Αρχική FASHION Αυτό το είδος παπουτσιού θα «σκοτώσει» το trend του sneaker το 2018

Αυτό το είδος παπουτσιού θα «σκοτώσει» το trend του sneaker το 2018

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Eίναι αναμφισβήτητο. Περάσαμε δυο χρονιές κατά τις οποίες τα sneakers ήταν πραγματικά παντού, πολύ μακριά από τους χώρους του γυμναστηρίου όπου έκαναν αυστηρά την εμφάνιση τους παλαιότερα. Τα αθλητικά παπούτσια ζουν απίστευτες εποχές δόξας και πλέον δικαιολογούνται παντού, ακόμα και σε επίσημη εκδήλωση. 

Οι fashion experts ωστόσο μας προετοιμάζουν για ένα 2018 όπου τα sneakers μας θα περάσουν για λίγο (ή και πολύ) στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας. Τη θέση τους ετοιμάζονται να πάρουν οι μπότες κάτι που από μόνο που δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού τα ankle boots αγαπήθηκαν με τρέλα ολόκληρο το 2017.

Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι πως τη νέα σεζόν το παπούτσι που έρθει για να αντικαταστήσει σε δημοτικότητα αλλά και άνεση ακόμα και τα αγαπημένα, πολύχρωμα sneakers μας είναι οι καουμπόϊκες μπότες. 

Με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο να έχουν γεμίσει τα ντεφιλέ τους για την άνοιξη του 2018 με καουμπόϊκο στυλ και μυτερές, δερμάτινες μπότες που θυμίζουν Άγρια Δύση, αυτό είναι το trend που θα εκτοπίσει από τον θρόνο της την κυριαρχία του sneaker.

Aπό την Chloé μέχρι τον Dior και την Céline όλοι φέτος μας θέλουν καουμπόϊσες.

Δες το εδώ

Leather cowboy ankle boots, ΜANGO, 79,99€

Δες το εδώ

Arizona Western Boots $160.00

Δες το εδώ

 

PROENZA SCHOULER Leather & Snakeskin Ankle Boots US$788

Δες το εδώ

Cowboy-style leather ankle boots, STRADIVARIUS, 55,95 €

Δες το εδώ

Blue velvet ankle boots with studs, STRADIVARIUS, 39,95 €

womantoc.gr

 

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο