Αρχική HomePageSlider Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 13/2

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 13/2

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Το νου μας σήμερα, μία μέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου η Σελήνη Τετράγωνο με τον Ουρανό, το μεσημέρι, θα φέρει ξεσπάσματα και εντάσεις, κυρίως για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου! Ψυχραιμία και Σύνεση λοιπόν!

Κριός

Από σήμερα, Κριέ, είναι ευκαιρία να ξεφύγεις από όσα σε ταλαιπωρούν και να πετύχεις την καταξίωση που περιμένεις. Μην αφήσεις τις δυσκολίες που πέρασες να σε τρομάζουν. Η ζωή σου βελτιώνεται πολύ και με σταθερό ρυθμό. Το μέλλον σου χαρίζει δώρα και ικανοποιήσεις, που δεν έχεις φανταστεί και με τρόπο πολύ πρωτότυπο! Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, δε θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις βέβαια αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου, επομένως να προσέξεις αρκετά, ειδικά για άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.

 

Ίσως να μην έχεις τη δυνατότητα, Ταύρε, να ξοδεύεις όσα θα ήθελες για τις προσωπικές σου ανάγκες, αλλά η χαρά που παίρνεις από την οικογένεια σε αποζημιώνει για την προσφορά σου. Σε επαινούν και κερδίζεις κοινωνική καταξίωση. Νέες ιδέες σου γεμίζουν τη σκέψη και αργότερα τις πραγματοποιείς με επιτυχία. Μη χάνεσαι σήμερα σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος, Ταύρε, που αφορούν τη σχέση σου, διότι τις φορτώνεις και στο ταίρι σου. Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Καλό είναι να χειριστείς με πολύ σύνεση τις αγορές, που μπορεί να προκύψουν.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 6 συγκεκριμένα ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την εβδομάδα (12-18/02)!

Δίδυμος

Είναι πρακτικά αδύνατο, Δίδυμε, να ασχολείσαι με αμέτρητα πράγματα ταυτόχρονα. Βάλε τάξη στη ζωή σου, αν θέλεις η συνέχεια να είναι θετική για σένα. Μία ιεράρχηση των επιθυμιών σου θα σε ωφελήσει και θα προωθήσεις με λιγότερη κούραση τα σχέδιά σου. Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή, Δίδυμε. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Κι αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι η παρούσα περίοδος σε ευνοεί, ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Δίδυμε μου. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και πως θα χειριστείς μερικές καταστάσεις. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

Καρκίνος

Όταν οι συνεργάτες και η οικογένεια σε αποδοκιμάζουν, Καρκίνε, η αυτοπεποίθηση είναι λογικό να υποχωρεί και η ψυχραιμία να χάνεται. Η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην ταλαιπωρείς μόνος σου τον εαυτό σου και να αδιαφορήσεις. Από σήμερα η συγκέντρωση στο στόχο σου θα φέρει την ολοκλήρωσή του. Το ταίρι σου, Καρκίνε, δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο. Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Μηνιαίες Προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σουΛέων

Δεν είναι δυνατόν, Λέων, να μην μπορείς να πετύχεις όσα επιθυμείς, επειδή ο φόβος δεν σου επιτρέπει να προσπαθήσεις. Δώσε μία ανάσα στο πρόγραμμά σου και ξεκίνα πάλι με δυναμισμό και πυγμή. Σήμερα, το θάρρος ανταμείβεται πλουσιοπάροχα και οι αρνητικές σκέψεις υποχωρούν. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Λέων. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη. Στα επαγγελματικά σου, Λέων μου, θα πρέπει σήμερα να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις, τι οποίες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και αφορούν θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν όμως να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

Παρθένος 

Εχθροί σε υπονομεύουν, Παρθένε, και δε βρίσκεις τρόπους να προφυλαχτείς. Μην αφήνεις πληροφορίες για προσωπικές σου υποθέσεις να κυκλοφορούν απροκάλυπτα. Η μοναχικότητα βοηθάει στην αποφυγή συγκρούσεων τώρα, που τα πράγματα βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου, Παρθένε. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Σήμερα στη δουλειά σου, Παρθένε, απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά φρόντισε να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου, δεν είναι άσχημα, αλλά καλό είναι σήμερα να μην κάνεις κάποια χρηματική συναλλαγή.

Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Ζυγός

Σήμερα, Ζυγέ, θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου. Κάποιο άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται και σου προτείνει κάτι, με το οποίο μπορεί να ενθουσιαστείς. Μη σπεύσεις να το δεχτείς, αφού είναι πολύ πιθανό σύντομα να διαπιστώσεις πως οι προθέσεις του δεν είναι οι αγνότερες. Φρόντισε να αποσπάσεις πολλές πληροφορίες και να τις επεξεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο. Μερικές φορές, Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις απέναντι στο ταίρι σου. Κάν’το, καθώς αυτό θα ισορροπήσει τη σχέση σου. Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και κοίτα να μην αλλάξεις το παραμικρό. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Τα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων για το 2018

Σκορπιός

Εάν αυτό το διάστημα, Σκορπιέ, εξακολουθήσεις να δουλεύεις όπως παλιότερα και δεν μπεις στη διαδικασία να θεωρείς ότι ματαιοπονείς, είναι βέβαιο πως σύντομα η επιτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα και τα οφέλη θα απογειώσουν το μέλλον σου οριστικά. Μείνε εδώ σήμερα και μην προχωρήσεις παρακάτω, σε λάθος δρόμους που δε σε καλύπτουν. Έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Σκορπιέ, που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Έχεις όμως αρκετή εξυπνάδα, που μπορεί να σε βοηθήσει, ώστε να ξεπεράσεις τα ζητήματα που σε ενοχλούν. Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα, που λιμνάζουν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις, ότι τώρα θα αρχίζουν να εμφανίζονται λύσεις.

Τοξότης

Η επιτυχία που δέχεσαι σε όλους τους τομείς, Τοξότη, είναι η αιτία να ψυχρανθείς με άτομα που σου κάνουν το φίλο. Μη μιλάς πολύ για τα επιτεύγματά σου και μη θεωρείς πως οι άλλοι χαίρονται με τα δικά σου κέρδη. Η ζωή είναι σκληρή και οι άνθρωποι επίσης. Η καλή συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, Τοξότη, και η συμπαράστασή του, θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο, που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης. Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι πολύ καλά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες, αλλά έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε όμως να κάνεις άσκοπες αγορές.

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει κάτι ξαφνικό και ευχάριστο! Ένα άτομο που αποφεύγεις εμφανίζεται μπροστά σου και σε βοηθάει με εντυπωσιακό τρόπο. Δέξου τη βοήθεια αυτή, αφού οι προθέσεις του είναι έντιμες και στο μέλλον θα έχεις τη δυνατότητα να ανταποδώσεις. Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ καλά! Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να κάνεις σήμερα συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Γι’ αυτό ξεχωρίζουν: 13 τρομερά χαρακτηριστικά που έχουν μόνο οι Υδροχόοι!

Υδροχόος

Μπορεί να μην τα καταφέρνεις τόσο καλά, Υδροχόε, αλλά το να λες ανακρίβειες είναι απαράδεκτο, ειδικά σε ορισμένες τόσο σημαντικές περιπτώσεις. Βάλε καλύτερα το μυαλό σου να λειτουργήσει και θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις όσα είναι απαραίτητα. Μην απογοητεύεσαι! Φρόντισε σήμερα, Υδροχόε, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ανταπεξέλθεις στα έξοδα που έχεις.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς από 11 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ιχθύς

Μία μετακίνηση στη διάρκεια αυτής της περιόδου, Ιχθύ, σε οδηγεί να κάνεις γνωριμίες με ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο και γίνεται η αφορμή να βελτιώσεις πολλά. Ζητήματα σε οικογενειακό επίπεδο, που παρουσιάζουν εκκρεμότητες, τακτοποιούνται με την παρέμβαση του προσώπου αυτού και αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Ιχθύ, πρέπει όμως να το καταλάβει και το ταίρι σου. Φρόντισε, λοιπόν, να εξωτερικευτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα! Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στην δουλειά σου, Ιχθύ, θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις αγορές και περιττά έξοδα. Μπορείς πάντως να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

Πηγή: Oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο