Αρχική BEAUTY Δεν έχετε πολύ χρόνο; Δείτε εδώ τις καλύτερες συμβουλές για γρήγορο μακιγιάζ!

Δεν έχετε πολύ χρόνο; Δείτε εδώ τις καλύτερες συμβουλές για γρήγορο μακιγιάζ!

από lady times

Όταν έχεις στη διάθεσή σου μόλις δέκα λεπτά για να ετοιμαστείς για να πας στη δουλειά σου, πρέπει να ξέρεις τα σωστά μυστικά του γρήγορου μακιγιάζ και να είσαι προετοιμασμένη.

Διαβάστε επίσης: 5 makeup tricks που… κρύβουν χρόνια!

Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις τελευταία στιγμή το ροζ κραγιόν που θυμήθηκες πως είχες πέρσι. Πρέπει να έχεις δύο νεσεσέρ. Το ένα θα περιλαμβάνει τα βασικά προϊόντα που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση και το άλλο τα «βραδινά» σου. Μια ακόμη καλή ιδέα για να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο είναι να ξύνεις τα μολύβια σου και να πλένεις τα πινέλα σου ανά δύο εβδομάδες, ώστε την κρίσιμη στιγμή να είσαι έτοιμη.

Εάν έχεις πολύ περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο το πρωί και προλαβαίνεις να κάνεις ένα μόνο πράγμα, τότε βάλε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Ακούγεται πολύ απλό, αλλά θα τονίσει τα μάτια σου και θα δώσει βάθος στο βλέμμα σου και θα σε ομορφύνει με τον πιο φυσικό τρόπο. Η μάσκαρα από μόνη της αποτελεί το πιο γρήγορο μακιγιάζ!

Διαβάστε επίσης: Tips για απίστευτες βλεφαρίδες

Θα σε βοηθήσει επίσης να έχεις foundation σε μορφή stick, καθώς εφαρμόζονται γρήγορα, εύκολα και διαρκούν περισσότερο. Επιπλέον, προσφέρουν ένα πιο ματ αποτέλεσμα σε σχέση με τα υγρά foundation, που σημαίνει ότι πιθανότατα δε θα χρειαστείς κονσίλερ για να καλύψεις μαύρους κύκλους ή σπυράκια. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να απλώσεις το προϊόν στην επιδερμίδα σου και είσαι έτοιμη.

Οι ειδικοί λένε πως πρέπει να έχεις τα σωστά εργαλεία – επαγγελματικά πινέλα. Χρειάζεσαι ένα πινέλο για τις σκιές, ένα για τα κραγιόν και ένα μεγάλο, φαρδύ πινέλο για πούδρα και ρουζ. Μπορείς να τα έχεις σε ένα ποτήρι στο μπάνιο σου για να έχεις πάντα εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.

Διαβάστε επίσης: 3 μυστικά για να αποκτήσετε ιδανικό σχήμα φρυδιών

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο