Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17/2

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17/2

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ετοιμαζόμαστε-δυστυχώς- για εξαπατήσεις, ψέματα, ουτοπίες και τελικά… απογοητεύσεις και ρήξεις, με το Τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα, ειδικά αν ανήκουμε στο Ζώδιο του Δίδυμου, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου!

Ωστόσο τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν επικοινωνιακή εύνοια, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Ερμή!

Κριός

Γενικά

Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου, Κριέ, να δημιουργήσει και φρόντισε τις προσωπικές σου ανάγκες, δίχως να περιμένεις βοήθεια από κάπου. Η υπερβολική σου ενασχόληση με τις ανάγκες των άλλων σε αφήνει συχνά με ακάλυπτες τις δικές σου. Δώσε σήμερα προτεραιότητα στα δικά σου «θέλω» και μην υπερβάλεις με τη φροντίδα των ξένων «πρέπει».

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα που έχεις, Κριέ, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, με την ευελιξία που πάντα έχεις, μπορείς να καταφέρνεις πολλά. Απόφυγε όμως σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί πρώτα να δεις ποιες εκκρεμότητες έχεις και να τις καλύψεις.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Ταύρος

Γενικά

Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου, Ταύρε, και δέχεσαι στήριξη, ηθική και υλική. Νέοι τρόποι προσέγγισης των ζητημάτων παρουσιάζονται και σου φέρνουν ικανοποιήσεις. Διατήρησε σήμερα τον ενθουσιασμό σου, για να παραμείνεις στην πλήρη προσήλωση, που θα σε οδηγήσει σε ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, Ταύρε, και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα πρέπει σήμερα να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα, που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει να προσέχεις σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.


Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Ιχθύ! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 6/3

Δίδυμος

Γενικά

Η οικογένεια σε κουράζει με την ασυνεννοησία της σε σημαντικά θέματα, Δίδυμε. Η έλλειψη συνεργασίας και οι εντάσεις που δημιουργούνται, σε οδηγούν σε απόγνωση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και σύντομα θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες που απαιτούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Δίδυμέ μου, να εκφράσεις ανοιχτά τα παράπονα που έχεις για το ταίρι σου, διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρνεις είναι να χαλάς τη διάθεσή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Απόφυγε αυτή τη μέρα να κάνεις σημαντικές χρηματικές συναλλαγές, που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.

<

Καρκίνος

Γενικά

Νέοι δρόμοι ανοίγονται για σένα τώρα, Καρκίνε, και σε οδηγούν σε καταξίωση, αλλά και αναγνώριση των δυνατοτήτων σου. Σήμερα, η επιμονή, η σοβαρότητα και η συνέπεια απέναντι στο πρόγραμμά σου θα οδηγήσουν σε ολοκλήρωση των επιδιώξεών σου και πολύ σύντομα η πληρότητα θα σε ανταμείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό για τη σχέση σου, Καρκίνε. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά &amp; οικονομικά

Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά, θέλεις να βελτιωθείς και, πραγματικά, κάνεις κάθε τι απαραίτητο, ώστε να έχεις περισσότερα έσοδα.


Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 6 συγκεκριμένα ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την εβδομάδα (12-18/02)!

Λέων


Γενικά

Το κοινωνικό σκηνικό, Λέων, περιλαμβάνει παρεξηγήσεις και παρασκηνιακές συζητήσεις, που μπορείς όμως να αποφύγεις, αν κρατηθείς μακριά από συζητήσεις που δε σε αφορούν. Μη λες τη γνώμη σου σε άτομα, τα οποία δεν γνωρίζεις αρκετά καλά, κι έτσι θα εξασφαλίσεις πως δεν θα μεταφερθεί σε τρίτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, Λέων, είναι κατάλληλη για να εκφράσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσεις πολύ καλά εσύ, αλλά κι εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά &amp; οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων μου, δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα, που μέχρι τώρα μπορεί να καθυστερούσαν. Τα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις.

Μηνιαίες Προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Παρθένος

Γενικά

Σου προσφέρεται η δυνατότητα να κάνεις τώρα ένα ταξίδι, Παρθένε, και καλό είναι, να μην το αρνηθείς, αφού στη διάρκειά του θα γνωρίσεις κάποια σημαντικά πρόσωπα, από τα οποία θα ωφεληθείς πολύ στο μέλλον. Ευχάριστες συζητήσεις και συμφωνίες μπορεί να ακολουθήσουν, φέρνοντας κέρδη και επιτυχίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκου σήμερα τη φωνή της καρδιάς σου, Παρθένε, και εμπιστεύσου αυτά που σου λέει. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις κατά πολύ καλύτερη τη σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά &amp; οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις με πολλή ευκολία τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να κάνεις πολλά έξοδα.


Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

Ζυγός

Γενικά

Η ανάγκη σου για αναγνώριση, Ζυγέ μου, σε ταλαιπωρεί, με την αδιάκοπη αναζήτηση της καταξίωσης να φέρνει τη συμπεριφορά σου σε υπερβολικά επίπεδα. Χαλάρωσε τους ρυθμούς σου και μην το παρακάνεις με την εικόνα σου προς τα έξω. Η εσωτερικότητα, την οποία αποφεύγεις, είναι πιο σημαντική από την εμφάνιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, Ζυγέ μου, μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε όμως να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, διαφορετικά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Σκορπιός


Γενικά

 

 Οι κακές στιγμές που πέρασες πρόσφατα, Σκορπιέ, μείωσαν αισθητά την αυτοπεποίθησή σου και ο φόβος της αποτυχίας σε απομακρύνει από κάθε προσπάθεια και δράση. Χαλάρωσε και μίλησε με ειλικρίνεια στον εαυτό σου. Η ζωή δεν περιλαμβάνει μόνο κακές στιγμές και τα άστρα δείχνουν, πως οι καλύτερες έρχονται σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με το σύντροφο σου, Σκορπιέ, θα είναι ποιοτική και θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις, ώστε να βάλεις καινούργιες βάσεις για την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά σήμερα. Πολλές υποχρεώσεις θα σε αγχώσουν, αλλά θα φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά, και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.


Γενικά

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την ολοκλήρωση των στόχων σου, Τοξότη. Τα κακώς κείμενα του παρελθόντος σε έχουν αποχαιρετίσει εδώ και καιρό και οι ευκαιρίες έρχονται με ευκολία πλέον. Σκέψου τι ακριβώς επιθυμείς και μπες στη διαδικασία της απόκτησής του. Οι πλανήτες σήμερα σου προσφέρουν την ευκαιρία της απόκτησής του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, Τοξότη, θα σε απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σου. Φρόντισε, λοιπόν, να διορθώσεις μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σου δίνει όλα τα φόντα, για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα υπάρχει αρκετή ένταση. Μπορείς όμως και τα βγάζεις όλα εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις αρκετά. Ό,τι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα λόγω περιττών αγορών, θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

 



Αιγόκερως


Γενικά

Η δημιουργικότητά σου, Αιγόκερε, βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και η απελευθερωμένη σου έμπνευση οδηγεί σε υψηλά επίπεδα δράσης. Ευκαιρίες έρχονται συνεχώς και η σωστή αξιολόγησή τους σε βοηθάει να προωθήσεις τους στόχους σου. Παρατήρησε σήμερα προσεκτικά τις πληροφορίες και φρόντισε για την αξιοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η φαντασία που έχεις, Αιγόκερε, είναι πολύ μεγάλη. Βάλ’ την σε εφαρμογή και φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά &amp; οικονομικά

Στη δουλειά σου, Αιγόκερέ μου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Υδροχόος


Γενικά

Οι κακές στιγμές είναι πλέον παρελθόν, Υδροχόε, και οι νέες ευκαιρίες υπόσχονται ευτυχία. Μην αφήσεις το φόβο να σε αποθαρρύνει, προχώρησε με ψυχραιμία και μην εμποδίζεις την ευτυχία που έρχεται. Οι ανταμοιβές θα είναι μεγάλες και σταθερές μέσα στο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Υδροχόε, αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά και αφήνει πίσω της όλες τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά &amp; οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα γνωρίσεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν, θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές, που δεν είναι αναγκαίες.


Ιχθύς

Γενικά

Νέα πρόσωπα που συναντάς, Ιχθύ, σου προσφέρουν ευκαιρία για δράση που οδηγεί σε μεγάλη καταξίωση. Εξέτασε σήμερα προσεκτικά τα δεδομένα και μην αφήνεις την οικογένεια να παρεμβάλλεται με απόψεις, που εμποδίζουν την πρόοδό σου και σε κρατούν σε στασιμότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά &amp; οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που σε προβληματίζουν άμεσα. Σήμερα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

1 comment

Αιμιλια Καρδαρα 17 Φεβρουαρίου, 2018 - 14:48

Στον σκορπιό γράψατε σχόλια τοξότη😂😂😂

Reply

Αφήστε ένα σχόλιο