Αρχική LIVINGDAILYINFO Απίστευτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την γόμα

Απίστευτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την γόμα

από lady times

3 απίστευτες χρήσεις της γόμας στο σπίτι. Εκπληκτικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Έχετε μείνει στο γεγονός ότι οι γόμες ήταν ένα από τα βασικά πράγματα που κουβαλούσατε πάντα μαζί σας στο σχολείο. Επομένως, την έχετε συνδέσει με τα παιδικά και σχολικά σας χρόνια. Μάθετε, λοιπόν, τις πιο απίστευτες χρήσεις της γόμας για να αντλήσετε ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Μπορεί, πλέον, να ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, ωστόσο οι γόμες συνεχίζουν να αποτελούν λύση σε πολλά καθημερινά προβλήματα του σπιτιού. Διαβάστε παρακάτω τρεις απίστευτες χρήσεις της γόμας και χρησιμοποιήστε τις και εσείς για το σπίτι σας.

#1 Καθαρίστε το πληκτρολόγιο

πληκτρολόγιο

Έχετε λευκό πληκτρολόγιο και έχετε παρατηρήσει πως σε κάποια σημεία έχει γίνει γκρι; Τότε, ήρθε η ώρα να αναλάβετε αμέσως δράση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια γόμα και να σβήσετε όλες τις βρομιές και τα σημάδια που έχουν εμφανιστεί στο πληκτρολόγιό σας. Το αποτέλεσμα, πραγματικά, θα σας εντυπωσιάσει.

#2 Δημιουργήστε τις δικές σας σφραγίδες

σφραγίδα

Μια πολύ εύκολη κατασκευή που μπορείτε να την φτιάξετε σε χρόνο ντε τε. Κόψτε τη γόμα σε ότι σχήμα θέλετε και χρησιμοποιήστε την ως σφραγίδα. Στη συνέχεια βουτήξτε την άκρη της σε μελάνι και αποτυπώστε το σχέδιο που έχετε φτιάξει στις σημειώσεις σας, σε μια κάρτα που θέλετε να στείλετε, στο σημειωματάριο σας ή όπου αλλού θέλετε.

#3 Διακόσμηση για παιδικό πάρτι

διακόσμηση παιδικού πάρτι με γόμες

Έχετε διοργανώσει ένα παιδικό πάρτι στο σπίτι σας; Εμείς σας έχουμε την πιο όμορφη ιδέα. Πάρτε μερικές γόμες για το πάρτι του παιδιού σας, χαράξτε τις στη μέση και στηρίξτε στη σχισμή που δημιουργείται μια κάρτα με το όνομα του κάθε παιδιού που έχετε καλέσει. Μπορείτε επίσης να βάλετε δίπλα στην κάθε γόμα από ένα μικρό δωράκι για το κάθε παιδάκι. Σίγουρα, τα παιδάκια θα ξετρελαθούν.

Το άρθρο επιμελήθηκε η ομάδα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών της recons

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο