Αρχική HomePageSlider Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30/1

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30/1

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ο Ερμής από σήμερα περνά στο Ζώδιο του Υδροχόου ευνοώντας επαφές και μετακινήσεις στην ζωή των Πύρινων και Αέρινων! Ο ελεύθερος λόγος και τα ανοιχτά μυαλά, θα είναι οι νικητές το επόμενο διάστημα!

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Η καλύτερη επιλογή με το παρόν πλανητικό σκηνικό, Κριέ, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα με το ταίρι σου. Στη δουλειά σου, Κριέ, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου και μην ξεφύγεις από τα αρχικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/01-04/02)!

Ταύρος

Από σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δε θα αργήσει να έρθει η επιτυχία. Φρόντισε σήμερα, Ταύρε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, με τη γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία! Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και πάρεις λάθος αποφάσεις, που δε σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2018 από την Άντα Λεούση! Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα;

Δίδυμος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Δίδυμέ μου, θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, διότι τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Προβλήματα που είχες στην σχέση σου, Δίδυμε, αρχίζουν και ξεπερνιούνται, οπότε έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Στη δουλειά σου, Δίδυμε, συνεργάσου και προσπάθησε να βάλεις μπρος σχέδια για το μέλλον. Η περίοδος πάντως δεν είναι θετική για απολύτως καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Σήμερα, Καρκίνε μου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις αρκετή εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου, Καρκίνε, και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του. Στη δουλειά σου, Καρκίνε, οι καταστάσεις είναι καλές, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες προσπάθειες για να λύσεις κάποια θέματα που εκκρεμούν ακόμη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τα 12 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Λέων

Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα, λοιπόν, να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης. Θα γίνουν επίσης κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν, αφού να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση. Σήμερα, Λέων, μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίηση της. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, ώστε να έρθει η γνωριμία που θέλεις. Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Λέων, σε πολύ καλό σημείο. Σήμερα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις καταστάσεις που εκκρεμούν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα, που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο

Παρθένος

Μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα, Παρθένε μου, που δεν μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις, πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου. Δείξε σήμερα τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα. Προπάντων, κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του. Ο ρομαντισμός που θα έχεις, Παρθένε, αλλά κι ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να προγραμματιστείς απέναντι στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα ήταν καλύτερο, να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις για καινούργια πράγματα. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Δεν θα σας απατήσουν ποτέ: Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια!

Ζυγός

Αυτό το διάστημα, Ζυγέ, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι, θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν. Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να μειώσεις τα νεύρα σου και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Επιδίωξε να έρθεις περισσότερο κοντά του, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχετε. Στην εργασία σου, Ζυγέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να ανακοινώσεις τα σχέδια σου με τίποτε. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά απόφυγε τις πολλές δαπάνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ μου, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο. Ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες και μπορείς να δώσεις πολλά και στους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτε από τα σχέδια που έχεις βάλει. Οι πλανήτες στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Μη σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου, Σκορπιέ. Μετά τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να σου συμβούν τα καλύτερα. Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα μάλλον δε θα βρεις την κατάλληλη συνεργασία και καλό θα είναι, να μην αφήσεις να προχωρήσει κάτι που δε μπορείς να ελέγξεις. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Τοξότης

Μπορεί με κάποια άτομα, Τοξότη, να έχεις κάποιες διαφωνίες. Είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν, ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις σήμερα την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις. Είσαι σε θέση να πετύχεις πάρα πολλά και πρέπει να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, ότι οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά, Τοξότη, δηλαδή να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Τρυφερότητα και ερωτισμό έχεις, οπότε εξωτερίκευσε τα. Απόφυγε σήμερα, Τοξότη μου, να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, που αφορούν τη δουλειά σου, διότι θα σε αποσυντονίσουν στα παρόντα πλάνα σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.


Αιγόκερως

Θα πρέπει να ξέρεις, Αιγόκερε μου, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη. Φρόντισε να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου, Αιγόκερε, και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις, για να περάσεις καλύτερα. Οι συνεργασίες, Αιγόκερε, σήμερα δεν ευνοούνται, όπως γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις όμως εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Υδροχόος

Η πίεση της καθημερινότητας, Υδροχόε, σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πως θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητες όμως που έχεις είναι πάρα πολλές και τελικά θα καταφέρεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια συζήτηση με άτομα που σε κάνουν και περνάς όμορφα, θα σου έκανε σήμερα πολύ καλό ψυχολογικά. Καλό θα είναι, Υδροχόε, να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε, ώστε να δεις το μέλλον της σχέσης σου με πολλή αισιοδοξία. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα, αφού έρχεται η καινούργια γνωριμία που περιμένεις. Στη δουλειά σου, Υδροχόε, πριν κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που τις ακολουθούν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Έχεις μια ικανότητα, Ιχθύ, που την έχουν πολύ λίγοι: Μπορείς να διακρίνεις εύκολα την αλήθεια από το ψέμα και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να παίρνεις τα σωστά ρίσκα και τις ορθές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε αυτή σου την ικανότητα, και το όφελός της για σένα θα είναι μεγάλο. Άκου τις συμβουλές των φίλων σου, αλλά να τις περνάς από τα δικά σου φίλτρα, ώστε να επιλέξεις, αν θα τις ακολουθήσεις, καθώς μπορεί να φαίνονται ενισχυτικές, αλλά ίσως να παγιδευτείς. Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ιχθύ, και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου, αφού την τελευταία περίοδο και για ακόμη μια φορά έχεις απορροφηθεί από άλλα θέματα. Στη δουλειά σου, Ιχθύ, νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, διότι θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο