Αρχική HomePageSlider Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27/12

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27/12

από Ανδρέας Σταματόπουλος

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/12/2017

Νευρική η σημερινή Τετάρτη με την Σελήνη στο Κριό και μάλιστα νωρίς το απογευματάκι να σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και να κάνει… σμπαράλια τα νεύρα των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων!


Κριός

Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος, Κριέ, που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν, εδώ και καιρό. Οι πλανήτες σήμερα είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τόσες ευθύνες που έχεις, Κριέ μου, σου μένει λίγος χρόνος για τη σχέση σου. Καλό είναι, να δείξεις ενδιαφέρον στο ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, που θα φέρουν καθυστερήσεις στα θέματα που πρέπει να λύσεις άμεσα. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.


Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν, θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Να ξέρεις πάντως, ότι όλα είναι τελείως περαστικά.Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα, Ταύρε, σε ό,τι κάνεις στη σχέση σου, διότι μερικά πράγματα θα προκαλέσουν εκνευρισμό στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ταύρε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να σου φέρουν πρόβλημα.

Δίδυμος


Γενικά
Με πολύ χαμηλούς τόνους, Δίδυμε, και με μεγάλη επιμονή μπορείς να πετύχεις καίρια και ουσιαστικά αποτελέσματα. Είσαι σε περίοδο, που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και το μέλλον ανοίγεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς, να βρεις τον εαυτό σου και να ανασυνταχτείς.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Δίδυμε. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις μερικά θέματα, ώστε να περνάτε όμορφα κι οι δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, έχεις πολλές υποχρεώσεις. Απόφυγε να αγχωθείς και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες (και τις υπογραφές τους) που μπορεί να προκύψουν.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Καρκίνος


Γενικά
Περίοδος που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και, ειδικότερα, ζητήματα του παρελθόντος, Καρκίνε. Ενδεχόμενα ζητήματα επιβάλλεται να βρουν λύσεις άμεσα και τώρα είσαι σε θέση να βρεις τις καλύτερες. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη, το ίδιο και η εφευρετικότητά σου. Θα έχεις πολύ καλές ιδέες και δεν απομένει παρά να τις επεξεργαστείς προς όφελός σου.Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε στη σχέση σου, Καρκίνε, να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, αφού το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, συνεργάσου και προσπάθησε να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια για το μέλλον. Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται αυτή την περίοδο, αφού είναι για το καλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Λέων


Γενικά
Δε νομίζω ότι βρίσκεις αρκετό χρόνο, Λέων μου, για ξεκούραση την περίοδο αυτή. Συζητήσεις και μετακινήσεις σε κρατούν σε μια διαρκή ένταση. Η συμβουλή μου για σήμερα: Κοίτα να βάλεις κάποιο πρόγραμμα και, φυσικά, να το τηρήσεις. Εκεί που δε θα το περιμένεις, ενδέχεται να ξεπηδήσουν κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, δεν πάνε άσχημα, αλλά εσύ θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Φρόντισε να τακτοποιήσεις ανοιχτά θέματα που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ λεπτομερή προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Παρθένος


Γενικά
Προσπάθησε, Παρθένε, να μην κάνεις κάποια υπερβολή σήμερα και να μη προβείς σε βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά – σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτό που νιώθεις. Ξεκινάει μια περίοδος, που πολλά πράγματα θα πηγαίνουν αρκετά καλά και αυτό θα σου προσφέρει ικανοποίηση. Συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα, θα δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα αρχίσεις να ισορροπείς σε πολλές καταστάσεις, που μέχρι σήμερα έβαζαν ερωτηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, οι καταστάσεις είναι καλές. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις μια τάξη, διότι έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός


Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με θέληση να κάνεις πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Σε συμβουλεύω όμως να μετριάσεις την παρορμητικότητά σου, διότι μπορεί να γίνουν λάθη και να μην τα αντιληφθείς. Διανύεις μια περίοδο, που θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν.Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, η καλή διάθεση που θα έχεις, Ζυγέ, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες, που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες, Ζυγέ, ευνοούνται, όπως και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Θα έχεις επαρκή ενεργητικότητα, για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Ο Κωστάς Λεφάκης προειδοποιεί: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα των Χριστουγέννων (25-31/12) για όλα τα ζώδια!

Σκορπιός


Γενικά
Και αυτή την περίοδο, Σκορπιέ, θα επιδιώξεις να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Καλό είναι αυτό, αλλά πρέπει να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερο ακόμη είναι να απομακρύνεις άτομα, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις μικροπαρεξηγήσεις που έχεις με το ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 25 Δεκεμβρίου έως 18 Ιανουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τοξότης


Γενικά
Οι ανακοινώσεις σήμερα, Τοξότη, θα φτάνουν η μια πίσω απ’ την άλλη, χωρίς να γίνεται σαφές από ποιους προέρχονται ή και ποια θέματα αφορούν. Απλά εσύ θα κάθεσαι και θα είσαι αποδέκτης όλων των ανακοινώσεων και αποφάσεων, που κάποιοι άλλοι πήραν για τον εαυτό τους ή ακόμη και για σένα, χωρίς φυσικά να μπουν στον κόπο να σε ενημερώσουν και να σε ρωτήσουν. Ζόρικο 24ωρο, καλή δύναμη και ψυχραιμία.Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς από σήμερα, Τοξότη, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, διότι αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να πετύχεις εκείνο που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, έχεις πολύ άγχος και θέλεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά, οφείλεις να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.


Αιγόκερως

Γενικά
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική, Αιγόκερε, σε ό,τι έχει σχέση με κάποια σχέδια του παρελθόντος και σε εκκρεμότητες, που έχεις με ορισμένα άτομα της ευρύτερης οικογένειάς σου. Αυτή την περίοδο, ξεκαθάρισε κάθε τι που δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερε, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα, που θα σε κάνουν πολύ να χαρείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι να τις εξετάσεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν και θα δεχτείς προτάσεις για να τα βελτιώσεις.

Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

Υδροχόος


Γενικά
Από σήμερα, Υδροχόε, πρέπει να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Ίσως αναρωτηθείς για τη σκοπιμότητα της πορείας που έχεις πάρει στη ζωή σου. Μπορεί να τη θέσεις υπό αμφισβήτηση και ίσως και να θελήσεις να την αλλάξεις. Μην ξεχνάς όμως, ότι βρίσκεσαι στην αρχή μιας περιόδου που θα μπορείς να πετύχεις με πολύ εύκολο τρόπο ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις και να μην κινείσαι με τόσο εγωισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, κάνε δημόσιες σχέσεις, στις οποίες τα πας θαυμάσια και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα κάνεις κινήσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Πώς θα περάσετε το 2018! Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για κάθε ζώδιο

Ιχθύς


Γενικά
Έρχεται μια περίοδος, Ιχθύ, που θα είναι αρκετά ανατρεπτική και θα φέρει πολλά καλά απρόοπτα. Αξιοποίησε την ημέρα σου σήμερα, για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα, υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο για τα αναπάντεχα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν. Οι κόποι που έκανες τόσο καιρό, τώρα θα ανταμειφθούν.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα πρόσεχε σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου και φρόντισε να έχεις διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, θα νιώθεις μεγάλη υπερένταση και θα έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια θέματα που ακόμη δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν είναι αναγκαίες αυτό το διάστημα.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο