Αρχική HomePageSlider Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2018 από την Άντα Λεούση! Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα;

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2018 από την Άντα Λεούση! Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα;

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Στις 3 με τον Ερμή στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, κρατήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και βάλτε κάποια αγκάθια που υπάρχουν, για να γίνουν πιο ανθεκτικές στο χρόνο. Μια δοκιμασία ή μία σύγκρουση που θα έχετε με κάποιο άτομο του προσωπικού σας περιβάλλοντος θα είναι για καλό, αφού θα σφυρηλατήσει και θα σταθεροποιήσει τη μεταξύ σας σχέση. Αναπτύξτε διάφορες διασυνδέσεις και με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, για να έχετε συμμάχους στην προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και στην επίτευξη των στόχων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε περισσότερο υπομονετικοί απέναντι σε συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι απαιτήσεις τους μπορεί να σας βαραίνουν, αλλά σας έχουν πράγματι ανάγκη αφού τα προβλήματα και οι ατυχίες τους είναι πραγματικότητα. Μην τους βάζετε στο χρονοδιάγραμμα που έχετε θέσει για τα επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί τα δικά σας άτομα δεν είναι «μπίζνες». Ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που σας περιβάλλουν, φροντίζοντας να μη μείνετε ακάλυπτοι. Ευτυχώς ο τρόπος που θα σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να αυτοσχεδιάσετε εκ νέου διαβάστε παρακάτω…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Θα πάρετε πολλά μηνύματα που θα αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις και αλλαγές τις οποίες θα αρχίσετε να βιώνετε είτε ως επιδράσεις των γενικών εξελίξεων, είτε ως συμπτώσεις. Βέβαια, δε θα λείψει και η εισβολή από τρίτα πρόσωπα στη ζωή σας. Θα ήταν σωστότερο να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Ανακαλύψτε αλήθειες και μπείτε στον κόπο να τις εξερευνήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε αδυναμία στο χρήμα, όμως, έχετε παράλληλα και τύχη που δε σας λείπει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Παρόλο που δε θα λείψουν οι καθυστερήσεις που θα πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε έσοδα για το μέλλον αλλά και να απαλλαγείτε από χρόνια χρέη. Σας λείπει η ηρεμία και προκειμένου να χαλαρώσετε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Κάντε το αφού το έχετε ανάγκη, αλλά επειδή όλα έχουν όρια μην ξεχάσετε να επανέρθετε στην ενεργό δράση. Διασκεδάστε αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα ξεσηκώνουν εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Στις 31 με την Ολική έκλειψη Σελήνης μαζί με Πανσέληνο στο ζώδιό σας, αποβάλλετε τάσεις επιθετικότητας και αφήστε τα «δράματα» για το θέατρο. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε σωστές και κερδοφόρες κινήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, πρέπει να είστε οργανωτικοί και μεθοδικοί. Ίσως ανακαλύψετε πως θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο ζωής σας αλλά και στα όνειρα που έχετε για το μέλλον. Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας και η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή, παρόλο που δε θα λείψουν ούτε το άγχος, ούτε η κατανάλωση δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να επικοινωνήσετε με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σας σχέση που έχει υποστεί φθορά, αλλά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, κάνοντας τους συνεργάτες σας πιο καλοπροαίρετους και πιο ευγενικούς μαζί σας. Εάν αντιληφθείτε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό σας χώρο για κοινά σχέδια, προσπαθήστε να υπάρξει συμπόρευση. Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να τους πείσετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι αιτίες που μαλώνετε με το σύντροφό σας μπορεί να είναι εντελώς ανύπαρκτες, αλλά έχετε έναν μοναδικό τρόπο να τις προβάλετε και να γίνεστε πειστικοί ότι υπάρχουν και είναι έντονες. Η συμπεριφορά σας αυτή δημιουργεί μια ένταση στο ταίρι σας που τον κάνει να αμφιβάλλει για πολλά και κλονίζει τα πιστεύω του. Κάντε μια συζήτηση σοβαρή μαζί του που να του τραβήξετε την προσοχή και τελειώστε την. Μην εξαφανιστείτε αφήνοντάς την στη μέση. Είναι έτοιμος να σας δείξει την τρυφερότητά του και να σας τη χαρίσει απλόχερα. Εξάλλου, ότι και να κάνετε πάντα σας συγχωρεί και δε σας χαλάει χατίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τα 12 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εννοείται πως μπορείτε να αποφύγετε ένα χωρισμό που δε θέλετε να απέλθει, αρκεί να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και να μην παίξετε ούτε στο ελάχιστο με τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αφήστε του χώρο και κεντρίστε του το ενδιαφέρον. Επιβεβαιώστε για άλλη μια φορά την αγάπη σας και δώστε υποσχέσεις για το μέλλον που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Συνδυάστε την εξυπνάδα με το χιούμορ σας για να μην κάνετε βαρύ το κλίμα. Αφήστε το παρελθόν να πάει εκεί που ανήκει για να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναγνωρίστε στο ταίρι σας τις προσπάθειες που έχει κάνει για να φανεί αντάξιός σας και επιβραβεύστε τον. Σεβαστείτε τους δικούς του καθημερινούς ρυθμούς κι δείξτε λεπτότητα όταν δεν περνάει από το χέρι του να αλλάξει το πρόγραμμά του. Από εσάς εξαρτάται το να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ήρεμο και αρμονικό. Αποφύγετε να ασκήσετε κριτική στην κριτική που θα σας κάνει, γιατί αυτή την περίοδο επιβάλλετε να δείξετε σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό του. Εντυπωσιάστε το σύντροφό σας με απρόσμενους τρόπους και αφήστε στην άκρη ζήλιες που χαλούν το όμορφο κλίμα της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε μία σχέση γιατί πρέπει να θυμάστε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείτε να κατηγορείτε μονίμως το σύντροφό σας ότι σας παραμελεί και να απαιτείται να απολογείται. Βασική αρχή στην κοινή σας ζωή πρέπει να είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και να ζείτε το κάθε λεπτό μαζί ολοκληρωτικά. Μόλις ισχυροποιηθεί η σχέση σας, δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 31 ο Ερμής που περνάει στο ζώδιό σας, αποχωριστείτε για λίγο το ρόλο του πρωταγωνιστή και αφήστε το έτερόν σας ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες. Αφήστε να βγει προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός και η απέχθειά σας σε διφορούμενες καταστάσεις. Είναι στοιχεία που θα εκτιμήσει στο χαρακτήρα σας και θα τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά σας. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και αποδείξτε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγετε το τελευταίο. Αφήστε τα πραγματικά σας αισθήματα να φανούν για να καταλάβει την ειλικρίνειά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Λεφάκης: Η Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου! Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια; (video)

ΙΧΘΥΣ: Αποσυρθείτε αθόρυβα σε μια συζήτηση που δε σας αρέσει, χωρίς καυγάδες. Φροντίστε να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας σας μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων. σε στιγμές που ο σύντροφός σας, σας αμφισβητεί, υιοθετήστε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ένταση και θα κάνει το έτερόν σας ήμισυ να καταλάβει ότι προσπαθείτε να διαλύσετε τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στη σχέση σας.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο