Αρχική THE AGENDA ΑΝΝΕ: Το μεγάλο φινάλε της Μελέκ! Που θα καταλήξει το κοριτσάκι;

ΑΝΝΕ: Το μεγάλο φινάλε της Μελέκ! Που θα καταλήξει το κοριτσάκι;

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Το τέλος των πρωταγωνιστών της πετυχημένης τουρκικής σειράς του AΝΤ1 «Anne» σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το TiVi Σίριαλ και δημοσιεύει στο διαδίκτυο το Youweekly.gr.

Από την Γιάννα Παπανικολάου!
Θάνατοι, φυλάκιση αλλά και δικαίωση είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το φινάλε των Ζεϊνέπ, Σουλέ, Μελέκ, Τζενκγίζ, Γκιονούλ και Τζαχιντέ. Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμηΑΝΝΕ: Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος! Απαγωγή, θάνατος, δικαίωση, δολοφονία!



Η Μελέκ στο νοσοκομείο

Ο Τζενγκίζ, η Σουλέ και τα παιδιά τους συναντάνε τη Ζεϊνέπ, την Γκαμζέ και το δικηγόρο τους να μιλήσουν για τη διαθήκη της Τζαχιντέ, η οποία άφησε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από την περιουσία της στη Μελέκ.

Ο Τζενγκίζ είναι αποφασισμένος να το εκμεταλλευτεί αυτό και έτσι πηγαίνει μετά από μερικές μέρες στη τράπεζα για να βγάλει χρήματα, αλλά οι λογαριασμοί έχουν «παγώσει» μετά από εντολή της οικογένειας Γκιουνές.
 Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ ενημερώνει για το γεγονός τη Σουλέ και την προειδοποιεί: «Επιτέλους δες την αλήθεια! Νομίζεις ότι ενδιαφέρεται για σένα και τα παιδιά; Τα χρήματα θέλει!».
 Η Σουλέ δεν την πιστεύει και αργότερα πάει στην αγορά, ενώ η Μελέκ μένει μόνη της με τον Τζενγκίζ, ο οποίος της φωνάζει ασταμάτητα και της μιλάει με πολύ άσχημο τρόπο: «Είσαι ασήμαντη, ένα σκουπίδι! Την παρακάλαγες (σ.σ. τη Ζεϊνέπ) λέγοντάς τη “μητέρα”, αλλά εκείνη σε πέταξε έξω! Ξέρεις γιατί; Για τα χρήματα».
 Η μικρή για πρώτη φορά ξεσπάει εναντίον του και ουρλιάζει: «Αρκετά! Αρκετά! Ολα έγιναν εξαιτίας σου! Εγώ δεν δέχτηκα τη διαθήκη της γιαγιάς μου!
Είχες βάλει στο μάτι αυτά τα χρήματα. Ολα έγιναν εξαιτίας σου». Εκείνος εκνευρίζεται όταν το ακούει και την κυνηγάει στα σκαλιά. Αργότερα η Σουλέ επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει το κορίτσι να κάθεται στο πλατύσκαλο και ρωτάει να μάθει τι έγινε. Ο Τζενγκίζ της λέει πως η μικρή έπεσε και φεύγει, ενώ η Μελέκ λιποθυμάει.
Η Σουλέ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και μαζί μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο κάνοντάς της μια σειρά από εξετάσεις για να δουν ότι είναι όλα καλά. Η Ζεϊνέπ και η Γκιονούλ αναρωτιούνται αν ο Τζενγκίζ το έκανε αυτό, ενώ η Σουλέ νιώθει τύψεις: «Είχες δίκιο, Ζεϊνέπ!
Δεν ενδιαφέρεται για εμάς! Αν πάθαινε κάτι το παιδί μου τι θα έκανα;».
Πηγή: youweekly.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο