Αρχική ΖΩΔΙΑ Ερμής στον Ιχθύ από τις 18 Φεβρουαρίου 2018: Προβλέψεις Ζωδίων

Ερμής στον Ιχθύ από τις 18 Φεβρουαρίου 2018: Προβλέψεις Ζωδίων

από Ανδρέας Σταματόπουλος
Από τις 1 έως τις 3 Μαρτίου 2018 ο Ερμής θα έρθει σε σύνοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες και θα ευνοήσει ερωτικές συναντήσεις, θα ταυτιστούμε με το ταίρι μας και πιθανόν να ξεκινήσουν νέες, ρομαντικές σχέσεις που θα ικανοποιήσουν και τα πιο τρελά μας όνειρα..

Ευνοούνται Ιχθύες γ δεκαήμερου και κατόπιν Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι γ δεκαήμερου και όσοι /ες έχουν πλανήτες , ωροσκόπο στα αντίστοιχα ζώδια, γύρω στην 22ημοίρα.

Για κάθε ζώδιο , διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Κριός

Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί, έτσι ώστε να κατανοήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας, να εργαστείτε με το υποσυνείδητο σας αλλά και να θεραπεύσετε πληγές του παρελθόντος. Κρυφές σχέσεις.

Ταύρος

Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί, έτσι ώστε να συγχωρέσετε όποιον/α σας έχει πικράνει, να επανασυνδεθείτε με το φιλικό σας κύκλο και να αρχίσετε μια συλλογική δραστηριότητα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ρομάντζο με φίλο/η.

Δείτε ακόμη:Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Ιχθύ! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 6/3


ΔίδυμοιΗ θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί, έτσι ώστε να πετύχετε σε θέματα καριέρας, κυρίως να διακρίνετε τις ικανότητες σας και να κάνετε τις σωστές γνωριμίες που θα σας δώσουν την ανάλογη ώθηση. Επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι.

Τα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων για το 2018

Καρκίνος

Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί, έτσι ώστε να ασχοληθείτε με θέματα γνώσης, επαφές με το εξωτερικό και να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο που αφορά ανώτερα ιδρύματα, Πανεπιστήμια. Ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, φλερτ .

Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Λέων

Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί, έτσι ώστε να νικήσετε προκαταλήψεις, ταμπού γύρω από το σεξ, ή την επαφή σας με το αντίθετο φύλο και θα κάνετε πολλά πειράματα.. Ελεύθερες σχέσεις. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα.

Παρθένος

Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να μιλήσετε με το ταίρι σας, να λύσετε διαφωνίες και να προχωρήσετε σε πιθανές δεσμεύσεις. Επαφές που διαρκούν



ΖυγόςΗ Θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί, έτσι ώστε να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, θα αναζητήσετε νέους τρόπους αποτοξίνωσης και η καθημερινότητα σας θα αποκτήσει άλλο ρυθμό. Προτάσεις για αλλαγή εργασίας.

Σκορπιός

Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί, έτσι ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας, θα φλερτάρετε με νεώτερα άτομα, πιθανόν να γίνουν επανασυνδέσεις και θα περάσετε όμορφα. Κέρδη . Προσοχή σε σπατάλες.

Μηνιαίες Προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τοξότης

Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί, έτσι ώστε, να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να έρθετε πιο κοντά με τα δικά σας πρόσωπα ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα έχει έδρα το σπίτι σας. Προσοχή σε υπερβολές.

Αιγόκερως

Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί, έτσι ώστε να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες, να δραστηριοποιηθείτε μέσα από το διαδίκτυο ή ακόμα να ασχοληθείτε με εμπορικές συναλλαγές. Έρωτες που ξαφνιάζουν.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

Υδροχόος

Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες, σας ευνοεί, έτσι ώστε να κερδίσετε χρήματα από μια ιδέα σας, η από την προσωπική σας εργασία και γενικά θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Προσπαθήστε να αποταμιεύετε.

Ιχθύες

Η θέση του Ερμή, στο ζώδιο σας, ευνοεί κάθε είδους επαφή , θα κάνετε αρκετές γνωριμίες και μιλάτε πλέον με τους δικούς σας όρους και σαφώς έχετε μεγαλύτερη πειθώ. Ονειροπόληση, φυγή από την πραγματικότητα. Σχέσεις περίεργες.

Πηγή :oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο