Αρχική HomePageSlider Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5-11 Φεβρουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη! Μεγάλες δυσκολίες για 3 ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5-11 Φεβρουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη! Μεγάλες δυσκολίες για 3 ζώδια

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ο Διάσημος Αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις εβδομαδιαίες του προβλέψεις για το διάστημα από τις 5-11 Φεβρουαρίου 2018!

Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στον Σκορπιό δίνει έμφαση στις οικονομικές υποθέσεις και ταλαιπωρεί τους συναισθηματικά ευάλωτους από εσάς. Φροντίστε να αποφύγετε εστίες έντασης που μπορούν να δημιουργήσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις και κρίσεις!

Κριός

Ή θα επιλύσετε ένα σημαντικό προσωπικό σας ζήτημα, ή θα το αφήσετε να διαιωνίζεται και να σας ταλαιπωρεί. Η ενδιάμεση εβδομάδα των εκλείψεων σας Δυσκολεύει να πάρετε τις πρέπουσες αποφάσεις ιδιαίτερα αν αυτές περιλαμβάνουν και τρίτα πρόσωπα. Ο γόρδιος δεσμός όμως οδηγεί σε ακόμα περισσότερα αδιέξοδα με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η ψυχική σας ηρεμία. Βρείτε κάποια έξυπνη λύση στα θέματα που σας απασχολούν. Δεχθείτε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμά σας!

Αισθηματικές προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

Ταύρος

Τα επαγγελματικά σας σχέδια εξακολουθούν να απορροφούν τη σκέψη σας και να σας οδηγούν σε δύσκολες διαδρομές. Προσπαθήστε να βρείτε τον τρόπο να προγραμματίσετε τις επόμενες ενέργειες και προσεγγίσεις σας ώστε να αποφύγετε απώλειες και να κερδίσετε αισιοδοξία. Αισθηματικά η σταθερότητα είναι το κύριο ζητούμενο και, αυτήν την δύστοκη περίοδο φροντίστε να αποφύγετε τη δημιουργία έντασης στο σπίτι ή στη σχέση σας! Μην εκτίθεστε οικονομικά και μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να αντεπεξέλθετε!!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

Δίδυμοι

Βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και κρίνετε κάποιους δικούς σας ανθρώπους κάπως επιπόλαια αλλά και εκ του ασφαλούς, αφού ξέρετε ότι δεν αλλάζουν τα αισθήματά τους απέναντί σας. Διαλέξτε άλλο τομέα για να ξεσπάσετε και να εκτονώσετε τη σωρευμένη ένταση που σας κυριεύει. Αυτή η εβδομάδα που ορίζεται και από την προηγηθείσα έκλειψη της Σελήνης, δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις, ιδιαίτερα αν δεν στηρίζονται σε στέρεες βάσεις!Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να σας απασχολούν και να σας προβληματίζουν. Φανείτε συντηρητικοί στα έξοδά σας!!

 

Καρκίνος

Η εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές σας όσον αφορά τις σχέσεις σας κάθε είδους και καταπιέζει τον χαρακτήρα σας. Στην εργασία σας προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο και τις επαφές σας και να εκμεταλλευτείτε κάποια προετοιμασία που έχετε κάνει για να πλησιάσετε τους στόχους σας. Μην είστε ανυπόμονοι και επιρρεπείς σε αρνητικά σχόλια.Προσοχή στην υγεία και στις μετακινήσεις!!



ΛέωνΟι προσωπικές σας ανάγκες και η διαχείριση των οικονομικών σας έρχονται με κάποιο ανορθόδοξο τρόπο στο προσκήνιο και καλείστε να στηρίξετε ανθρώπους και επαγγελματικές επιλογές. Όσοι ασχολείστε με την τεχνολογία θα πρέπει να κάνετε κάποιο είδος φροντιστηρίου σε κάποιους που δεν είναι του επιπέδου σας, αλλά πρέπει να δώσουν άμεση λύση σε κάποιο σχετικό πρόβλημα.Η ενδιάμεση εβδομάδα των εκλείψεων σας προειδοποιεί να είστε προσεκτικοί και ανθεκτικοί με όσα συμβαίνουν γύρω σας!!

Παρθένος

Η πρώτη ενδιάμεση εβδομάδα των εκλείψεων, σας αναγκάζει να είστε τόσο επιφυλακτικοί με το περιβάλλον σας, όσο και επινοητικοί με τις κάθε είδους σχέσεις σας. Οι εναλλαγές των γεγονότων ή των ειδήσεων που θα ακούσετε σας αναγκάζουν να πάρετε θέση σε λεπτά ζητήματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διπλωμάτες και καθησυχαστικοί. Μια επαγγελματική συζήτηση αναπτερώνει το ηθικό σας, έστω και αν δεν είναι ακόμα χειροπιαστή.!

Έτσι θα κρατήσεις για πάντα δίπλα σου έναν Παρθένο!

ΖυγόςΗ επιθυμία για επικοινωνία ή συναναστροφή έρχεται σε αντίθεση με την εξάρτησή σας από κάποιους ανθρώπους. Φροντίστε ώστε αυτήν την δύσκολη εβδομάδα, να διατηρήσετε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει και μη διακινδυνεύετε να βρεθείτε μακριά από τους στόχους σας για ένα καπρίτσιο. Έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι με τα επιτεύγματά σας, γι αυτό, δεν χρειάζεται να καταφύγετε τώρα σε κανενός είδους υπερβολή στη συμπεριφορά σας.Ένα οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει. Φροντίστε να μην αντιδράτε υπερβολικά και να μην δημιουργείτε πανικό στους γύρω σας!!

Τα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων για το 2018

Σκορπιός

Αποφύγετε κάθε είδους βιαστική σας κίνηση σε όλους τους τομείς. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε δικούς σας ανθρώπους και ιδιαίτερα προς την οικογένεια, που δείχνει να περιμένει κάτι από εσάς. Οι αλλαγές δεν ευνοούνται, αντίθετα αν δείξετε στωικότητα και υπομονή, σύντομα θα επιστρέψουν όλα στη φυσιολογική τους κατάσταση. Η εβδομάδα θα φροντίσει να σας ταλαιπωρήσει με πρακτικές αντιξοότητες.Αποφύγετε να εκτεθείτε απέναντι σε εκείνους που υποστηρίζουν τις επιλογές σας!!

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο από τον Κώστα Λεφάκη! Ποιο ζώδιο θα περάσει δράμα;

Τοξότης

Η εβδομάδα σας προειδοποιεί για τις επερχόμενες αλλαγές στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Τώρα έχετε πολλές εναλλακτικές σκέψεις, πολλές φαεινές ιδέες και πολλές αφορμές για να κάνετε βαθιές τομές στην καθημερινότητά σας και να υποστηρίξετε καλύτερα τα σχέδιά σας για το μέλλον. Ένα μολύβι και ένα χαρτί θα ενισχύσουν τη μνήμη σας γι αυτές σας τις αποφάσεις όταν χρειαστεί.Να βαδίσετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Όμως να κρατήσετε τα χαρτιά σας για λίγο ακόμα κλειστά!!

Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Αιγόκερως

Χρειάζεται να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια αυτήν την εβδομάδα για να γίνουν κατανοητές οι απόψεις σας, ιδιαίτερα αν απευθύνεστε σε άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Εσείς εργάζεστε με συνέπεια, αποφασιστικότητα και διορατικότητα, αλλά τώρα, σε περίοδο μεταξύ εκλείψεων, κάποιοι αδυνατούν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αντιστοιχούν. Κρατήστε τα σχέδιά σας για να επανέλθετε σε εύθετο χρόνο.!

Μηνιαίες Προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Υδροχόος

Επειδή λειτουργείτε πυροσβεστικά σε περιόδους κρίσης, οι άλλοι επιδιώκουν την συναναστροφή σας. Φροντίστε όμως να απομακρύνετε εκείνους οι οποίοι το έχουν βρει σκοινί – κορδόνι και δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Χαρίστε στον εαυτό σας ξεκούραση, ηρεμία και αποσύνδεση από τις κάθε είδους ενοχλήσεις. Έχετε τον τρόπο να προστατεύσετε τόσο τον εαυτό σας, όσο και τους αγαπημένους σας!Φροντίστε τα οικονομικά σας και μην αφήνετε κενά στις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε!!



Ιχθύες

Το ενδιάμεσο των εκλείψεων δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σκηνικό σήμερα για εσάς. Είστε στα πρόθυρα να επιχειρήσετε ιδιαίτερα βαθιές τομές στο προσωπικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, όμως τίποτα δεν μπορεί να βελτιωθεί τόσο άμεσα, όσο το επιδιώκετε. Επιφανειακά, υιοθετήστε ήρεμη και αισιόδοξη συμπεριφορά, υπογείως όμως, συνεχίστε τις έρευνες για την ανεύρεση της καταλληλότερης διεξόδου.Η αισθηματική σας ζωή είναι στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να μην πάρετε αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε σίγουροι!!

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο