Αρχική HomePageSlider Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 2/2

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 2/2

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Η Σελήνη σήμερα στην Παρθένο, μας προσγειώνει και μας δίνει ανάγκη για οργάνωση και λογικές αποφάσεις! Για πόσο όμως; Η Αντίθεση της με τον Ποσειδώνα το απόγευμα, ίσως φέρει απογοητεύσεις λόγω μεγάλων προσδοκιών!


Κριός

Γενικά

Μερικές φορές, Κριέ, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα και αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Κοίτα σήμερα να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά ώστε να μην προβληματίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να θέσεις νέους στόχους, για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Κριέ, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου, για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα φορτιστείς, Κριέ, αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, διαφορετικά δε θα μπορέσεις να δρομολογήσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.


Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

 

Ταύρος

Γενικά

Σήμερα, Ταύρε, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μη νομίζεις, ότι όλοι χαίρονται με τις επιτυχίες σου. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα, ποια άτομα σου κάνουν και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, αφού δεν πρόκειται να σε επηρεάσουν σε κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου σήμερα, Ταύρε μου, αρκεί να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.

 

 

Δίδυμος

Γενικά

Η σημερινή ημέρα, Δίδυμε, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα, να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε βασανίζουν πολλά θέματα, Δίδυμε, σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα σήμερα μαζί του και θα δεις, ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό για τους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν ασταμάτητα κι εσύ προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο από τον Κώστα Λεφάκη! Ποιο ζώδιο θα περάσει δράμα;


Καρκίνος

Γενικά

Προχώρα σήμερα με δυναμισμό, Καρκίνε, στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι, να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου σήμερα, Καρκίνε, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, να τις σκεφτείς πολύ καλά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τα 12 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Λέων

Γενικά

Η ημέρα σου θα είναι αρκετά καλή, Λέων μου. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Συνήθως όμως, χρειαζόμαστε και έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Κι εσύ έχεις αυτή τη βοήθεια στο πρόσωπο των αγαπημένων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις ερωτισμό, Λέων, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Άφησέ τα, λοιπόν, και σήμερα να εξωτερικευτούν, για να περάσεις καλά στη σχέση σου. Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής από τον Υδροχόο αυξάνει την επικοινωνία, οπότε επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, Λέων, απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις περιττά έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο


Παρθένος

Γενικά

Η σημερινή μέρα, Παρθένε, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από πλευράς σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Έχεις βάλει πρόγραμμα για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μία φορά, Παρθένε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου! Αισθάνεται και σήμερα μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα, που αφορούν θέματα του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, διότι έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Δεν θα σας απατήσουν ποτέ: Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια!

Ζυγός

Γενικά

Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο, Ζυγέ. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς. Μόνο κοίτα, να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό θα είναι πριν απαντήσεις να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για σένα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις και με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με άλλα θέματα να σε προβληματίζουν, Ζυγέ, δε δείχνεις την κατάλληλη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην έχεις άγχος για την εργασία σου, Ζυγέ. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Θα μπορέσεις τα οικονομικά σου να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σκορπιός

Γενικά

Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Διαθέτεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Αξίζεις να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σήμερα, μη λες πράγματα που μπορεί να μην πιστεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα, Σκορπιέ, στο τι λες, διότι θα εκφραστείς με τρόπο που θα φέρουν εντάσεις με το ταίρι σου. Εσένα, που μιλάς με τη μοναξιά, βεβαιώνω, ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις, Σκορπιέ, να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις στη δουλειά σου σήμερα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές που κάνεις, διαφορετικά θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

 

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως εσύ έχεις αποθέματα δύναμης και μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Η υπευθυνότητα που έχεις θα μπορέσει να σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα απ’ όσο αυτή την στιγμή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Μπορεί μερικά πράγματα να γίνονται αργά, Αιγόκερέ μου, αλλά πρέπει να ξέρεις, ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, διότι τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει. Φρόντισε να χαλαρώνεις και να μην εκνευρίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση, Αιγόκερέ μου, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, Αιγόκερε, διότι θα εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και στην παρούσα κατάσταση, δε σε συμφέρουν τέτοιες συνθήκες. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Υδροχόος

Γενικά

Έχεις βάλει κάποιους στόχους, Υδροχόε, και διαρκώς τους αναβάλλεις. Γιατί; Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα και δώσε έναν τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν ζήσεις τη στιγμή που τα όνειρά σου θα πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μπει σε μια περίοδο, Υδροχόε μου, που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε σένα, που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, φρόντισε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν.

Ιχθύς

Γενικά

Μην αμφιβάλεις για τον εαυτό σου, Ιχθύ, αφού κάθε στιγμή στη ζωή σου είναι πολύτιμη, δώσε αξία στα θέλω σου και μην επηρεάζεσαι από τη γνώμη των άλλων. Μελέτησε πολύ καλά τα δεδομένα και θα δεις ξεκάθαρα τις λύσεις. Έχεις τη δύναμη να πας μπροστά και να πετύχεις τα θέλω σου, οπότε μην αφήνεσαι. Στην προσπάθεια σου αυτή, έχεις αγαπημένους ανθρώπους να σε στηρίξουν. Πίστεψε σε σένα και το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα, που το κουράζουν, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά, Ιχθύ. Μείωσε το άγχος, μια κι οι δραστηριότητες μπροστά σου είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις και να τις καλύψεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις άλλες χρηματικές συναλλαγές.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο