Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 9/1

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 9/1

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 9 Ιανουαρίου!

Ήλιος, Αφροδίτη, Πλούτωνας και Άρης, συνεργάζονται για το καλό της ερωτικής ζωής των Ζωδίων της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου! Ομορφιά, πάθη, μεγάλοι έρωτες, δυναμισμός και καυτές στιγμές χαρακτηρίζουν αυτήν την μέρα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η φιλική και υποχωρητική σου διάθεση, Κριέ, εκλαμβάνεται σαν αδυναμία από το περιβάλλον σου και αντιμετωπίζεις πρόθεση εκμετάλλευσης. Οργάνωσε καλύτερα τη ζωή και τις σχέσεις σου, οι οποίες χρειάζονται αναθεώρηση, για να αποκτήσουν προοπτική ανάπτυξης. Μια συναισθηματική δοκιμασία θα έχει προσωρινό και σύντομο χαρακτήρα. Με τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, Κριέ, και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στη σχέση σου. Στους αδέσμευτους, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνει πολύ καλές επιρροές για μια καινούργια γνωριμία. Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, καλό είναι να μην πάρεις μέρος σήμερα σε κάποια διαδικασία, που θα σε εκθέσει χωρίς λόγο. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Ήρθε η ώρα, Ταύρε, να ξεπληρώσεις οριστικά επιπολαιότητες του παρελθόντος και καλύτερα να το κάνεις δίχως γκρίνιες, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και θυμούς, κλείνοντας οριστικά ένα αρνητικό κεφάλαιο. Η ψυχική σου εξάντληση υποχωρεί, τα νεύρα σου καταλαγιάζουν και αποκτάς την ηρεμία που χρειάζεσαι. Ο σύντροφος σου, Ταύρε, έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα. Το ίδιο είσαι κι εσύ. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του. Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε σήμερα οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Δίδυμος


Δυσκολίες επικοινωνίας στην οικογένεια, Δίδυμε, καθώς και πλήθος προβλημάτων, σου αποσπούν την προσοχή από τη συγκέντρωσή σου σε προσωπικούς στόχους. Μία ήρεμη συζήτηση σήμερα είναι απαραίτητη για να εξισορροπήσει η κατάσταση και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Είναι κάτι που θα ωφελήσει ουσιαστικά όλους σας. Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, Δίδυμε, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Στα επαγγελματικά, Δίδυμε, πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να υποδεχθείς κάποιες καλές εξελίξεις. Στα οικονομικά, να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2018!

Καρκίνος

Η εξέταση των παραμέτρων και η πλήρης έρευνα των προτάσεων που δέχεσαι, Καρκίνε, είναι απαραίτητη για να προχωρήσεις με τρόπο που θα αλλάξει θετικά τη ζωή σου. Κάποια προβλήματα που ξαναεμφανίζονται βρίσκουν οριστικά λύση και σε απαλλάσσουν από την επαναλαμβανόμενη παρουσία τους. Μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, Καρκίνε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί, όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα. Εσένα, που ακόμη δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που ψάχνεις. Μπορείς, Καρκίνε, να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 2018

Λέων


Είναι καλύτερα, Λέων να μη μπλεχτείς με ασχολίες ή καταστάσεις που δεν γνωρίζεις και αν κριθεί απαραίτητο κάτι τέτοιο, απόφυγε να δώσεις οριστικές λύσεις, για να μη χρειαστεί να αναθεωρήσεις μετά, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Η αλαζονεία κάποιων σήμερα σε ωθεί να χάσεις την ψυχραιμία σου, μα ευτυχώς όχι για πολύ. Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα, Λέων, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσετε καλύτερα, εσύ και το ταίρι σου. Τα επαγγελματικά, Λέων, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, αφού στο τέλος θα γίνουν λάθη που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Στα οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Η ανασύνταξη της διάθεσής σου, Παρθένε μου, είναι απαραίτητη για τη βελτίωση των φιλικών και κοινωνικών σου σχέσεων. Μην αφήνεις οικογενειακά προβλήματα να σε διαλύσουν, απόφυγε συζητήσεις και ανακατέματα χωρίς ουσία και μη διακινδυνεύεις να εμπλακείς σε εφήμερες καταστάσεις, που δεν οδηγούν πουθενά. Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου, Παρθένε, από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα, και σε βεβαιώνω ότι όλα θα είναι εντάξει. Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα είναι σήμερα μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε όποιες χρηματικές συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Γενικά πάντως, συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

Η τακτοποίηση φιλικών ζητημάτων την κατάλληλη στιγμή, Ζυγέ, σε βοηθάει να απαλλαγείς μια και καλή από πολλά πράγματα που σε βαραίνουν εδώ και καιρό, κρατώντας σε πίσω. Προετοιμάσου για σκληρή δουλειά, αν επιθυμείς να ξεχωρίσεις. Οι πλανήτες σήμερα σε ευνοούν και στηρίζουν τις επιδιώξεις σου. Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, Ζυγέ. Μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις. Τα οικονομικά θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα του απολογισμού, Σκορπιέ. Τα αποτελέσματα σε οδηγούν σε αναθεώρηση των καταστάσεων και στην αναζήτηση νέων ευκαιριών. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες και μην πιέζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει. Η απόφασή σου να ξεκινήσεις μία νέα ζωή σε οδηγεί σε στέρεες βάσεις. Αξιοποίησε τες δίχως φόβο. Σήμερα, Σκορπιέ μου, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, αφού μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Σήμερα οι ιδέες σου, Σκορπιέ, θα είναι καταπληκτικές και οδηγούν στην άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

Τοξότης


Τα περιθώρια για πειραματισμούς, Τοξότη μου, έχουν πια στενέψει και επιβάλλεται να προσεγγίσεις με απόλυτη ειλικρίνεια τα προβλήματα, προκειμένου να προσαρμοστείς στις υπάρχουσες συνθήκες. Η βελτίωση των σχέσεων είναι αναμενόμενη και ακολουθούν σημαντικές ευκαιρίες. Να είσαι σε ετοιμότητα για την άμεση αξιοποίησή τους. Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου, Τοξότη μου, από το τίποτε. Καλό είναι, να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα και να αποφύγεις τις εντάσεις. Στα επαγγελματικά, Τοξότη, μπορείς να κάνεις αλλαγές και να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Στα οικονομικά, καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα πράγματα σήμερα, διότι δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

Αιγόκερως


Τώρα, Αιγόκερε, θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις πολύ σημαντικές, για να διασφαλίσεις το μέλλον σου. Οι ψυχολογικές εντάσεις υποχωρούν και βελτιώνεται η ζωή σου. Η περίοδος είναι καλή, να ασχοληθείς με την εικόνα σου σε κοινωνικό επίπεδο, την προώθηση της δημιουργικότητας σου και την ανακατάταξη του οικογενειακού σκηνικού. Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, Αιγόκερε, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητά σου. Μπορείς να καταφέρεις πολλά. Εσύ, που ακόμη η μοναξιά δε λέει να αφήσει, μην ανησυχείς, αφού πολύ σύντομα έρχεται και η γνωριμία που περιμένεις. Στα επαγγελματικά, Αιγόκερε, θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Υδροχόος


Οι πλανήτες, Υδροχόε, ευνοούν να βάλεις σε τάξη τη δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο. Οι κατευθύνσεις που έχεις χαράξει είναι οι καλύτερες και η συγκέντρωσή σου σε αυτές οδηγεί σε επιτυχία. Τα πιθανά εμπόδια ξεπερνιούνται με ευκολία και αγωνίζεσαι να παραμείνεις στην κορυφή. Η βελτίωση του τρόπου σκέψης σε απογειώνει! Σήμερα, Υδροχόε, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου, όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Τα επαγγελματικά, Υδροχόε μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε στα οικονομικά να δημιουργήσεις χρέη, διότι στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις σήμερα την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Ιχθύς

Άνθρωποι του φιλικού σου περίγυρου, Ιχθύ, σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες και να βρεις τρόπους που θα φέρουν την πρόοδο σύντομα. Κάποιες μικρές επιπλοκές υποχωρούν και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Οι επιλογές σου αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα και τον καλό σου χαρακτήρα. Δέχεσαι αναγνώριση και δώρα! Πολλά πράγματα, Ιχθύ, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωσή της. Στα επαγγελματικά, Ιχθύ μου, καλό θα ήταν σήμερα να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις το παραμικρό και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς όμως να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά είναι σε καλό δρόμο, αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Μπορείς να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Πηγή: Oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο