Αρχική HomePageSlider Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19/3

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19/3

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Καλή Εβδομάδα! Η σημερινή Δευτέρα ξεκινά αισιόδοξα και προσφέρει χαμόγελα! 

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, επιτέλους βρίσκουν λύσεις και κλείνουν παλιές πληγές!

 Μια Δευτέρα τελείως διαφορετική από τις υπόλοιπες!

Κριός

Γενικά

Σήμερα, Κριέ, θα έχεις ανήσυχο πνεύμα και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είσαι παράτολμος στις αναζητήσεις σου. Αυτό οφείλεται στην αίσθηση της περιπέτειας που σε χαρακτηρίζει και με δεδομένο ότι είσαι πολύ ανταγωνιστικός χαρακτήρας από τη φύση σου, είναι πιθανό να φτάσεις τα πάντα στα όριά τους. Στρέφεις συχνά την ενέργειά σου αποκλειστικά για το καλό των άλλων και σε δικό σου βάρος. Σήμερα όμως, φρόντισε να εστιάσεις στα δικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου. Μην κάνεις συζητήσεις, που θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο, ότι θα φτάσεις στην επιτυχία! Στα οικονομικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Άρης στον Αιγόκερω έως 16 Μαΐου 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Ταύρος

Γενικά

Σήμερα, Ταύρε μου, μη δείξεις καθόλου νωθρότητα. Πρέπει να προσέξεις τη βεβαιότητά σου, ότι με την πειθώ σου μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε. Σε αυτό βοηθά η προσωπική σου γοητεία, αλλά οι άλλοι, πέρα από τα σχέδια, θέλουν να βλέπουν και αποτελέσματα. Επιστράτευσε, λοιπόν, τη δημιουργικότητά σου και θα βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Ταύρε, κάτι σε προβληματίζει κι έχεις αρκετό εκνευρισμό. Στη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, ξεκαθάρισέ τα όλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, την περίοδο αυτή θα κάνεις μια γνωριμία με ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει πολύ καλά και η απόδοση που έχεις, μπορεί να ξεπεράσει προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως νέες πηγές εσόδων, ώστε να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας 19-25 Μαρτίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Δίδυμος

Γενικά

Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις μεγάλη δημιουργικότητα. Είσαι ένας χαρισματικός ηγέτης και παρακινείς συχνά τους άλλους, συνεπαίρνοντάς τους εύκολα με το ζήλο, τα κίνητρα και τη φιλοδοξία σου. Πάντα ζητάς περισσότερα και θέλεις να φτάνεις όλο και πιο ψηλά, επιδιώκοντας πάντα πιο ανοιχτούς ορίζοντες με υψηλές φιλοδοξίες. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με όλα αυτά τα θέματα, που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμέ μου, μπορείς να μιλήσεις το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις γύρω από το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, αν δε μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου όμως, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Καρκίνος

Γενικά

Σαν άτομο, Καρκίνε, αντιπαθείς τα περιττά. Σήμερα, θα μπορείς να διακρίνεις μέσα από τις επιπολαιότητες αυτό που είναι αναγκαίο, σωστό κι απαραίτητο. Θα τοποθετείς υψηλά στις αξίες σου το χρόνο, η σπατάλη του οποίου σου είναι αφόρητη. Φρόντισε να δράσεις και τα αποτελέσματα θα σε βοηθήσουν, πρακτικά και ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Κριό, Καρκίνε, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να περνάς στη σχέση σου πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι βρίσκεσαι σε πολύ θετική περίοδο και πραγματικά σύντομα θα σου έρθουν ευχάριστες εκπλήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου, Καρκίνε, είναι πολύ ισχυρές. Αυτή την περίοδο, μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου.

Λέων

Γενικά

Με τη νοημοσύνη σου, Λέων, βρίσκεις μια φυσική δυνατότητα διατήρησης της γνώσης, ενώ εντυπωσιάζεις συχνά το περιβάλλον σου με την ικανότητά σου να ανασύρεις πολλά θέματα από τη μνήμη σου. Σήμερα, θα είσαι γεμάτος ενέργεια και παρορμητισμό, καταφέρνοντας να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες και σου έφερναν εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Κριό, Λέων, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δε θα σου χαλάει χατίρι! Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων μου, πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις και κάνεις κινήσεις για τα επόμενά σου βήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς σήμερα να κάνεις ενέργειες, για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας


Παρθένος

Γενικά

Είσαι άτομο, Παρθένε μου, που μπορεί με την ίδια ευκολία να φτιάξει ή να καταστρέψει τα πάντα. Έχεις απίστευτο πείσμα και όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια μέχρι να το καταφέρεις. Σήμερα πάντως, απόβαλε το πείσμα σου, διότι θα αποβεί ζημιογόνο, καθώς όσο και να επιμένεις σε γεγονότα και καταστάσεις, θα δεις τελικά ότι δε θα βγει κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν για να σου έρθει το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, Παρθένε, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται, οπότε αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Φρόντισε πάντως να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού, χωρίς να το καταλάβεις.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

Ζυγός

Γενικά

Οι καταστάσεις σε κουράζουν, Ζυγέ μου, και σε κάνουν να ταλαιπωρείσαι ψυχικά. Όμως η αστείρευτη δύναμη που διαθέτεις, σε οδηγεί και σου δίνει το κουράγιο να σηκωθείς, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα, μέχρι να βρεις τη λύση τους. Πρέπει πάντως να ανακαλύψεις πρώτα την ηρεμία, για να ανασυντάξεις με δυναμικό τρόπο τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στη σχέση σου, Ζυγέ μου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρε ριζικές αποφάσεις, που θα δώσουν χαρά και στους δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ζυγέ, πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις νέες αλλαγές, για να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Χρηματικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.


Σκορπιός

Γενικά

Ο θυμός, Σκορπιέ μου, είναι συναίσθημα που μπορεί να δηλητηριάσει την ψυχή μας, ακόμη κι αν ο λόγος που τον προκάλεσε, είναι δίκαιος. Μην φυλάς μέσα σου ένα τόσο αρνητικό συναίσθημα. Σήμερα, φρόντισε να εκτονώσεις την έντασή σου, ξεπερνώντας το λόγο που την προκάλεσε και προστατεύοντας την ψυχική σου ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Σκορπιέ μου, πάει αρκετά καλά, αλλά σε σένα συνέχεια κάτι λείπει. Σε βεβαιώνω, ότι σήμερα θα περάσεις πολύ καλά, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι οι πλανήτες σε ευνοούν και πολύ σύντομα θα βρεθείς σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, καλό είναι, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έξυπνα, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ο Άρης στον Αιγόκερω ως 26/5 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 3 θα ταλαιπωρηθούν


Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, τα πράγματα θα σου είναι πολύ εύκολα, αφού έχεις το ταλέντο να απλοποιείς πολύ τις καταστάσεις και να τις αναλύεις σε τέτοιο βαθμό, που στο τέλος εμφανίζεται ως δια μαγείας μπροστά σου η λύση. Η μεγάλη σου ικανότητα να εξετάζεις λεπτομερώς κάθε ζήτημα, σου έχει φανεί πολλές φορές σωτήρια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Τοξότη, έχει μπει σε μια καλή πορεία. Έχεις σύμμαχο και την Αφροδίτη που είναι στον Κριό, οπότε όλα θα πάνε μια χαρά. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε ενθουσιάσει, η παρούσα περίοδος θα φέρει πολλές περιπτώσεις που θα σε συναρπάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου, ενώ η μέρα δείχνει κατάλληλη για τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων.

Αιγόκερως

Γενικά

Έχεις το απόλυτο δικαίωμα να ρυθμίζεις τη ζωή σου, Αιγόκερέ μου. Σήμερα όμως, θα αφήνεις να παρεμβαίνουν τρίτοι, πράγμα που οδηγεί τις εξελίξεις πολύ μακρύτερα από τις δικές σου επιθυμίες. Δείξε στους γύρω σου την ικανότητά σου να επιβάλλεσαι, ώστε να σταματήσεις τις παρεμβάσεις τους. Έτσι, θα μπορέσεις να προγραμματιστείς και να λειτουργήσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Αιγόκερε, θα πάει αρκετά καλά και θα κάνεις το σύντροφό σου να περνάει όμορφα μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, γνώριζε, ότι αυτή την περίοδο θα έρθουν ξαφνικά κι ευχάριστα γεγονότα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς την βοήθεια των συνεργατών σου σήμερα, Αιγόκερε, κι επιπλέον τα σχέδια που έχεις στον επαγγελματικό τομέα, θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία! Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!


Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, η ικανότητα που έχεις να επηρεάζεις ανθρώπους και καταστάσεις, θα είναι εκπληκτική. Υπάρχουν βέβαια λίγα άτομα που υποψιάζονται την επιρροή σου σε ανθρώπους και γεγονότα, κρατώντας αποστάσεις από σένα. Μη δώσεις σημασία σε τίποτε, κάνε τα σχέδιά σου και η επιτυχία θα είναι δική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Υδροχόε μου, μπορεί αυτή την περίοδο να έχει κάποια προβλήματα, αλλά είναι περαστικά. Σε συμβουλεύω, λοιπόν, να μειώσεις τον εκνευρισμό που αυτές τις μέρες έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας, Υδροχόε, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το συναίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις κι άλλα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Ιχθύς

Γενικά

Η προσπάθειες και οι αγώνες που έκανες, Ιχθύ μου, για να κερδίσεις την αναγνώριση και την αποδοχή που αξίζεις, και να έχεις ισορροπία στην ψυχή σου, από σήμερα πια θα αποδίδουν. Το ένστικτό σου σε κατευθύνει σε νέους δρόμους, πιο δημιουργικούς, που θα γεμίσουν τον ψυχικό σου κόσμο με ευεξία και γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Ιχθύ, έχει πάρει άλλη τροπή και είναι πολύ καλύτερη από πριν. Φρόντισε να περάσεις σήμερα όσο ομορφότερα μπορείς, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας, Ιχθύ, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις θέματα, τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, διότι ήδη είσαι έξω από το πρόγραμμά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο