Αρχική HomePageSlider Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα,Κυριακή 11/2

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα,Κυριακή 11/2

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Προσοχή στις συμπεριφορές θέλει η σημερινή ημέρα, ειδικά όσον αφορά απαιτήσεις, υπερβολές, υπεραισιοδοξία και επιπολαιότητα! Ειδικά για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, που είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε λάθη, γκάφες και ζημιές.

Μηνιαίες Προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός

Γενικά

Οι πλανήτες σου χαρίζουν αισιοδοξία και δύναμη να πετύχεις αυτά που ονειρεύεσαι, Κριέ. Οι δύσκολες στιγμές που έζησες είναι πλέον παρελθόν. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει τη δράση που θα σε ολοκληρώσει. Δέχεσαι βοήθεια από σημαντικά πρόσωπα, οπότε αξιοποίησέ την.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, όλα τα καταφέρνεις πολύ καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη τα θέματα της εργασίας σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου, φρόντισε όμως να έχεις σωστό πρόγραμμα.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

Ταύρος

Γενικά

Αποδέξου, Ταύρε, πως σου είναι εντελώς αδύνατον να ικανοποιείς τις επιθυμίες όλων και περιορίσου να προσφέρεις τη βοήθειά σου μόνο σε λογικά πλαίσια και εφόσον σου ζητηθεί. Η αχαριστία που εισέπραξες στο παρελθόν φέρει και δική σου ευθύνη. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις πιο πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου, Ταύρε μου, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ.

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν το Σαββατοκύριακο;

Δίδυμος

Γενικά

Ο κυκλοθυμικός σου χαρακτήρας, Δίδυμε, γίνεται αφορμή να δυσαρεστήσεις αγαπημένα πρόσωπα. Φρόντισε την ισορροπία σου και απομάκρυνε από τη ζωή σου ό,τι δε σου αξίζει και σε δυσαρεστεί. Μην περιορίζεις τις επαφές σου με άτομα που σου έχουν αποδείξει την τιμιότητά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις με το ταίρι σου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και σε κάνουν να μην περνάς τόσο καλά στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στους Ιχθείς, σου φωνάζει να κινηθείς άμεσα, αφού είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ισορροπήσει τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από όλα αυτά, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Καρκίνος

Γενικά

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, Καρκίνε. Τώρα είναι η ώρα να μπουν τα πράγματα σε τάξη και να φροντίσεις το πρόγραμμά σου. Μην παραμελείς άλλο τις υποχρεώσεις σου και κοίταξε να δημιουργήσεις προτεραιότητες, διότι οι ανάγκες σου δεν μπορούν να καλυφθούν ταυτόχρονα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να του συμπαρασταθείς σε κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να περάσεις χαλαρά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά μην κάνεις έξοδα, αφού έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις.

Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Λέων


Γενικά

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Λέων, να οργανώσεις το χρόνο σου, ώστε να καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα σχέδια του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν και σου χαρίζουν ευκολίες για δράση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου. Δείξε συνέπεια και θα εισπράξεις θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, Λέων, σήμερα θα είναι εξαιρετική. Μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων μου, έχεις καταφέρει πολλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και πέρνα όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις πάντως θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Τα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων για το 2018

Παρθένος

Γενικά

Το οικογενειακό σκηνικό βελτιώνεται, Παρθένε, και δημιουργείται ισορροπία. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και γίνεσαι η αφορμή γι’ αυτό. Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις το ευχάριστο κλίμα που σου έχει λείψει και να αποκαταστήσεις τις ρήξεις του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Παρθένε, έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Με την Αφροδίτη, που από σήμερα μεταβαίνει στους Ιχθείς, πολλά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ευχαριστήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε καλά. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς μια Κυριακή, έτσι όπως θέλεις. Μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν τα οικονομικά σου. Φρόντισε όμως να μην κάνεις πολλά έξοδα και βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Έτσι θα κρατήσεις για πάντα δίπλα σου έναν Παρθένο!

Ζυγός

Γενικά

Η δημιουργικότητά σου, Ζυγέ, βρίσκεται στα ύψη και οι πλανήτες σου προσφέρουν ευκαιρίες για τη αξιοποίησή της. Η τόλμη και ο δυναμισμός σου ανταμείβονται, ενώ δέχεσαι αναγνώριση και δώρα. Η καταξίωση φέρνει και άλλες προτάσεις, που θα πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα μπορείς να τα πας καλά, μα προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι, πιο θετικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Ζυγέ, στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σκορπιός


Γενικά

Το υπερβολικά φορτωμένο σου πρόγραμμα, Σκορπιέ, σε αναγκάζει να αμελείς την ξεκούρασή σου. Μην υπερβάλλεις, καθώς η υπερκόπωση δεν είναι πολύ μακριά. Φέρε στον εαυτό σου όσα χρειάζεται για να διατηρεί τις ισορροπίες και μην τον καταπονείς άδικα. Ο χρόνος δεν πιέζεται ποτέ, χωρίς παράλληλες αρνητικές επιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να προσέξεις τι λες σήμερα στο ταίρι σου, Σκορπιέ μου, διαφορετικά θα δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλη την εβδομάδα, Σκορπιέ, έχεις κοπιάσει αρκετά στη δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.


Τοξότης


Γενικά

Εντάσεις, άδικες συγκρούσεις και κακεντρεχή σχόλια, Τοξότη, μαζί με τεράστιο αίσθημα αδικίας χαρακτηρίζουν το ερχόμενο διάστημα. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα, και κράτησε τις απόψεις σου μακριά από συζητήσεις, μέχρι να αποφύγεις τον κίνδυνο παρεξηγήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Τοξότη μου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εντάσεις, που ίσως έχεις από άλλα θέματα. Αν δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι, αφού από σήμερα, που η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς, σε περιμένουν οι καλύτερες περιπτώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι Κυριακή, Τοξότη, και είναι μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου θέματα δουλειάς, αφού, σε βεβαιώνω, ότι τα πας πολύ καλά. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου, οπότε κινήσου ανάλογα.

Αιγόκερως


Γενικά

Ίσως η βοήθεια που περίμενες, Αιγόκερέ μου, να μην ήταν η αναμενόμενη, αυτό όμως δεν είναι λόγος να θεωρείς πως όλα έχουν τελειώσει. Σύντομα, νέες ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους και σε οδηγούν σε αποτελέσματα πιο θετικά από τα αναμενόμενα. Να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, Αιγόκερε, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τη δουλειά και να περάσεις καλά. Από αύριο, μπορείς να ξεκινήσεις τη γνωστή πορεία και σε βεβαιώνω, ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά, φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες, διαφορετικά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Γι’ αυτό ξεχωρίζουν: 13 τρομερά χαρακτηριστικά που έχουν μόνο οι Υδροχόοι!

Υδροχόος


Γενικά

Μπορεί, Υδροχόε, να μην έχεις ακόμα τη δυνατότητα να μιλήσεις όπως θα ήθελες για όσα συμβαίνουν, αλλά μην αμφιβάλλεις πως ο χρόνος θα σε δικαιώσει για την ψυχραιμία που έδειξες. Φρόντισε να συνεχίσεις με ηρεμία τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, Υδροχόε, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς και να πεις πράγματα, που μπορεί να στεναχωρήσουν εσένα, αλλά κι αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην καταπιαστείς σήμερα που είναι Κυριακή, Υδροχόε, με θέματα δουλειάς. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις μερικές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Ιχθύς

Γενικά

Μην αφήνεις τους άλλους, Ιχθύ, να έχουν ενεργό λόγο στη ζωή σου και τις προσωπικές σου αποφάσεις. Η ευγένεια έχει όρια και για όσους δεν τα γνωρίζουν, είναι υποχρέωσή σου να γίνεις πιο σαφής. Δε χρειάζεται να προσβάλλεις κάποιον, απλώς να μην επιτρέψεις οποιασδήποτε μορφής παρέμβαση στα σύνορά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις τους άλλους, Ιχθύ, να έχουν ενεργό λόγο στη ζωή σου και τις προσωπικές σου αποφάσεις. Η ευγένεια έχει όρια και για όσους δεν τα γνωρίζουν, είναι υποχρέωσή σου να γίνεις πιο σαφής. Δε χρειάζεται να προσβάλλεις κάποιον, απλώς να μην επιτρέψεις οποιασδήποτε μορφής παρέμβαση στα σύνορά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θέματα της δουλειάς, Ιχθύ μου, καλό θα ήταν σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο