Αρχική ΖΩΔΙΑ ΔΙΔΥΜΟΙ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τους Διδύμους από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Η χρονιά ξεκινάει με έντονες σκέψεις, που θα σας οδηγήσουν να δείτε μια νέα πραγματικότητα
, η οποία θα είναι πιο πιεστική, ενώ θα βρεθείτε ενώπιον ευθυνών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Φέτος το κάρμα των Διδύμων είναι να νοικοκυρευτούν, οπότε αν είστε πολύ καιρό με ένα άτομο μάλλον θα το αποκαταστήσετε. Επίσης, υπάρχει η περίπτωση να συμβεί κάτι ξαφνικό και πολύ ισχυρό, το οποίο δε θα παίρνει αναβολή.

Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε οικονομικές συνεργασίες. Επίσης, θα σας απασχολήσουν θέματα της εφορίας και θα συντονιστείτε, προκειμένου να εισπράξετε για λογαριασμό σας, αλλά και για τρίτους. Όλα αυτά θα σας υποχρεώσουν να δείξετε ένα πιο σταθερό και συγκροτημένο πρόσωπο.

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες κι η πίεση, ώστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, μεγάλη, αλλά στον ορίζοντα υπάρχουν καλά νέα σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα πειραματιστείτε με στόχο να αναβαθμίσετε τη ζωή σας και να την κάνετε ποιοτικότερη.

Από το τέλος Ιανουαρίου και μέχρι 17 Μαρτίου, θα προσπαθήσετε να λάβετε ανταπόδοση από τους άλλους για όσα τους έχετε προσφέρει. Πιθανόν να το κάνετε με έναν ανταγωνιστικό τρόπο κι ίσως γίνετε πιεστικοί, αλλά γενικά θα βρίσκεστε σε καλή φάση.

Το διάστημα μεταξύ 17 Μαρτίου και 13 Μαΐου, θα είναι μια πολύ δυναμική περίοδος, παραγωγική σε ιδέες και τρόπους για να τις εφαρμόσετε. Θα είστε άκρως αποτελεσματικοί κι ενδεχομένως να κερδίσετε γρήγορα χρήματα. Από τις 16 Μαΐου μέχρι και τις 12 Αυγούστου, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να βελτιώσετε τη ζωή σας, ακολουθώντας έναν πολύ διαφορετικό δρόμο που θα σας οδηγήσει στη δική σας αλήθεια.

Ιούλιο κι Αύγουστο θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε χρήματα γιατί θα νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας και θα είστε ενωτικοί με τους γύρω σας. Σεπτέμβριος, Οκτώβριος κι ως τα μέσα Νοεμβρίου θα κάνετε προσπάθειες να ξεφύγετε από την επαναλαμβανόμενη επαγγελματική ρουτίνα και να αποκτήσετε νέες συνήθειες.

Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας υπό τη μορφή δυνατής καταιγίδας και σίγουρα θα προχωρήσετε εντελώς αναπάντεχα. Καλοί μήνες θα είναι ο Αύγουστος κι ο Νοέμβριος.

Σε οικονομικό επίπεδο, θα μπείτε πλέον σε πολύ βαθιά μονοπάτια, θα γίνετε πιο σοβαροί και θα αναζητήσετε να κάνετε δουλειές που πιθανόν να είναι κατώτερες από τις δυνατότητές σας. Θα ακολουθήσετε καινούργιες τακτικές και θα δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Το εξωτερικό θα αποτελέσει μεγάλο δέλεαρ για εσάς και σίγουρα από το Μάιο μέχρι το τέλος Αυγούστου θα δοκιμάσετε την τύχη σας σε πράγματα που θα σας δώσουν μια καινούργια προοπτική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 2018

Πηγή: astrology.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο