Αρχική HomePageSlider Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα,Δευτέρα 12/2

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα,Δευτέρα 12/2

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Η επιρροή του χθεσινού Τετραγώνου Ήλιου-Δία, συνεχίζει και σήμερα, φέρνοντας λάθος συμπεριφορές και υπερβολικές αντιδράσεις για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Προσοχή στα λάθη λόγω ανωριμότητας και υπερβολικής υπεραισιοδοξίας!

Κριός

Γενικά

Οι καταστάσεις, Κριέ, βελτιώνονται και δημιουργείται μεγαλύτερη ηρεμία και καλύτερες συνθήκες. Κάποιες συναισθηματικές κόντρες δεν έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια. Μετακινήσεις, ευχάριστες συναναστροφές και συζητήσεις βελτιώνουν αισθητά τη διάθεσή σου και δημιουργούν προοπτικές για τη προώθηση κάποιων στόχων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε πρώτα να αποφασίσεις τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου και τη σχέση σου, Κριέ, και μετά μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Κριέ, για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις όμως πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σου πω, να μην τους δώσεις αναβολές, αλλά να τις καλύψεις.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς από 11 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταύρος

Γενικά

Η εποχή είναι κατάλληλη, Ταύρε, για να ανοίξεις τα φτερά σου και να διεκδικήσεις όσα δεν τολμούσες στο παρελθόν. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να μπλοκάρει την τολμηρή σου διάθεση. Οι πλανήτες σε στηρίζουν και οδηγείσαι σε επιτυχία. Όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου, Ταύρε μου, και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή σου διάθεση, θα είναι στα ύψη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με ορισμένους συνεργάτες σου. Με ψυχραιμία θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 6 συγκεκριμένα ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την εβδομάδα (12-18/02)!

Δίδυμος

Γενικά

Η αυξημένη σου τάση για μοναχικότητα, Δίδυμε, δε βοηθάει στην αξιοποίηση των κοινωνικών σου δυνατοτήτων με αποτέλεσμα να χάνεις διαρκώς ευκαιρίες που θα μπορούσαν να συμβάλλουν πολύ θετικά στην εξέλιξή σου. Άφησε την κριτική των άλλων και ασχολήσου με την αυτοκριτική, για να βελτιώσεις μέσα σου την ισορροπία, που θα βοηθήσει στην ολοκλήρωσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, Δίδυμε, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει, ώστε να έρθουν οι καλύτερες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Δίδυμε, σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κινηθείς έξυπνα για να πετύχεις στα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

Καρκίνος

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα, Καρκίνε, σου χαρίζει ευκαιρίες, ώστε να μπουν σε εξέλιξη υποθέσεις, που παραμένουν σε ακινησία εδώ και καιρό. Μη φτάσεις αμέσως σε συμφωνίες και νέα ξεκινήματα, αλλά εξέτασε προσεκτικά τους όρους πριν αποφασίσεις, διότι υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης, που βέβαια μπορείς να αποφύγεις. Η παρατήρηση βοηθάει πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Καρκίνε, πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα πάντως, να εκνευριστείς με κάποια πράγματα που μπορεί να κάνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Φρόντισε πάντως να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.

Μηνιαίες Προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου


Λέων

Γενικά

Έντονες διαμάχες σε πολλά μέτωπα, Λέων μου, χαρακτηρίζουν όλο το ερχόμενο διάστημα. Δε μπορεί κάποιος να σου στερήσει το δικαίωμα να διαφωνείς, αλλά οι υπερβολές που κάνεις δεν επιτρέπονται και δε σε ωφελούν. Περιόρισε τα λόγια σου με φίλους και συγγενείς, μέχρι να περάσει η μπόρα των διαπραγματεύσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Λέων μου, θα καταπλήξει! Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων, γενικά δεν πάνε άσχημα, απόφυγε όμως να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και θέλεις να βρεις πηγές εσόδων. Θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

Παρθένος


Γενικά

Η αυτοπεποίθησή σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να μειώνεται με όσα πέρασες και συχνά σκέφτεσαι, πως η αγάπη είναι κάτι που δεν πρόκειται να επανέλθει. Η συμπαράσταση αγαπημένων σου προσώπων δε σε αγγίζει και μένεις παγιδευμένος στην κακή σου ψυχολογία. Προσπάθησε, λοιπόν, να δεις την πραγματική διάσταση των καταστάσεων και συνέχισε με αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Παρθένε, έχει ισορροπήσει και νιώθεις αρκετή ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;


Ζυγός

Γενικά

Εμπόδια, φασαρίες και καβγάδες, Ζυγέ, δημιουργούν ακατάλληλο κλίμα για την προώθηση των προσωπικών σου υποθέσεων. Μην υπερβάλλεις και προχώρησε δυναμικά, για να κατακτήσεις όσα έχεις προγραμματίσει εδώ και καιρό. Οι πλανήτες ευνοούν την τολμηρή σου διάθεση, χαρίζοντάς σου επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Ζυγέ, να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Ζυγέ μου, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

Τα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων για το 2018

Σκορπιός

Γενικά

Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά, Σκορπιέ, σκέψου προσεκτικά και με ωριμότητα τι πραγματικά θέλεις, και προχώρησε εκεί που πρέπει, ώστε να επανέλθουν οι χαμένες ισορροπίες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Δέχεσαι θετικές επιρροές, οπότε αξιοποίησέ τες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συνθήκες στη σχέση σου, Σκορπιέ μου, είναι κατάλληλες, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ μου, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά, μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα. Προσπάθησε να φερθείς συγκρατημένα, ειδικά σε αγορές.

Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τοξότης


Γενικά

Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, Τοξότη, αρκεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που περιορίζουν την ικανότητά σου για δράση και εξέλιξη. Δώσε στον εαυτό σου το χρόνο να σκεφτεί πιθανές λύσεις, ώστε να τακτοποιήσεις ζητήματα που ακόμη σε απασχολούν και στη συνέχεια προχώρησε δυναμικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου, Τοξότη, με τη συζήτηση, αλλά και την προσαρμογή του εαυτού σου, μπορούν να ξεπεραστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Πρέπει να προετοιμαστείς, για να αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα στην εργασία σου. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

Αιγόκερως


Γενικά

Παρά τις υπερβολικές υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, Αιγόκερε, βρίσκεις τώρα τη χρυσή τομή που θα σου επιτρέψει να καλύψεις τις ανάγκες σου και παράλληλα να χαίρεσαι για όσα συμβαίνουν γύρω σου. Εργασία και διασκέδαση ταυτίζονται με την επιτυχία και η διάθεσή σου ανεβαίνει στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μίλησε σήμερα με το ταίρι σου, Αιγόκερε, για θέματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σας και μην αφήνεις τις απορίες σου να σε απομακρύνουν από κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Αιγόκερε, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Γι’ αυτό ξεχωρίζουν: 13 τρομερά χαρακτηριστικά που έχουν μόνο οι Υδροχόοι!


Υδροχόος


Γενικά

Οικογένεια και υποχρεώσεις, Υδροχόε, είναι τα μοναδικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δράσεις των πρόσφατων μηνών της ζωής σου. Αυτό αλλάζει τώρα και νέοι δρόμοι ανοίγονται με θετικές υποσχέσεις για το μέλλον σου. Αγαπημένα πρόσωπα υποστηρίζουν σήμερα τις επιδιώξεις σου και δέχεσαι βοήθεια και στήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου, Υδροχόε μου, και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε μου, και σε βεβαιώνω, ότι θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα σου κάνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.


Ιχθύς


Γενικά

Διασκέδαση, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, δώρα, είναι μερικές από τις ικανοποιήσεις που σύντομα θα σου χαρίσουν οι πλανήτες, Ιχθύ μου. Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα απόλυτης ικανοποίησης όμως, έρχεται και ένα νέο κύμα απαιτήσεων. Ανασκουμπώσου και σύντομα θα το δεις να ξεπερνιέται με ευκολία. Η δυναμική σου προσωπικότητα δεν αφήνει χώρο για ήττες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Ιχθύ, θα σε ευνοήσει σήμερα, ώστε να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι οι προσδοκίες που έχεις θα εκπληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο – και γι’ αυτό το πράγμα σε διαβεβαιώνω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις δυνατότητες, Ιχθύ μου, στον επαγγελματικό τομέα, να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη ενεργητικότητα. Θα υπάρξει όμως στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο