Αρχική HomePageSlider Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 25 Δεκεμβρίου έως 18 Ιανουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 25 Δεκεμβρίου έως 18 Ιανουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Στις 25/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε με περισσότερη σοβαρότητα τα αισθηματικά μας και όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω;

Είμαστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες και αρκετά δύσπιστοι. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά μας. Εξετάζουμε όλα τα δεδομένα προσεκτικά και δύσκολα ρισκάρουμε συνεργασίες που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 25/12 φέρνει επισημοποιήσεις σε σχέσεις και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Στις 3/1 σχηματίζεται εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα που σημαίνει ότι υπάρχει ρομαντική διάθεση και όρεξη να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Στις 8/1 το εξάγωνο Αφροδίτης Δία φέρνει νέες γνωριμίες και ξαφνικούς έρωτες. Τέλος στις 13/1 κλείνει η πορεία της Αφροδίτης με ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα αλλάζουν όλα μας τα δεδομένα.

 

Πως η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα επηρεάσει τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να έχετε εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Νέες συνεργασίες προκύπτουν και προτάσεις που θα σας φέρουν κοντά σε αυτά που επιθυμείτε. Ίσως τώρα ξεκινήσετε κάτι δικό σας ή αποφασίσετε να ρισκάρετε ώστε να έρθετε κοντά στους στόχους σας. Όπως και να χει θα υιοθετήσετε ένα νέο προφίλ στην κοινωνική σας ζωή. Τέλος στα αισθηματικά σας θα έχετε θετικές εξελίξεις αφού μπορεί να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή αν είστε ελεύθεροι να κάνετε μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία με πολλές προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και γενικά να βλέπετε με νέα οπτική τα πράγματα. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας. Ακόμα το σενάριο του να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανό. Αν ψάχνετε για δουλειά είναι μια πολλή καλή περίοδος να βρείτε. Οι νέες συνεργασίες ευνοούνται, όπως και η αλλαγή αντικειμένου στη δουλειά σας. Αν υπήρχε ένα νομικό ζήτημα που σας απασχολούσε τώρα μπορείτε να το διευθετήσετε με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σας αλλά και στα οικονομικά σας. Αν σας χρωστούσαν χρήματα τώρα τα παίρνετε πίσω. Ακόμα μπορείτε πλέον με ευκολία να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Παράλληλα μια νέα γνωριμία σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σας κάνει να βλέπετε με αισιοδοξία το μέλλον. Αν είστε ήδη σε σχέση έρχεστε κοντά με το ταίρι σας και λύνετε διαφορές που μπορεί να υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω δίνοντας ευκαιρίες στον τομέα των αισθηματικών αλλά και των επαγγελματικών. Η επισημοποίηση σχέσης είναι πιθανό σενάριο για τους δεσμευμένους ενώ αν είστε ελεύθεροι θα έρθετε κοντά με κάποιο πρόσωπο που είχατε γνωρίσει το προηγούμενο διάστημα. Θα δείτε ότι υπάρχουν όλες οι προοπτικές ώστε να κάνετε μια μακροχρόνια και όμορφη σχέση. Όσον αφορά τα επαγγελματικά έρχονται νέες προτάσεις και ευκαιρίες που αλλάζουν ολοκληρωτικά τα δεδομένα που είχατε μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σας ανεβαίνουν και καταφέρνετε να κλείσετε εκκρεμότητες που μέχρι τώρα σας δημιουργούσαν άγχος.

ΛΕΩN

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και φέρνει θετικές εξελίξεις στον τομέα της εργασίας αλλά και της καθημερινότητας. Ίσως να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στην εργασία σας που σας βοηθούν να έχετε μια ευχάριστη καθημερινότητα. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους βελτιώνονται και γίνεστε ιδιαίτερα αγαπητοί στους γύρω σας. Παράλληλα έχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση. Ασχοληθείτε με το σώμα σας και τη φυσική σας κατάσταση και θα νιώσετε σίγουρα ανανεωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και φέρνει στη ζωή σας αυτοπεποίθηση και χαρά. Έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτή η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τα βλέμματα του αντίθετου φύλου. Αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Αν είστε ήδη σε σχέση θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα βιώσετε μια πολύ ερωτική περίοδο. Τέλος θα έχετε αναγνώριση από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω φέρνοντας νέες ευκαιρίες σε οικογενειακά ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αν υπήρχαν διαφορές τώρα μπορείτε να τις ξεπεράσετε. Ακόμα έχετε τη διάθεση να ανανεώσετε το χώρο σας, να φωνάξετε φίλους στο σπίτι και να διασκεδάσετε παρέα. Νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και αυτή η εσωτερική γαλήνη βγαίνει προς τα έξω. Είστε θετικοί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γίνεστε δημοφιλείς στους δικούς σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω δίνοντας καλή επικοινωνία, κοινωνικότητα και ευκολία στις καθημερινές σας συνδιαλλαγές. Ίσως ταξιδέψετε για να βρεθείτε κοντά με αγαπημένους ή δώσετε τη βοήθειά σας σε κάποιον δικό σας που την έχει ανάγκη. Οι σχέσεις με τα αδέρφια ανανεώνονται. Η καλή επικοινωνία σας κάνει ανάρπαστους και γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε και εσείς με τη σειρά σας αυτό που θέλετε. Είναι μια περίοδος που κάτι που σας προβλημάτιζε σχετικά με το οικογενειακό σας περιβάλλον λύνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης στην προσωπική σας ζωή και στη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας. Ίσως τώρα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να βρείτε μια καινούργια εργασία που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό οι γύρω σου να σε εκτιμούν και να αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου. Μπορεί τώρα να κάνετε μια σημαντική αγορά ή να επενδύσετε τα χρήματα σας με επιτυχία. Αν είστε ελεύθεροι θα διαπιστώσετε ότι οι θαυμαστές είναι πολλοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, αν βρίσκεστε σε σχέση θα κάνετε το επόμενο βήμα ώστε να προχωρήσει η σχέση σας παρακάτω. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε σύντροφο μέσα από τις πολλές σας κατακτήσεις. Παράλληλα η δημιουργικότητά σας είναι ανεβασμένη. Τώρα μέσα από νέες δραστηριότητες θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα ανθίζουν μέσα από αγώνα και δουλειά που κάνατε το προηγούμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω δίνοντας σας χαλάρωση και ξεγνοιασιά. Ένα ταξιδάκι που επιθυμείτε καιρό τώρα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Βρίσκεστε κοντά με αγαπημένους και ασχολείστε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν ενέργεια. Πολλοί από εσάς θα ερωτευτείτε αυτήν την περίοδο και θα έρθετε κοντά με ένα ενδιαφέρον άτομο. Αν ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό η έμπνευση σας αυτό το διάστημα θα είναι στα ύψη. Η διαίσθηση σας επίσης είναι πολύ δυνατή αυτό το διάστημα και σας βοηθά να κάνετε σωστές επιλογές.

ΙΧΘΕΙΣ

Στις 25/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα η κοινωνικότητά σας να είναι ανεβασμένη. Θα βρεθείτε με φίλους που είχατε χάσει στο παρελθόν και θα λύσετε μια παρεξήγηση με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Μέσα από νέες γνωριμίες μπορείτε να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Άτομα κύρους αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας και σας δίνουν μια ευκαιρία. Μην διστάσετε να κάνετε κάτι καινούργιο ή τύχη είναι με το μέρος σας. Συναισθηματικά είστε έτοιμοι να δώσετε πολλά αλλά και να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

e-zwdia.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο