Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24/1

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24/1

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου!

Σύνοδος Ερμή με Πλούτωνα σήμερα και δεν θα λείψει ούτε η οξυδέρκεια, ούτε η αποτελεσματική πειθώ, ούτε η διορατικότητα αλλά ούτε και οι… παθιασμένες επαφές για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά

Σήμερα, Κριέ, η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και αγχωτική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δε θα πάνε καθόλου άσχημα σήμερα τα αισθηματικά σου, Κριέ, αρκεί να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, Κριέ, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Γενικά

Σήμερα, Ταύρε μου, θα δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Ταύρε, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, Ταύρε. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό, παρασύρθηκες σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.


Έτσι θα κρατήσεις για πάντα δίπλα σου έναν Παρθένο!


Δίδυμος


Γενικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, Δίδυμε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα, τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις αφού οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε, Δίδυμε, να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, καθώς θα οδηγήσουν σε λογομαχίες με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια, διαφορετικά θα γίνουν λάθος κινήσεις που δε θα σε συμφέρουν.

Καρκίνος


Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε, μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς το παραμικρό, αφού θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει, για να πετύχεις τους στόχους σου, πλησιάζουν γρήγορα και θα αρχίσεις ν’ απολαμβάνεις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, Καρκίνε, διότι δε θα καταφέρεις κάτι. Εσύ, που δεν βρει ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου και να ξέρεις ότι θα συναντήσεις το καλύτερο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες σήμερα στη δουλειά σου, Καρκίνε μου, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22-28 Ιανουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Λέων


Γενικά

Ο Άρης από τον Σκορπιό, Λέων μου, θα σε ευνοήσει αρκετά. Θα έχεις πολλή ενέργεια, σήμερα για να διεκπεραιώσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Επιπλέον, θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, αφού όλα θα καταλήξουν μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν σήμερα, Λέων, σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμη. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αφήνεις να περάσουν κάποιες ευκαιρίες έτσι κι επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Λέων. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και έξοδα.


Παρθένος

Γενικά

Η επιτυχία που περιμένεις, Παρθένε μου, έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Όλα πηγαίνουν καλά! Συγκράτησε όμως τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές. Βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σε βεβαιώνω, ότι θα σου έρθουν τα καλύτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Παρθένε, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου σήμερα, Παρθένε μου, πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε αγορές και περιττά έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δεν θα σας απατήσουν ποτέ: Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια!Ζυγός


Γενικά

Η ημέρα, Ζυγέ μου, θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Κοίτα σήμερα να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στη σχέση σου, Ζυγέ, και δεν θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, μπορείς την περίοδο αυτή να κινηθείς άμεσα για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στη δουλειά σου, Ζυγέ, να κάνεις σήμερα καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που ίσως έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου!


Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο

Σκορπιός


Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Φρόντισε πάντως να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, διότι πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, αφού η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κοίταξε το μέλλον της σχέσης σου, Σκορπιέ, σκέψου με περισσότερη αισιοδοξία, δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, ευνοείσαι την περίοδο αυτή, που είναι η Αφροδίτη τον Υδροχόο, για να βρεις την καλύτερη κατάσταση για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, πρέπει σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με απόλυτη ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.


Πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τα 12 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!


Τοξότης


Γενικά

Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία, Τοξότη μου, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο, σκέφτεσαι με περισσότερη ψυχραιμία. Θα ανταμειφθείς γι’ αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν τώρα θα πάρουν τέλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Τοξότη, θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου σε έντονους τόνους. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση. Εσύ, που δεν έχεις βρει ταίρι, θα δεις, ότι αυτή την περίοδο το αίσθημα ερωτισμού που θα έχεις, θα τραβήξει το άτομο που θα σου κάνει «κλικ».

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις για ενδεχόμενες αλλαγές. Θα τα καταφέρεις όλα, με ιδιαίτερη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.


Αιγόκερως


Γενικά

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές, Αιγόκερε, και η μία θα διαδέχεται την άλλη. Αυτό θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Οφείλεις σήμερα να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν αφού τα άστρα δείχνουν ότι είναι πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σε βεβαιώνω, ότι βαδίζεις σε πολύ καλό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Απόφυγε, λοιπόν, να εκνευριστείς με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, καθώς έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Αιγόκερέ μου, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.


Υδροχόος


Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, θα έρθουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες για σένα. Μια υπέροχη μέρα ξεκίνησε για σένα. Ψηλά το κεφάλι, αφού όσα προβλήματα και να υπάρχουν, στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα δεις το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα να εμφανίζεται ζωηρό και πολύχρωμο στον ουρανό. Εξυπνάδα και ευελιξία χρειάζεται, όπως και να ταξινομήσεις τα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα, Υδροχόε, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.


Ιχθύς

Γενικά

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα επερχόμενα σχέδιά σου, Ιχθύ μου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε σήμερα με τους δικούς σου, για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, Ιχθύ μου, αν βγάλεις σήμερα τη συναισθηματικότητα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ιχθύ, πηγαίνει αρκετά καλά και θα σου κάνουν προτάσεις για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά σήμερα πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο