Αρχική HomePageSlider Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 31/1

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 31/1

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα σήμερα και ξεκινά μία περίοδος αναγκαστικών αλλαγών αλλά και ψυχικοσυνσισθηματικής ανακατάταξης για τα Σταθερά Ζώδια του2ου δεκαημέρου!

Ψυχραιμία και σύνεση σε αποφάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις αυτήν την περίοδο αλλά και τους επόμενους κρίσιμους μήνες!

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κριός

Γενικά

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Κριέ, και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια υπομονή και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, διαφορετικά κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, Κριέ, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, θα έχεις αρκετό φόρτο και πολλά νεύρα. Βάλε προγραμματισμό και θα μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μη συνεχίζεις και κάνεις έξοδα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/01-04/02)!

Ταύρος

Γενικά

Η Σεληνιακή Έκλειψη, Ταύρε, που γίνεται σήμερα στον Λέοντα, θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό. Αυτά που ονειρευόμαστε, δεν είναι πάντα πραγματοποιήσιμα. Μην απογοητεύεσαι, αν κάποιες από τις επιθυμίες σου δεν πραγματοποιούνται και ποτέ μην εγκαταλείπεις τον αγώνα. Κατάστρωσε νέα σχέδια σήμερα και ξαναπροσπάθησε με αισιοδοξία και πείσμα. Υπάρχουν γύρω σου αγαπημένα πρόσωπα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα σχέδιά σου, δέξου την βοήθειά τους και προχώρα χωρίς δισταγμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στο ταίρι σου, ώστε και οι δύο να προχωρήσετε μαζί κι ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα δεχτείς προτάσεις, για να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές. Μην αγχώνεσαι, αφού σε ό,τι καταπιαστείς, τα καταφέρνεις μια χαρά. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε μόνο να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2018 από την Άντα Λεούση! Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα;


Δίδυμος


Γενικά

Φρόντισε να βάλεις νέους στόχους, Δίδυμε, διότι έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε, οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να δεις φιλικά άτομα, που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες, Δίδυμε. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάποιες ανασφάλειες, Δίδυμε, για την πορεία της δουλειάς σου. Μην προβληματίζεσαι άδικα, αφού με την εργατικότητα που διαθέτεις, θα βρεις την επιτυχία κοντά σου. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.


Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε, να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, Καρκίνε, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να προχωρήσετε σε ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Καρκίνε, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διότι υπάρχουν θέματα που πρέπει να λύσεις με πολύ σκέψη και δε χρειάζονται καθόλου βιαστικές κινήσεις. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ανάλογα. Να ξέρεις όμως, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τα 12 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Λέων


Γενικά

Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου, Λέων, σε προειδοποιεί να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Από σήμερα, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των άστρων για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν. Προβλέπω με σιγουριά, ότι θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Λέων. Μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που φαίνεται να έχεις. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες θα ευνοήσουν για να βρεις το καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να τακτοποιήσεις θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, διότι μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο

Παρθένος

Γενικά

Οργάνωσε τη μέρα σου, Παρθένε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα, που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, ξεμπλέκουν και ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που ήθελες να προχωρήσουν, να ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά, παρόλο που το άγχος που έχεις είναι αρκετό. Σε σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος δε σε ευνοεί. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα δεν ευνοούνται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Δεν θα σας απατήσουν ποτέ: Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια!

Ζυγός


Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ μου, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε σήμερα να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την βοήθεια σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Ζυγέ, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ζυγέ, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να θέσεις καινούργιες βάσεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σκορπιός


Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, ξεκαθάρισε όποιες εκκρεμότητες έχεις. Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δε χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους, διότι το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Σκορπιέ, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι, Σκορπιέ μου, σήμερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που είναι σε στασιμότητα και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Τοξότης


Γενικά

Από σήμερα, Τοξότη, θα φτιάξει η επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν και έχουν μείνει στην μέση. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Είναι περίοδος, που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Τοξότη μου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως θα αρχίζουν και θα πηγαίνουν καλύτερα, ενώ θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Αιγόκερως


Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν επιτρέπεται να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να βρεθείς με το ταίρι σου, Αιγόκερε, και να μιλήσετε για την σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Tα πράγματα στην εργασία σου θα είναι αρκετά καλά, Αιγόκερε, ενώ θα έρθουν και προτάσεις. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου, αλλά φρόντισε να έχεις σωστό πρόγραμμα, για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.


Υδροχόος


Γενικά

Η Σεληνιακή Έκλειψη, Υδροχόε, που γίνεται σήμερα στον Λέοντα, θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Από σήμερα, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να τελειώνεις από εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Υδροχόε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, επειδή σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε άβολες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις όμως πολλές υποχρεώσεις, για τις οποίες πρέπει να σου πω, να μη δώσεις αναβολές, αλλά να τις καλύψεις.


Ιχθύς

Γενικά

Είσαι άτομο με απαράμιλλη ψυχραιμία και μεγάλη δύναμη, Ιχθύ, και αυτό σε βοηθάει να βρεις το λάθος και να το διορθώσεις. Αντιμετώπισε, λοιπόν, με ψυχραιμία την κατάσταση και όλα θα λυθούν. Έχεις μεγάλες ικανότητες, πίστεψε στον εαυτό σου και ξεκίνα για νέες ευκαιρίες, καθώς αυτός που προσπαθεί, στο τέλος πάντα κερδίζει. Το οικείο περιβάλλον σου είναι στήριγμα για σένα, γι’ αυτό μην το αγνοείς και δέξου τις συμβουλές που σου δίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ, είναι περίοδος για συζητήσεις και σχέδια, αλλά για και τακτοποίηση υποθέσεων που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο