Αρχική HomePageSlider Γάμος με θέμα ένα ηφαίστειο

Γάμος με θέμα ένα ηφαίστειο

από lady times

Θα αφήνατε μια ξαφνική νεροποντή να χαλάσει τον γάμο με τον αγαπημένο σας; Μήπως μια έκρηξη ηφαιστείου;

Η Μαρία Χούσα Μάικα Νισέιρο και ο Άρλο Τζέραλντ ντε λα Κρους στιγμή δεν δίστασαν. Ορκίστηκαν ο ένας στον άλλο αιώνια αγάπη και παντρεύτηκαν με φόντο το θυμωμένο όρος Μαγιόν, το πιο ενεργό ηφαίστειο στις Φιλιππίνες (έχει εκραγεί 50 φορές τα τελευταία 500 χρόνια).

Γιόρτασαν και έβγαλαν φωτογραφίες του γάμου στο εστιατόριο Red Labayo (βορειοανατολικές Φιλιππίνες) ενώ, στο βάθος, το Μαγιόν έριχνε πυροτεχνήματα για τον γάμο τους. Βέβαια, το Μαγιόν ήταν σε κάποια απόσταση από το εστιατόριο, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες βγάζει καπνούς και φλόγες και υποχρεώνει τους κατοίκους των χωριών που είναι εκεί γύρω να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Οι φωτογράφοι του «Nebreja Bros. Media» που απαθανάτισαν το ξεκίνημα της καινούργιας ζωής της Μαρία Χούσα και του Άρλο ήταν, στην αρχή, φοβισμένοι. «Ήταν λίγο στρεσαρισμένοι πριν τον γάμο, λόγω της κατάστασης» εξομολογήθηκε η Joan Nebreja που ήταν εκεί, επιβλέποντας τους γιους της να ετοιμάζουν τις φωτογραφικές μηχανές τους. «Το Μαγιόν είναι απρόβλεπτο. Δεν ξέρουμε αν και πότε θα εκραγεί» συνέχισε, «κάποιοι από τους πελάτες μας ακύρωσαν τις δικές τους γιορτές». Και διευκρίνισε στη The Washington Post ότι δεν «πείραξαν» ούτε τις φωτογραφίες ούτε το βίντεο για να φαίνεται πιο απειλητική η στήλη καπνού που υψωνόταν απ’ τον κρατήρα.

«Ηφαιστειακός έρωτας… αυτό είναι δυνατό» σχολίασε κάποιος όταν οι φωτογραφίες ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και κάποιος άλλος έγραψε: «Σου κόβει την ανάσα. Κάθε φωτογραφία είναι σαν πίνακας ζωγραφικής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο