Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 4/2

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 4/2

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Όταν ζητάς πολλά, χάνεις και τα… λίγα! Ειδικά στον Έρωτα και το Χρήμα! Υπερβολές και επιπολαιότητα, οδηγούν σε γκάφες Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 3ουδεκαημέρου, λόγω της κόντρας Αφροδίτης και Δία!


Κριός

Γενικά

Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει, Κριέ, και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ, να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις τον νου σου από τις καθημερινές ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, ώστε να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Κριέ, φρόντισε να χαλαρώσεις από θέματα δουλειάς και από αύριο συνεχίζεις. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.


Μηνιαίες Προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ταύρος

Γενικά

Μπορεί, Ταύρε, να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειας σου. Καλό θα είναι σήμερα, να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, αφού μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς, Ταύρε, δε θα σταματήσουν να σε απασχολούν. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς εστιάζοντας σε άλλα θέματα, πιο ξεκούραστα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο


Δίδυμος

Γενικά

Σήμερα, μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες, Δίδυμε, για να εκτονωθείς από την ρουτίνα της καθημερινότητας, που σε έχει κουράσει αρκετά. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Δίδυμε. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νομίζω, Δίδυμε, ότι σήμερα μπορείς να βάλεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο όμορφα μπορείς. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.


Καρκίνος


Γενικά

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, Καρκίνε, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Είναι προτιμότερο, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό είναι, να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να του κάνεις τις προτάσεις σου που θα το χαροποιήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα οφείλεις να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από το άγχος. Τα οικονομικά σου δεν είναι πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο από τον Κώστα Λεφάκη! Ποιο ζώδιο θα περάσει δράμα;

Λέων

Γενικά

Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σένα, Λέων. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να σου τονώσουν το ηθικό και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις, ότι οι κόποι και οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Η κοινωνικότητά σου σήμερα προβλέπεται να είναι πολύ αυξημένη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, Λέων, κι εσύ θα κάνεις πολλές προσπάθειες, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, θα έχεις μια ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, άφησε τα όλα αυτά και φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι, να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τα 12 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!


Παρθένος

Γενικά

Μην αφήνεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους, Παρθένε. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα για να τακτοποιήσεις συγκεκριμένα θέματα, που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα κάνεις συζητήσεις μαζί του, για να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη και θα δοθούν που θα ικανοποιήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, τα πας πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να αποφορτιστείς και να περάσεις καλά με δικά σου άτομα. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο

Ζυγός


Γενικά

Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, Ζυγέ, αρκεί σήμερα να σκεφτείς, ώστε να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί, ξέρεις, σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ. Άλλαξε στάση απέναντι στα πράγματα και στα γεγονότα. Έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ μου, αλλά και ο ερωτισμός σου, θα σε κάνουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Δεν θα σας απατήσουν ποτέ: Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια!


Σκορπιός


Γενικά

Είσαι σε αναμονή, Σκορπιέ, και περιμένεις κάποια πράγματα για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις, ότι οι λύσεις θα έρθουν. Μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και νέα θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις όμορφα και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο σε αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να πας πολύ καλά, αλλά όλα αυτά άφησέ τα για αύριο. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, αφού δε βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τοξότης


Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Μην αφήσεις σήμερα κάποια μικροπροβλήματα, που σε βεβαιώνω ότι είναι περαστικά, να χαλάσουν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο το άγχος που έχεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς πάντα και κάνεις αυτό που θέλεις στη δουλειά σου, Τοξότη. Σήμερα, μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Αιγόκερως


Γενικά

Καλό θα είναι, Αιγόκερε, μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό είναι, να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν. Μπορείς να κάνεις μια εκδρομή για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σου, Αιγόκερε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Αιγόκερε, πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, αφού έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Υδροχόος


Γενικά

Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, Υδροχόε, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Σε σένα, που δεν έχεις ταίρι, θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις, που θα σου προκύψει καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς για λίγο σήμερα να αφήσεις τα επαγγελματικά θέματα, Υδροχόε, και να φροντίσεις να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, διότι αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.


Ιχθύς

Γενικά

Σταμάτα να τρέχεις συνεχώς πίσω από τις καταστάσεις, Ιχθύ, οργάνωσε τη ζωή σου, στηρίξου στις ικανότητές σου και προσπέρασε τις παγίδες. Θα ανακαλύψεις, πως μπορείς να κάνεις θαύματα. Όλα για σένα θα είναι ευνοϊκά αυτή την περίοδο, βάλε λοιπόν τους στόχους σου και ξεκίνα. Δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα σου η αποτυχία, οπότε κάνε τα πάντα για να πετύχεις, αφού η εύνοια της τύχης είναι μαζί σου κι εσύ απλά χρειάζεται να προσπαθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Ιχθύ, αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου, Ιχθύ, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο