισκόσασταν … Άλλαξε τρόπο σκέψης σε κάποιες καταστάσεις που δεν σου ταίριαζαν.

Don’t: Μην σε πιάσει η πιλάλα να πάρεις κινητό , αυτοκίνητο, λαπτοπ , θα σου βγει ελαττωματικό στο λέω … Δείξε όμως λίγο προσοχή βρε παιδί μου και στην οδήγηση, στο περπάτημα και χαμήλωσε τους τόνους ….

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνα να νοιάζεσαι για τους στόχους και τα όνειρα σου. Ξεκίνα να νοιάζεσαι για τη ζωή σου

Ιχθύς

Do: Απόλαυσε τον δικό σου όμορφο, φανταστικό κόσμο … ναι αυτόν που δεν πάει να γίνεται της κακομοίρας, εσύ είσαι ΖΕΝ ή αλλιώς πέρα βρέχει,….

Don’t: Μην σε πιάνει αυτή η βιασύνη των αγορών και λειτουργείς ασυγκράτητα … μην μου πεις ότι δεν στο πα και έρθει το Πάσχα χωρίς να έχεις ούτε λαμπάδα στο βαφτιστήρι για να πάρεις!

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο