Αρχική HomePageSlider Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18/3

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18/3

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ο Άρης από χθες το απόγευμα έχει περάσει στο Ζώδιο του Αιγόκερω! Δυναμικότητα, σεξουαλικότητα, διεκδίκηση και πάθος χαρακτηρίζουν μέχρι τέλος του μήνα, Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά

Σήμερα, Κριέ μου, θα κρύβεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου, επειδή νιώθεις πως οι γύρω σου θα σε επικρίνουν. Όταν όμως επιλέγεις το συμβιβασμό, καταπιέζεσαι και τελικά θλίβεσαι, ενώ ο φόβος της απόρριψης σε οδηγεί στη μοναξιά. Εξωτερίκευσε τα όμορφα στοιχεία του χαρακτήρα σου, απομάκρυνε τους φόβους σου και θα έχεις βρει το κλειδί για όλες τις λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου, Κριέ, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου, θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, τα πηγαίνεις αρκετά καλά. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα έξοδα.

Τι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Όρια Ανύπαρκτα

Ταύρος

Γενικά

Μόνιμα προσπαθείς να ξεπεράσεις τα όρια σου, Ταύρε. Αναζητάς συνεχώς κάτι που ούτε εσύ δεν έχεις ακόμη προσδιορίσει. Κάνεις όμως μερικές φορές κινήσεις, που δεν έχεις σκεφτεί και μπλέκεις σε καταστάσεις, που τελικά σε δυσαρεστούν. Αναζήτησε μέσα σου ποιες είναι οι πραγματικές επιθυμίες σου και μη χάνεσαι σε αβέβαιες, και τελικά ανούσιες για σένα, αναζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος, Ταύρε. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στη δουλειά σου όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα μείνουν σε στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να μπεις σε πολλά έξοδα.


Δίδυμος

Γενικά

Η νευρικότητα που κάποιες φορές βγαίνει από μέσα σου, Δίδυμε, όταν αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις, σε κάνει να μη σκέφτεσαι και να βλέπεις με λάθος τρόπο τα γεγονότα. Χάνεις το δίκιο σου, όταν δεν ελέγχεις τον εκνευρισμό σου και το καταλαβαίνεις. Ισορρόπησε τη στάση σου και αναζήτησε με ηρεμία το σωστό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε, Δίδυμε, να αποφύγεις σήμερα τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου, ώστε με χαμηλούς τόνους και μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και να μην ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να κάνεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου για την εβδομάδα που έρχεται.

 

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

Καρκίνος

Γενικά

Εγκλωβίστηκες, Καρκίνε μου, σε κάποιες ανθρώπινες σχέσεις που δε σε ικανοποιούν κι αναγκάζεσαι συνεχώς να κρύβεις τις επιθυμίες σου. Σκέφτεσαι πως όλα θα τα αλλάξεις κάποια μέρα και θα απελευθερωθείς. Ο χρόνος όμως περνά και συνεχώς βυθίζεσαι. Βγες στην επιφάνεια, δείξε την αλήθεια σου, πέταξε από πάνω σου ό,τι σου προκαλεί ανησυχία και διάλεξε τον τρόπο ζωής που εσύ ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα, Καρκίνε, να ασχοληθείς με ζητήματα δουλειάς. Μια Κυριακή νομίζω τη χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς. Τα πράγματα στα οικονομικά θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 Μαρτίου 2018! Προβλέψεις για τα ζώδια!

Λέων

Γενικά

Δεν χρειάζεσαι πολύ, Λέων, για να εγκαταλείψεις τα πάντα και να κυνηγήσεις το όραμά σου. Παραμένεις ένα ονειροπόλο παιδί, που το βαραίνουν οι ευθύνες και τα προβλήματα. Θα ήθελες να μην έχεις υποχρεώσεις και να γυρίζεις τον κόσμο, συλλέγοντας εικόνες και εμπειρίες από άλλους πολιτισμούς. Μην εγκαταλείψεις τα όνειρά σου, αφού οι καταστάσεις στη ζωή είναι ρευστές και όλα μπορούν να αλλάξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Λέων μου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και για να αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου. Προτείνω να μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της εργασίας, Λέων, μπορείς μια μέρα να τα βάλεις λίγο στην άκρη. Από αύριο, θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, αλλά και σχέδια, που θα υλοποιήσεις με επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να δαπανήσεις πολλά, ώστε να μη βγεις από τον προϋπολογισμό σου.

Παρθένος

Γενικά

Ο φόβος και η αβεβαιότητα, Παρθένε, δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να χαρείς την καθημερινότητά σου. Είσαι εσωστρεφής και συνήθως βαριέσαι τις ανούσιες για σένα συζητήσεις. Βρίσκεσαι σε μια συνεχή αναζήτηση του ανθρώπου που εσύ χαρακτηρίζεις ως αδελφή ψυχή. Η σχέση σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους είναι σε καλά επίπεδα, πρέπει όμως να αναλύσεις τον εαυτό σου και να βρεις τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Παρθένε, αρκεί να διώξεις από το μυαλό σου κάποιες αρνητικές σκέψεις που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Παρθένε, άφησε λίγο στην άκρη τη δουλειά. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που κάποιες φορές σου χαλούν τη διάθεση.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

Ζυγός

Γενικά

Πρέπει να καταλάβεις, Ζυγέ μου, ότι θα αρχίσεις να περπατάς στους σωστούς δρόμους της ζωής σου, όταν καταλάβεις πως η επιτυχία και η ευτυχία δε θα έρθουν μόνες τους, αλλά πρέπει να βγεις για να τις συναντήσεις. Μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα και να ξεκινήσουν την κάθε προσπάθεια. Τώρα ήρθε ή ώρα να δείξεις την αξία σου και να νιώσεις ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου έχει αρχίσει και ισορροπεί, Ζυγέ, κι αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσεις πολύ ευχάριστα τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν ασταμάτητα, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, βρίσκεσαι σε φάση, που θα προσπαθείς να προσδιορίσεις ποια είναι τα στοιχεία που απαρτίζουν την προσωπικότητά σου και ορίζουν τις αντιδράσεις σου. Αναλύοντας τον εαυτό σου ανακαλύπτεις τις αδυναμίες του και καταλαβαίνεις τις επιθυμίες του. Είσαι άτομο ανοιχτό στις υποδείξεις των οικείων σου προσώπων, θέλοντας να βελτιώσεις τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου, Σκορπιέ, θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να μοιραστείς πολλές στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δε θα εισπράξεις άρνηση σε κάτι απ’ όσα πεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, απαιτεί ξεκούραση. Την εβδομάδα που έρχεται, μπορείς στη δουλειά σου να βγεις από το αδιέξοδο που ίσως αντιμετωπίζεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, οπότε σήμερα καλό είναι να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

Ο Άρης στον Αιγόκερω ως 26/5 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 3 θα ταλαιπωρηθούν

Τοξότης

Γενικά

Για να ξεπεράσεις τα προσωπικά σου όρια, Τοξότη, και να επιτύχεις τη βελτίωση σε όλους τους τομείς του εαυτού σου, θα χρειαστείς κουράγιο. Όμως ο στόχος σου είναι σημαντικός και διπλός, να αναδείξεις την προσωπικότητά σου και να αναπτύξεις τις πνευματικές σου δυνατότητες. Το ένστικτό σου σε οδηγεί σε δρόμους πνευματικής ολοκλήρωσης. Ακολούθησέ το και θα βρεις όλα αυτά που επίμονα αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Θα βοηθήσει να ισορροπήσουν πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις τις δυνατότητες που έχεις, Τοξότη και στη δουλειά σου ο δυναμισμός θα σε χαρακτηρίζει. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν.

Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, αγωνιστικότητα, μαχητικότητα και αντίδραση σε κάθε επιβολή θα είναι τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Έχεις επαναστατικό χαρακτήρα και πιστεύεις ότι για να αποκτήσεις όσα χρειάζεσαι και να για να βρεις το δίκιο σου, πρέπει να τα διεκδικήσεις μαχητικά. Δεν νοιάζεσαι όμως μόνο για σένα, αλλά συμμετέχεις σε κάθε λογής δράση, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Αιγόκερέ μου, μπορείς να βγάλεις το βαθύ ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο στη δουλειά, θα μπεις και πάλι στους ρυθμούς σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Υδροχόος

Γενικά

Έχεις βρει τον τρόπο, Υδροχόε, να κρύβεις τον αληθινό εαυτό σου, πίσω από το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό. Νιώθεις ευάλωτος όταν κάποιος σε πλησιάζει πολύ και αμύνεσαι με όπλο την ελαφρά διάθεση. Πολλοί όμως δεν καταλαβαίνουν ότι προστατεύεσαι και σε θεωρούν άτομο με ασταθή χαρακτήρα. Περιόρισε, λοιπόν, τα άγχη σου και ανάδειξε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου, που είναι η ευαισθησία και το ήθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Υδροχόε μου, να δεις τα θετικά πράγματα που παίρνεις από τη σχέση σου και να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Αν δεν μπορείς, ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μαζί με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος που έχεις είναι μεγάλο, Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και να αφήσεις λίγο τη δουλειά σου στην άκρη, αφού εκεί αρχίζεις να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια


Ιχθύς

Γενικά

Η προσωπικότητα σου είναι πολύπλευρη, Ιχθύ μου κι αυτό σήμερα θα φανεί. Διαθέτεις τιμιότητα και συνέπεια. Έχεις καλό χιούμορ, που το συνοδεύεις όμως πολλές φορές με καυστικότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που σε συμπαθούν πολύ και άλλοι που δε γοητεύονται εύκολα. Με τις εναλλαγές της διάθεσης και του χαρακτήρα σου προκαλείς κάποιες φορές σύγχυση στους άλλους και ανάμικτα συναισθήματα. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι περισσότερο προσεκτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Ιχθύ, θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Ιχθύ, προσπάθησε να ξεκουραστείς και αύριο θα ξεκινήσει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό των πολλών εξόδων, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

Πηγή: Oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο