Αρχική ΖΩΔΙΑ Ιχθείς Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Ιχθείς Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Ιχθύ! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που έχει τις απαιτήσεις αλλά και τις πιέσεις του, αφού οι Εκλείψεις του μήνα επιφέρουν εργασιακές ανακατατάξεις, έντονο πρόγραμμα αλλά και αρκετό στρες! Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα χρειαστεί να εργαστείτε πολύ παραπάνω για την προσωπική σας αρμονία, χωρίς να αμελείτε και την φυσική σας κατάσταση.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου ως και τις 18/2 σας κάνει αρκετά πιο εσωστρεφείς, εργατικούς, πολυμήχανους για θέματα επαγγελματικά. Θα είστε έτοιμοι να βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν, ενώ θα κινείστε κάπως πιο κρυφά, διατηρώντας μυστικά! Από τις 18/2 με τον Ερμή να περνά στο δικό σας ζώδιο είσαστε αρκετά πιο εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί και έτοιμοι να εκφραστείτε.

Η είσοδος της Αφροδίτης στις 10/2 στο δικό σας ζώδιο, θα σας χαρίσει την γοητεία, τον μαγνητισμό, αλλά και τον ερωτισμό που έχετε ανάγκη! Μπαίνετε σε ένα ευνοϊκό στάδιο για την αισθηματική σας ζωή και ο μήνας στην πορεία του θα σας κάνει να επιβεβαιωθείτε συναισθηματικά αλλά και να ονειρευτείτε. Κάποιες αισθηματικές σας επιθυμίες θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα.

Ο Άρης από τον Τοξότη, σας κινητοποιεί επαγγελματικά, σε νέα επαγγελματικά έργα και είσαστε αρκετά μαχητικοί και επίμονοι για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι στιγμές εντάσεων, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Φροντίσετε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους, δείχνοντας συμβιβασμό, με τον προϊστάμενο στην εργασία, με τον σύζυγο στο σπίτι, για να γλιτώσετε αντιπαραθέσεις.

Επεκτατικός είναι ο μήνας για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας όπου μπορείτε πραγματικά να αναμένετε σημαντικές γνωριμίες, επαφές, προτάσεις, ταξίδια αλλά και ευκαιρίες ανανέωσης και αισιοδοξίας.

Το 1ο Δεκαήμερο των Ιχθύων, διανύετε μία περίοδο που έχετε την ευκαιρία να νιώσετε πιο σίγουροι συναισθηματικά κατακτώντας με σταθερό τρόπο τα σχέδια και τις επιθυμίες σας.

Οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, απολαμβάνετε έναν μήνα γεμάτο συναίσθημα, ρομαντισμό, φαντασία … είναι σκόπιμο ωστόσο να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες, προσπαθώντας να τιθασεύσετε τον εαυτό σας από ψευδαισθήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε συγχύσεις και σε λάθη.

Πηγή: .oroskopos.gr

 

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο