Αρχική HomePageSlider Εφαρμογές για να «τσακώσετε» τους άπιστους

Εφαρμογές για να «τσακώσετε» τους άπιστους

από lady times

Ο Big Brother κατά κοινή ομολογία είναι εδώ ακολουθεί κάθε σας κίνηση. Όπως αποδεικνύεται όμως τον τελευταίο καιρό αυτό μπορεί να το κάνει και ο σύντροφός σας και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο όπως διαβάζουμε στο insider.gr.

Καθώς τα παγκόσμια συστήματα εντοπισμού θέσης βελτιώνονται και ο κόσμος των εφαρμογών διευρύνει τις δυνατότητές του, το να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ και να κυκλοφορήσετε για λίγο στην αφάνεια γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Ειδικά στην περίπτωση της Αμερικής, οι πολίτες έχουν πολλούς λόγους να αναρωτιούνται αν αυτό που μέχρι χθες αποκαλούσαμε ιδιωτικότητα υφίσταται σήμερα έστω και ως έννοια. Από όταν ο πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας, Έντουαρντ Σνόουντεν , αποκάλυψε το 2013 ότι η αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί τις κλήσεις, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα κείμενα όλων, πολλοί συνειδητοποίησαν ότι οποιαδήποτε online κίνηση είναι δύσκολο να μείνει κρυφή.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα παρατηρείται ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός εφαρμογών που προωθούν την κατασκοπεία κυρίως μεταξύ των συζύγων με την δικαιολογία της φροντίδας αυτών ή των παιδιών τους. Σύμφωνα μάλιστα με τον Theodore Claypoole, δικηγόρος με ειδίκευση σε θέματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και συγγραφέας του βιβλίου «Privacy In the Age of Big Data» (Προστασία στην εποχή των big Data), ο αριθμός των συζύγων που παρακολουθούν τις συντρόφους τους όλο και αυξάνεται. «Παρότι είναι παράνομο να παρακολουθεί κανείς το τηλέφωνό κάποιου άλλου υπάρχουν διάφορες γκρίζες ζώνες στη νομοθεσία που νομιμοποιούν ή έστω δεν ποινικοποιούν την εν λόγω δραστηριότητα όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των παιδιών που δεν έχουν λογαριασμούς ή συνδέσεις στο όνομά τους αλλά σε αυτό των γονιών τους» αναφέρει χαρακτηριστικα΄.

Σύμφωνα με την αμερικανική ένωση δικηγόρων, το 80% των διαζυγίων στις ΗΠΑ αναφέρουν πως τα στοιχεία για την αίτηση προέρχονται από τους λογαριασμούς των κοινωικών δικτύων ή εφαρμογών παρακολούθησης, ενώ πάνω από το 1/3 των αιτήσεων διαζυγίων της Μεγάλης Βρετανίας περιλαμβάνουν στην αίτηση τη λέξη Facebook. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Gary Traystman, στο Λονδίνο το 75% των υποθέσεων διαζυγίου περιλαμβάνουν συμπεριλαμβάνουν στις αιτίες τη λέξη smartphone η υπολογιστές.

Ωστόσο όπως ευαγγελίζονται οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για παρακολούθηση των άπιστων, «το αν το άλλο σας μισό, σας είναι πιστό ή όχι, είναι καθοριστικό για την ευτυχία σας. Γι αυτό μην μένετε στην άγνοια».  Στην πληθώρα των διαδικτυακών ντεντέκτιβ, υπάρχουν και τρεις που αποδεικνύονται εξαιρετικά δημοφιλείς στα δυναμικά κοινά κι όχι μόνο, καταγράφοντας μεν μεγάλο αριθμό downloads, άγνωστα όμως ποσοστά επιτυχημένης παρακολούθησης. Σύμφωνα ωστόσο με τις ίδιες τίποτα δεν μπορεί να τους ξεφύγει.

Spyzie

Πρόκειται για μια εφαρμογή με ποικιλία χαρακτηριστικών, όπως λέει, που θα βοηθήσει τους γονείς αλλά και τους συζύγους να μάθουν την κάθε κίνηση του τηλεφώνου που τους ενδιαφέρει. Μάλιστα στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνεται η ευκολία και η ευελιξία γι αυτό και λανσάρεται ως «πολυλειτουργικό εργαλείο κατασκοπείας».

Επί της ουσίας άπαξ και την εγκαταστήσετε μπορείτε να περιηγηθείτε στο ιστορικό των κλήσεων και των μηνυμάτων του τηλεφώνου του συζύγου σας ή του παιδιού σας.

Αρχικά δημιουργείτε έναν λογαριασμό στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο της εταιρείας. Εν συνεχεία θα χρειαστείτε για μερικά λεπτά το Android του συντρόφου σας για να εγκαταστήσετε κι εκεί την εφαρμογή κι κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να συγχρονίσετε τα δύο τηλέφωνα μπορείτε να διαγράφετε το εικονίδιο στο τηλέφωνο στόχο για να λειτουργεί στο backround. Όσο λοιπόν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο εσείς έχετε όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε.

mSpy

Πέρα από αυτού του είδους τις εφαρμογές μπορείτε να καταφύγετε και σε άλλες που με την βοήθεια του GPS σας δείχνουν τις ακριβείς κινήσεις του. Αν και υπάρχουν αρκετές επιλογές δύο θεωρούνται επικρατέστερες για τον παραπάνω σκοπό.

Το mSpy είναι συμβατό με συσκευές iOs και Android. Η εν λόγω εφαρμογή εντοπισμού GPS σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθείτε ένα κινητό τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να το χακάρετε. Άπαξ και αποκτήσετε τα στοιχεία σύνδεσης του συντρόφου σας στο icloud η παρακολούθηση του τηλεφώνου του γίνεται παιχνίδι. Μάλιστα μπορείτε να ενεργοποιήστε μέχρι και τις ειδοποιήσεις ώστε να ενημερώνεστε κάθε φορά που ο υπό παρακολούθηση σύντροφος εγκαταλείπει έναν συγκεκριμένο χώρο.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα απομακρυσμένα, εάν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

FlexiSPY

Έχοντας την ευκαιρία να επιλέξετε είτε μια αρχική είτε μια premium έκδοση, η εν λόγω εφαρμογή εντοπισμού GPS ισχυρίζεται πως είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για να σας ενημερώνει για την ακριβή θέση του συντρόφου σας κι όχι μόνο. Όπως αναφέρει στον ιστότοπό της μπορείτε να αναλάβετε τον απομακρυσμένο έλεγχο της συσκευής και να τραβήξετε ακόμα και φωτογραφίες από το περιβάλλον όπου βρίσκεται ή να ακούσετε τι συμβαίνει τριγύρω.

Couple Tracker

Σε περίπτωση που τα παραπάνω σας φαίνονται παρακινδυνευμένα, και δικαίως, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια συμφωνία για αμοιβαία παρακολούθηση των κινητών μέσω της εφαμοργής Couple Tracker, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η κατάσταση φαντάζει λιγότερο «νοσηρή».

Να γνωρίζετε όμως ότι υπάρχει ωστόσο και μια μικρή παγίδα: τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε πρόσβαση στους 30 πρώτους χαρακτήρες των κειμένων, οπότε μπορείτε να καμουφλάρετε ότι θέλετε και να πείτε τα ουσιώδη μετά τους 30 πρώτους χαρακτήρες. Αν κοιτάξει κανείς δε και τις κριτικές της εφαρμογής, παρατηρεί ότι υπάρχουν αμέτρητα παράπονα για προβλήματα τόσο σχετικά με τις αναβαθμίσεις της όσο και για τις δίχως τέλος pop up διαφημίσεις εντός της.

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο