Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 25/12

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 25/12

από Ανδρέας Σταματόπουλος

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ  25/12/2017

Χρόνια Πολλά σε όλους και Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους! Ημέρα της αγάπης σήμερα και η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, δίνει βάθος, ουσία και σταθεροποίηση στις σχέσεις αγάπης αλλά και στο πορτοφόλι των Ζωδίων της Γης και του Νερού των πρώτων ημερών.

Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Κριός

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Σήμερα, Κριέ μου, κάνε τον απολογισμό σου και επεξεργάσου τα δεδομένα του παρελθόντος. Ξεσκαρτάρισε τις εκκρεμότητες, αφού ξεκινάει μια περίοδος που θα πετύχεις πολλά. Η διάθεσή σου θα είναι καλή. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα, Κριέ, να ρίξεις τους τόνους στη δουλειά σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, κάνε σωστό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Ταύρος

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Αυτή, Ταύρε, είναι μια περίοδος, που πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις πως νιώθεις σε αγαπημένα άτομα. Θα δεις, ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα γνωρίσουν τις καλύτερες εξελίξεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν πολλές λύσεις και ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις πιο πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα τα πας πολύ καλά. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση να τη σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

Δίδυμος

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Η επιτυχία για σένα, Δίδυμέ μου, σημαίνει ανάληψη πρωτοβουλιών. Μην πάρεις μέρος όμως σε παρασκηνιακές διαδικασίες, που μόνο πρόβλημα μπορεί να σου δημιουργήσουν. Συλλογικές δουλειές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται σήμερα και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις με το ταίρι σου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, κάνοντάς σε να μην περνάς ιδιαίτερα καλά στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σε προβληματίζουν αρκετά πράγματα. Απόφυγε να κάνεις αλλαγές αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά, μην προκληθείς από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Καρκίνος

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Η ορμητική διάθεσή σου, Καρκίνε, ανοίγει καινούργιους δρόμους. Μέσα στο μυαλό σου περιδινούνται ιδέες για ταξίδια, σπουδές και επαφές με άτομα που ζουν μακριά. Ευτυχώς, εκεί τα καταφέρνεις και δε σου λείπουν οι επιτυχίες. Φύλαξε σήμερα μερικές ώρες για τον εαυτό σου, για ξεκούραση και ψυχαγωγία, επειδή τα άστρα δείχνουν πως το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να του συμπαρασταθείς σε κάποια προβλήματα που φαίνεται να έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα δεχτείς προτάσεις. Καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Λέων

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Πρέπει από σήμερα, Λέων μου, να αποκτήσεις θάρρος και να πάρεις πρωτοβουλίες για κάποια σημαντικά θέματα που σε ταλανίζουν. Θα δεις, ότι έτσι η ζωή σου θα αλλάξει σύντομα προς το καλύτερο. Αν πάλι ο συντηρητισμός σου δε σε αφήνει να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου, αυτό δε θα σου βγει σε καλό. Έχεις πραγματικά αρκετή δύναμη, για να φέρεις τα πάνω, κάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, Λέων, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές, Λέων, και θα δεις θετικές εξελίξεις. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

O Kώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σας: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2018 ΜΟΝΟ για γυναίκες! 3 συγκεκριμένα ζώδια να προσέξουν…

Παρθένος

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Φρόντισε, Παρθένε μου, να βάλεις προγραμματισμό στη μέρα σου και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες, που έχεις από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος, όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις, ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Παρθένε, έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αρκετά θέματα όμως θα μπουν σε σειρά, ευχαριστώντας σε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Με τον προγραμματισμό όμως που έχεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Κάποια σχέδια που έχεις, μπορεί να καθυστερούν, Ζυγέ, αλλά δε χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Τώρα ξεκινάει μια περίοδος, που σου ανοίγει νέους δρόμους για καλύτερες μέρες. Ούτως ή άλλως, εσύ μπορείς πάντα να τα βγάζεις πέρα μια χαρά. Απόψε, φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Ζυγέ, μπορείς να τα πας καλά, μα προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι, πιο θετικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην έχεις ανασφάλειες, Ζυγέ, για τη δουλειά σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Για οικονομικές συζητήσεις, που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προετοιμαστείς ανάλογα.

Ο Κωστάς Λεφάκης προειδοποιεί: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα των Χριστουγέννων (25-31/12) για όλα τα ζώδια!

Σκορπιός

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Η ζωή είναι σαν ένας θεατρικός θίασος, Σκορπιέ μου. Άλλες φορές ανεβάζει κωμωδία, κι άλλες φορές δράμα. Εσύ αποφασίζεις ποιο έργο θα δεις στο εξής και η απόφαση πρέπει να ληφθεί σύντομα, σήμερα κιόλας αν γίνεται, αφού δεν είναι ωραίο, πάνω απ’ όλα για σένα, να αφήνεις τις καταστάσεις να διαιωνίζονται. Πάρε, λοιπόν, τις αποφάσεις σου και ανακοίνωσέ τες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να προσέξεις, Σκορπιέ, τι λες σήμερα στο ταίρι σου, διαφορετικά θα δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις ταίρι, θα βρεις πολύ σύντομα, αρκεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις λίγο στην άκρη όλες τις ευθύνες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα έχεις θετικές εξελίξεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της! Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 25 Δεκεμβρίου έως 18 Ιανουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τοξότης

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Από σήμερα, Τοξότη, πρέπει να δείξεις ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα – τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Έχεις μπει σε μια πολύ θετική περίοδο και δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου με σειρά ευκαιριών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εντάσεις που μπορεί να έχεις με άλλα θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα φορτιστείς αρκετά από θέματα που καθυστερούν. Φρόντισε να μην εκνευριστείς ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην πάρεις αποφάσεις που έχουν σχέση με έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Η μέρα σήμερα, Αιγόκερέ μου, απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μη στενοχωρηθείς, αφού θα είναι προσωρινές και δε θα συνεχιστούν στο μέλλον. Πρέπει να ξέρεις, ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Αιγόκερε, να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φωνάζει, ότι πρέπει να κινηθείς άμεσα, αφού είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος, διότι οι δραστηριότητες μπροστά σου είναι πάρα πολλές. Για τα οικονομικά θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις, ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

Υδροχόος

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Φρόντισε σήμερα, Υδροχόε, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μη γίνουν λάθος κινήσεις. Κοίτα να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σ’ αυτά που σου λένε, διαφορετικά μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε συζητήσεις, Υδροχόε, που θα κάνεις με το ταίρι σου, απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις πράγματα, που μπορεί να στεναχωρήσουν εσένα αλλά και το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Είσαι σε θέση να κάνεις καινούργια ξεκινήματα! Στα οικονομικά, φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.

Πώς θα περάσετε το 2018! Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για κάθε ζώδιο

Ιχθύς

Γενικά

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Προσπάθησε, Ιχθύ μου, να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, γι’ αυτό πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ο Ερμής, που είναι στον Τοξότη, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Η συμβουλή της ημέρας: Για να τα βγάλεις πέρα σήμερα, πρέπει να έχεις τεράστιο δυναμισμό και είναι σίγουρο, ότι όλα θα τα ξεπεράσεις άψογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου, Ιχθύ, θα έχεις τις ευκαιρίες να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, που ακόμη σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε, Ιχθύ μου, να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο χώρο της δουλειάς σου. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις. Στα οικονομικά, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά και υποχρεώσεις. Μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο