Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22/3

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22/3

από Ανδρέας Σταματόπουλος
ζωδια

Ήλιος Εξάγωνο με Σελήνη σήμερα και σίγουρα η συνεργασία Νερού και Γης, θα φέρει συναισθηματισμό, καλοπροαίρετη δραστηριότητα, αγάπη και δοτικότητα! Οι τυχεροί της μέρας ! Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά

Η διάθεση σου σήμερα, Κριέ, θα είναι πολύ καλή και θα έχεις μεγάλη δημιουργικότητα. Δεν υπάρχει παρέα που να μην προσπαθεί να σε εντάξει κοντά της. Το χιούμορ και η άνεση λόγου που έχεις, σε κάνουν άτομο περιζήτητο σε κάθε συντροφιά. Είσαι η ψυχή του περίγυρού σου και οι ιδέες σου για διασκέδαση είναι απεριόριστες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα, Κριέ, που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης η οποία είναι στο ζώδιό σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μη σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Κριέ, πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό έως τις 15/4 : Προβλέψεις Ζωδίων


Ταύρος

Γενικά

Τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου, Ταύρε μου, είναι πολλά, τα εμφανίζεις όμως κάποιες φορές με λάθος τρόπο. Φρόντισε σήμερα να αλλάξεις τακτική, να κινηθείς πιο διακριτικά και με λιγότερη ένταση, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Διαφορετικά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε παρεξηγήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πως θα γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Τα ζώδια και οι ευκαιρίες αλλά και οι προκλήσεις ως το τέλος Μαρτίου 2018

Δίδυμος

Γενικά

Σήμερα, Δίδυμε, η επιδίωξη σου θα είναι να είσαι δίκαιος με τους άλλους, μην αφήνοντας περιθώρια παρεξηγήσεων και άσχημων εντυπώσεων. Η δημιουργικότητά σου θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και θα έχεις ιδέες για την επίλυση όλων αυτών, που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να προσφέρεις πολλά στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, και η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα κάνει το ταίρι σου να νιώσει πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Απόφυγε σήμερα στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε μου, θα κυνηγάς την τελειότητα, χάνοντας όμως κάποιες φορές την ουσία των πραγμάτων. Βρες το μέτρο και ισορρόπησε. Το ιδανικό είναι υποκειμενική έννοια και διαφέρει στον καθένα. Το μέτρο και η ισορροπία είναι το αυτά που πρέπει να βρεις. Κινήσου έξυπνα, για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε πάντως σήμερα να λύσεις θέματα, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (19-25/03) από την Άση Μπήλιου!

Λέων

Γενικά

Το αίσθημα ευτυχίας και ολοκλήρωσης που αισθάνεσαι, Λέων, το κέρδισες με πολύ κόπο και προσπάθεια. Τώρα, μένει να απολαύσεις το αποτέλεσμα των κόπων σου. Βελτίωσες πάρα πολύ τον χαρακτήρα σου και εξάλειψες αρκετά από τα κακώς κείμενα. Σήμερα, βάλ’ τα όλα αυτά σε λειτουργία και θα μπορέσεις να λύσεις τα θέματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Λέων, μερικές φορές από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε να περάσεις καλά κι εσύ, ηρεμώντας λίγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σήμερα, Λέων, θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει όμως να τελειώνεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Άρης στον Αιγόκερω έως 16 Μαΐου 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων


Παρθένος

Γενικά

Σήμερα, Παρθένε μου, κάποιες εντάσεις, προβλήματα και αδιέξοδα θα σε οδηγήσουν στο να κάνεις την επανάσταση σου! Απογοητεύεσαι όταν βλέπεις γύρω σου, ότι οι αξίες τις οποίες διδάχτηκες, δεν τηρούνται σχεδόν από κανέναν. Φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από κάτι και να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον της δουλειάς σου, αφού οι συζητήσεις δε θα βγάλουν κάπου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας 19-25 Μαρτίου από τον Κώστα Λεφάκη!


Ζυγός

Γενικά

Σε κάθε δυσκολία που συναντάς, Ζυγέ, βλέπεις μια πρόκληση για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, αποκτώντας τις δικές σου πεποιθήσεις και επιθυμίες, που θα είναι καθοριστικές για την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σου. Χάραξε, λοιπόν, το δικό σου δρόμο και ξεκίνα να κάνεις δράση όλα αυτά που σκέφτεσαι, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ζυγέ, απόφυγε να έχεις τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε να συζητήσεις με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί. Σε βεβαιώνω, ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, με κάποια λάθη που ίσως γίνουν. Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε ταλαιπωρήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.


Σκορπιός

Γενικά

Δεν μπορείς να μένεις σε κάτι που δε σου αρέσει, Σκορπιέ μου, απλά και μόνο επειδή διστάζεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Άλλαξε όσο είναι καιρός στάση και τρόπο ζωής, πριν παγιδευτείς στη συνήθεια. Έχεις προικιστεί από τη φύση με το χάρισμα της δημιουργίας και θα καταφέρεις να κάνεις πράξη όλα αυτά που ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου σήμερα , Σκορπιέ μου, δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα, που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν κι έχουν να κάνουν με την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο χώρο της εργασίας σου, Σκορπιέ μου, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια, που ίσως σου χαλάσουν την ψυχική σου διάθεση. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα, διότι πρώτα οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Τοξότης

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη αγαπημένε μου Τοξότη έχεις κάθε ευκαιρία να μπορέσεις να αναπτύξεις ιδέες και να προχωρήσεις σε νέα δημιουργικά σχέδια. Συνάμα το ερωτικό παρελθόν φαίνεται ότι αρχίζει να τριγυρίζει στο μυαλό σου και υπάρχουν σκέψεις, ειδήσεις και συζητήσεις που ξυπνούν μέσα σου επιθυμίες και «θέλω» του παρελθόντος. Η μέρα είναι ιδανική για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά και να κινηθείς οργανωμένα για να το κάνεις πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση και το ταίρι σου, και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις αξέχαστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Τοξότη, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη


Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα αναλώνεσαι σε πράγματα της καθημερινότητας, προσπαθώντας να αγνοήσεις ουσιώδη γεγονότα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Διανύεις μια περίοδο διστακτικότητας, που δε συνάδει με το χαρακτήρα σου και όσα έχεις επιτύχει μέχρι σήμερα. Χρειάζεται να κάνεις μια σοβαρή αυτοεξέταση και να καταλάβεις τη μεταστροφή της συμπεριφοράς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερε, να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του. Είναι σίγουρο, ότι έτσι η κατάσταση θα διορθωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου θα κινηθεί πολύ καλά, Αιγόκερε, αρκεί να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την τελική υλοποίησή τους. Έχεις βρεθεί εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να ετοιμάσεις καινούργιο πλάνο, ώστε να ανταπεξέλθεις.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Υδροχόος

Γενικά

Για να νιώθεις ευτυχία, Υδροχόε, πρέπει να συνυπάρχεις και να αλληλεπιδράς με πολλούς ανθρώπους. Η μοναχικότητα είναι για τους άλλους – εσένα σου προκαλεί αίσθημα κατάθλιψης. Νιώθεις υπέροχα, όταν κάνεις τους άλλους να χαμογελούν και μοιράζεσαι πράγματα μαζί τους. Σήμερα, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, Υδροχόε, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι σε πειράζει στη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε όσες συναλλαγές θέλεις να κάνεις, παρόλο που συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές γενικώς ευνοούνται.

Ιχθύς

Γενικά

Οι βαθύτερες σκέψεις και ανησυχίες σου, Ιχθύ, έχουν επηρεάσει πολύ τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σου. Είσαι βαθειά σκεπτόμενο άτομο και ποτέ δεν αντιδράς με αυθορμητισμό. Κάθε σου πράξη έχει περάσει, πριν εκτελεστεί, από το κόσκινο της διαβόητης λογικής σου. Από σήμερα, ξεκίνα να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, Ιχθύ μου, οπότε κι εσύ ισορρόπησε τις καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου, Ιχθύ, που θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσεις να πετύχεις θετικές συνεργασίες, που θα σε ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, αφού έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα, πράγμα που θα σε θέσει εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο