Αρχική ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τον Παρθένο από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Η χρονιά ξεκινάει με καλές προϋποθέσεις

Θα κάνετε νέο ξεκίνημα και θα γίνετε πιο ανάλαφροι. Η καινούργια αρχή θα χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και θα έχει μια ιδιαίτερη χροιά. Θα χρειαστεί να εκφράσετε μια εντελώς διαφορετική ταυτότητα, πιο πρωτοποριακή και πιο ευέλικτη.

Από τις αρχές του χρόνου θα γίνετε πιο δυναμικοί και δραστήριοι, αναφορικά σε οικογενειακά θέματα. Σίγουρα θα υπάρξουν διαφωνίες κι ίσως συγκρούσεις, για να καταφέρετε να ξεφύγετε από τα πρέπει και τα «μη». Όταν αναγνωρίσετε την αξία σας και δώσετε στον εαυτό σας ό,τι του αρμόζει, θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι.

Ταξίδια, καινούργια γνώση, επικοινωνία με άτομα που θα σας ανοίξουν μια νέα πόρτα σε ενδιαφέροντα και χόμπι. Γενικά, θα βιώσετε μια διαφορετική πραγματικότητα, η οποία θα σας κατευθύνει σε δρόμους φιλόδοξους και πρωτοποριακούς.

Από 18 Μαρτίου ως και 15 Μαΐου θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη κι ό,τι ρίσκα αναλάβετε θα είναι εκ του ασφαλούς.

Η καθημερινότητά σας αλλάζει τελείως και θα πρέπει να την ακολουθήσετε, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία για εξέλιξη κι αναγέννηση. Από τις 16 Μαΐου ως τις 12 Αυγούστου, μπορεί να συμβούν πράγματα που δε θα είναι εύκολο να αντιληφθείτε και θα πρέπει να κάνετε στροφή 180 μοιρών. Πιθανότατα να χρειαστεί να αλλάξετε διατροφή και να γυμναστείτε. Για να εξελιχθείτε στην εργασία σας, οφείλετε να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στους υπολογιστές και το ιντερνέτ.

Από τις 15 Νοεμβρίου και μετά, θα χαλαρώσουν οι ρυθμοί, θα μπορέσετε να μπείτε σε καταστάσεις πιο συναισθηματικές και θα δείξετε ενδιαφέρον για τους γύρω σας.

Στον ερωτικό τομέα θα έχετε πολλές αναστολές γιατί θα γίνετε πιο σοβαροί κι ώριμοι. Θα διστάζετε να μπείτε σε μια νέα σχέση, αν αυτή δεν έχει ξεκάθαρη προοπτική. Οι πρώτες 20 μέρες του Ιανουαρίου θα είναι μια καλή περίοδος για γνωριμίες με προοπτικές για δέσμευση. Από τις 11 Φεβρουαρίου ως 7 Μαρτίου, όπως και ο Απρίλιος κι ο Μάιος, θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σε επίπεδο γνωριμιών. Οι καλύτεροι όμως μήνες θα είναι ο Ιούλιος, ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος κι ο Δεκέμβριος.

Θα δείτε μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σας, ασχολούμενοι με καινούργια αντικείμενα και κάνοντας καλές συνεργασίες, οι οποίες θα βασίζονται σε καινοτόμες επενδύσεις. Η καλύτερη περίοδος θα είναι ο Ιανουάριος, ο Απρίλιος κι από τα μέσα Νοεμβρίου ως το τέλος του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 2018

Πηγή: astrology.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο