Αρχική BE A MAMA Η συγκλονιστική στιγμή που μια μαμά ανακαλύπτει αμέσως μετά τον τοκετό ότι το μωρό της έχει σύνδρομο Down

Η συγκλονιστική στιγμή που μια μαμά ανακαλύπτει αμέσως μετά τον τοκετό ότι το μωρό της έχει σύνδρομο Down

από lady times
Η Amber και ο Fernando Rojas είχαν ήδη 4  παιδιά, όταν  η Amber έμεινε έγκυος στο πέμπτο τους μωρό.



Όμως ήξερε από την αρχή, ότι αυτή η εγκυμοσύνη είχε κάτι το διαφορετικό.  Δεν ένιωθε το ίδιο με τις προηγούμενες, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει τι ήταν αυτό που την έκανε να νιώθει διαφορετικά.

Ο σύζυγός της, Fernando, πίστευε ότι αισθανόταν έτσι επειδή είχαν αποφασίσει στην εγκυμοσύνη αυτή να μην μάθουν το φύλλο του μωρού αλλά να περιμένουν την γέννηση για να το μάθουν. Όμως για την Amber δεν ήταν αυτό…
Τελικά, η μικρούλα Amadeus γεννήθηκε τον Φεβρουάριο και η διαίσθηση της Amber αποδείχθηκε απολύτως σωστή.  Πέντε λεπτά μετά την είσοδό της στην πισίνα του νερού για να γεννήσει το μωρό της, η Amadeus ήρθε στον κόσμο.  Και ακριβώς εκείνη την στιγμή, αντικρίζοντας το κοριτσάκι της για πρώτη φορά, η Amber συνειδητοποίησε ότι έχει σύνδρομο Down.
«Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου συναισθήματα ευτυχίας πλημμύρισαν την ψυχή μου, αλλά μόλις την κοίταξα στο πρόσωπο, κατάλαβα. Σκέφτηκα… το μωρό μου έχει σύνδρομο Down» εκμυστηρεύτηκε η μητέρα.
Το περίεργο είναι ότι -εκτός από την διαίσθηση της Amber-  δεν υπήρχε κανένα σημάδι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, που να προδίδει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωράκι.
Η Amadeus, έπρεπε να περάσει τις επόμενες  ημέρες στο νοσοκομείο λόγω συγγενούς καρδιακής ανεπάρκειας. Ωστόσο το ζευγάρι προσπαθεί να μάθει τα πάντα για το σύνδρομο Down ώστε να μπορούν να μεγαλώσουν την κορούλα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
«Μάθαμε για μια ολόκληρη κοινότητα που δεν γνωρίζαμε καν. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν βλέπουμε την «ετικέτα» της … βλέπουμε τη μικρή Amadeus Reign Rojas, την κόρη μας. Για μας είναι απλά το μωρό μας και εμείς είμαστε η οικογένειά της και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτήν!», δηλώνει η Amber.
imommy.gr



You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο